Αρχική / AUTO-MOTO / Το νέο CUPRA Terramar θα δώσει την εκκίνηση στο 37ο America’s Cup

AUTO-MOTO

30/12/20231:17 μμ

Το νέο CUPRA Terramar θα δώσει την εκκίνηση στο 37ο America’s Cup

Το America’s Cup είναι ένας αγώνας στον οποίο δεν υπάρχει δεύτερη θέση. Ή κερδίζεις ή χάνεις. Ξεκίνησε το 1851 και έχει παγκόσμια απήχηση.

Το νέο CUPRA Terramar θα δώσει την εκκίνηση στο 37ο America’s Cup

 

 

Η CUPRA θα συνεργαστεί με το 37ο America’s Cup, σε ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως αθλητικά γεγονότα. Για πρώτη φορά ο κόσμος της ιστιοπλοΐας κάνει τη Βαρκελώνη πατρίδα του και αναμένεται το event αυτό να είναι το πιο συναρπαστικό στην ιστορία του.

 

 

Η έναρξη αυτή της συνεργασίας ξεκίνησε στη La Barceloneta, την παραθαλάσσια περιοχή της Βαρκελώνης, όπου η μάρκα αποκάλυψε το «CUPRA Cube». Το καινοτόμο χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης σε συνεργασία με την Omega, αναδεικνύει τον ισχυρισμό «Δύο όνειρα. Μία αντίστροφη μέτρηση».

Μόλις το χρονόμετρο φτάσει στο μηδέν, όχι μόνο θα δώσει την έναρξη του Cup αλλά θα παρουσιάσει ταυτόχρονα και τις πρώτες εικόνες του νέου CUPRA Terramar, του Επίσημου Αυτοκινήτου της διοργάνωσης. Ως Παγκόσμιος Συνέταιρος, η CUPRA θα έχει σημαντική παρουσία σε όλη τη διάρκεια του event, ερχόμενη σε επαφή με τους fans της ιστιοπλοΐας και ενισχύοντας παγκοσμίως το προφίλ της.

«Στην CUPRA, πιστεύουμε ότι η γενέτειρα πόλη μας είναι το ιδανικό μέρος για να φιλοξενήσει το America’s Cup και να γίνει το επίκεντρο του σπορ σε παγκόσμιο επίπεδο,» είπε ο Wayne Griffiths, CEO CUPRA. «Ως σπορ μάρκα, είμαστε περήφανοι να χορηγούμε μεγάλα διεθνή γεγονότα, τα οποία ταιριάζουν με τις αξίες και φιλοδοξίες μας και εμπνέουν τον κόσμο από τη Βαρκελώνη. Αυτή επίσης είναι μία μοναδική ευκαιρία να θυμηθούμε εκείνο το αξέχαστο πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων το 1992, με ένα πραγματικά διεθνές event, που θα δείξει τη φωτεινή πλευρά αυτής της πόλης,» πρόσθεσε.

Του χρόνου το event -για πρώτη φορά στην ιστορία του διαγωνισμού- θα παρουσιάσει και το Puig America’s Cup Γυναικών. Η πρωτοβουλία αυτή έχει στόχο να παράσχει στις γυναίκες ιστιοπλόους μια μοναδική ευκαιρία για να αναδείξουν τις δυνατότητες και τα ταλέντα τους σε έναν αγώνα υψηλού επιπέδου. Επιπρόσθετα, το Youth America’s Cup για διαγωνιζόμενους κάτω των 25 ετών, θα προσφέρει δυνατότητα για την ανάδειξη νέων ταλέντων. Με τη χορηγία του 37ου America’s Cup, η CUPRA θέλει να υποστηρίξει τα σπορ και να εμπνεύσει την επόμενη γενιά.

«Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε την CUPRA στην οικογένεια των χορηγών,» είπε ο Grant Dalton, CEO του America’s Cup. «Ξέρουμε πως είναι περήφανοι και παθιασμένοι με τη Βαρκελώνη -απόδοση και πάθος- όπως είναι και το America’s Cup. Η CUPRA θα μας βοηθήσει να συνδεθούμε με τους ανθρώπους της Βαρκελώνης και με όλο τον κόσμο με έντονες δράσεις που θα κάνουν τον κόσμο να μάθει τις καινοτομίες και την ιστορία του event» πρόσθεσε.

Το America’s Cup είναι ένας αγώνας στον οποίο δεν υπάρχει δεύτερη θέση. Ή κερδίζεις ή χάνεις. Ξεκίνησε το 1851 και έχει παγκόσμια απήχηση. Σκοπός του είναι να συνδυάσει απόδοση με καινοτομία, χαρακτηριστικά που είναι βαθιά συνδεδεμένα με το DNA της CUPRA. To event θα γίνει γύρω από το Port Vell -το λιμάνι της Βαρκελώνης- και κατά μήκος της μαρίνας στο Port Olímpic.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΖΕΡΤΖΕΒΕΛΗΣ

Ο Παντελής Τζερτζεβέλης γεννήθηκε το 1967 στην πόλη της Θεσσαλονίκης, και ακόμη από μικρή ηλικία, εντάχθηκε στον κόσμο της περιπέτειας, καθώς ήταν μέλος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, όπου ανέβηκε μέχρι τον βαθμό του Προσκόπου του Έθνους! Σε ηλικία 16 χρόνων, βρέθηκε υπό την καθοδήγηση του μεγάλου Φωτορεπόρτερ, Γιώργου Φουρκαλά, όπου και έμαθε την τέχνη της φωτογραφίας και καθημερινά εργαζόταν τραβώντας φωτογραφίες, για τις εφημερίδες Μακεδονία- Θεσσαλονίκη, και Σπορ του Βορρά! Λίγο αργότερα παράλληλα με τις σπουδές του στο Πολυτεχνείο, παρακολούθησε 2ετή σχολή φωτογραφίας, και έναν χρόνο αργότερα την τριετή σχολή δημοσιογραφίας ΑΚΤΟ. Εργάστηκε σε περιοδικά και Εφημερίδες όπως οι Μακεδονικές Επιλογές, Το AUTO moto, ο Ταχυδρόμος, Το Traveller, το ΕΘΝΟΣ, η ΒΡΑΔΙΝΗ, η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΟΡΡΑΣ, ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ. Από το 2008 μέχρι το 2013, από την συχνότητα της ΕΡΤ3 εργάστηκε στην εκπομπή ΕΠΙΤΡΟΧΩΝ, και ταξίδευε τους ακροατές του μέσα από την εκπομπή του …τα μπαγκάζια , στις εσχατιές της Εναλλακτικής Ελλάδας. Από το 2014 εργάζεται στον Όμιλο του ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και μέσα από την συχνότητα του πρώτου ραδιοφώνου της Βόρειας Ελλάδας, υπηρετεί τον κόσμο της αυτοκίνησης, και των αποδράσεων. Είναι υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, και της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, και της Παγκόσμιας ένωσης Δημοσιογράφων.

/ Δείτε ακόμα

AUTO-MOTO

27.4.20241:28 μμ

      Από το πρωτότυπο, στην παραγωγή: το ολοκαίνουργιο Grandland υιοθετεί πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το Opel Experimental concept! Κομψό και δυναμικό, ευρύχωρο, ευέλικτο και αμιγώς ηλεκτρικό. Αυτό είναι το νέο Grandland, που παρουσίασε σήμερα η Opel!   Στο

AUTO-MOTO

25.4.20244:09 μμ

  Μια μοναδική ευκαιρία να οδηγήσετε όλα τα νέα μοντέλα δικύκλων – τρικύκλων της Peugeot στη Θεσσαλονίκη!   Το νέο κατάστημα Moto Touratzidis που βρίσκεται στην οδό Γ. Καραολή & Δημητρίου 232 στον Εύοσμο, είναι η επίσημη αντιπροσωπεία Θεσσαλονίκης για

AUTO-MOTO

25.4.20248:40 πμ

    Για το νέο σύστημα αναφορικά με την καταβολή προστίμων στη μη καταβολή Τελών Κυκλοφορίας αλλά και για τα αναλογικά Τέλη σε περίπτωση άρσης ακινησίας μίλησε σήμερα ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης.   Ο υφυπουργός Εθνικής

AUTO-MOTO

24.4.20242:42 μμ

  Με απολύτως ισορροπημένες αναλογίες, αισθησιακή σχεδίαση με προσοχή στη λεπτομέρεια, την τελευταία γενιά MBUX και μια σειρά εκδόσεων κινητήρων και εξοπλισμού που μπορούν να καλύψουν κάθε επιθυμία των πελατών, η νέα Mercedes-Benz A-Class έχει φέρει κάτι μοναδικό στην compact

AUTO-MOTO

24.4.202411:40 πμ

  Πολύ μεγάλα τα στρατηγικά άλματα που κάνει κάθε τόσο η Dacia, με την υποστήριξη του Ομίλου Renault, στην κατασκευαστική αλυσίδα των μοντέλων της, από τον σχεδιασμό μέχρι τον εξοπλισμό. Η μεγάλη ανατροπή της Dacia επήλθε με τη διάθεση εργοστασιακών

AUTO-MOTO

23.4.20246:35 μμ

  Ο Σάκης Ρουβάς χαράζει κοινή πορεία με τη Volkswagen, παρουσιάζοντας τη νέα γενιά μοντέλων της, με το εμβληματικό ηλεκτροκίνητο ID. Buzz αλλά και το δυναμικό Amarok.   Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο, την σύγχρονη μορφή μετακίνησης,

thess

Επικαιρότητα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

28.4.20249:55 πμ

ΚΑΙΡΟΣ

28.4.20248:45 πμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή