Αρχική / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Μαρούσι: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας μετά από πυροβολισμούς

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

28/04/20249:34 πμ

Μαρούσι: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας μετά από πυροβολισμούς

Έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης

Μαρούσι: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας μετά από πυροβολισμούς

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στις 3:40 έξω από νυχτερινό κατάστημα στο Μαρούσι, με τραγικό απολογισμό έναν νεκρό, ο οποίος φέρει τραύμα στον λαιμό.

 

Στο σημείο εντοπίστηκε και ένας άνδρας, γεννηθείς το 2001, ο οποίος παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, όπου και νοσηλεύεται με τραύματα στην κοιλιακή χώρα.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, όπου και εντόπισαν κάλυκα 9 χιλιοστών και ένα πιστόλι τοποθετημένο σε μία γλάστρα.

Την προανάκριση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

12.5.20242:15 μμ

  Πλανόδιοι πωλητές λαθραίων τσιγάρων συνελήφθησαν χθες το πρωί σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις στο Κορδελιό.   Πρόκειται για τρεις άνδρες από το Πακιστάν ηλικίας 37, 30 και 38 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

12.5.20242:00 μμ

  Για έκθεση της ανήλικης κόρης της κατηγορείται μια 49χρονη μητέρα που συνελήφθη χθες το βράδυ στο Ωραιόκαστρο.   Η 49χρονη εντοπίστηκε να βρίσκεται σε κατάσταση ακραίας μέθης ενώ διένυε την εβδομάδα που ασκεί την επιμέλεια της ανήλικης κόρης της.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

12.5.20241:48 μμ

  Αστυνομική επιχείρηση για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων υλοποιήθηκε χθες σε σε περιοχές του Δήμου Νεάπολης – Συκεών.   Στο πλαίσιο της δράσης, η οποία αναπτύχθηκε σε επιλεγμένα σημεία, ελέγχθηκαν συνολικά 110 άτομα εκ των οποίων 83 ανήλικοι,

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

12.5.20241:24 μμ

  Μια τσάντα από ένα ταξί άρπαξε ένας 18χρονος μαζί με συνεργούς χθες το απόγευμα ενώ διέφυγαν με όχημα το οποίο εντοπίστηκε σε περιοχή των Διαβατών. Η Αστυνομία συνέλαβε τον νεαρό και διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

12.5.202412:36 μμ

    Για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής κατηγορούνται δυο άνδρες 54 και 28 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω χθες το μεσημέρι στη Βέροια.   Οι δράστες μπήκαν σε πρώην κατάστημα ειδών υγιεινής και αφαίρεσαν κουφώματα, μέρος των οποίων

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

11.5.20244:27 μμ

    Σχέδια για επέκταση της μίνι φυτείας με τα δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες σε μια δασική περιοχή κοντά στο σπίτι του σε τοπική κοινότητα του δήμου Επιδαύρου έκανε ένας 41χρονος Έλληνας, αλλά του τα χάλασαν οι

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή