Αρχική / ΓΕΥΣΗ / ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

16/10/2021 9:41 μμ

Μία ιδιαίτερη «γωνιά» της Θεσσαλονίκης, όπου πωλούνται τα πιο ευφάνταστα κρουασάν, αποκάλυψε η εκπομπή «Αυτό Είναι Σαββατοκύριακο» του OPEN. Η «ψυχή» πίσω από την όλη… υπόθεση είναι η ζαχαροπλάστης Ελένη Καλλίδου, η οποία, όπως αποκάλυψε, η ιστορία των κρουασάν ξεκίνησε

Με ιστορία που μετρά πλέον πάνω από έναν αιώνα τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, σας υποδέχονται στο νέο ανακαινισμένο τους χώρο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, Παύλου Μελά 7 και Μητροπόλεως 119 και δεσμεύονται να σας χαρίσουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης που διεγείρει

ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

04/08/2021 10:59 μμ

Εύκολη συνταγή για μπουγάτσα Θεσσαλονίκης

Εύκολη συνταγή για λαχταριστή μπουγάτσα Θεσσαλονίκης με πλούσια κρέμα.   Όπως διαβάζουμε στο greekcookingbykaterina.com για την συνταγή θα χρειαστούμε: 1 λίτρο γάλα πλήρες 1 κούπα ζάχαρη (240 γρ.) 1 κούπα σιμιγδάλι ψιλό (190 γρ.) 70 γρ. βούτυρο για την κρέμα

ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / Πιο πρόσφατα

08.06.2021 | 7:02 μμ

ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

08.06.2021 | 7:02 μμ

Συνταγή Κουλούρι Θεσσαλονίκης

Προτείνει ο σεφ ΛΟΥΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Καθώς έχει κοινή καταγωγή με το σιμίτ (simit), το κουλούρι στα τουρκικά, Έλληνες και Τούρκοι ερίζουν για την καταγωγή και την προέλευσή του. Μια ζύμη σε κυκλικό σχήμα και διάφορα μεγέθη, άλλοτε τραγανό και άλλοτε

27.09.2017 | 6:34 μμ

ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

27.09.2017 | 6:34 μμ

Λάχανα με τα φασούλια (Ποντιακή συνταγή)

Προτείνει ο σεφ ΛΟΥΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Κλασικό ποντιακό φαγητό που συνδυάζει άριστα τις πρωτεΐνες των φασολιών με τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες των μαύρων λάχανων – λαχανίδας. 2 κιλά μαύρα λάχανα 600 γρ. φασόλια μέτρια Πρεσπών 300 γρ. ντομάτες φρέσκες 30 γρ. πελτέ

26.09.2017 | 6:31 μμ

ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

26.09.2017 | 6:31 μμ

Πιροσκί με πατάτα (Ποντιακή συνταγή)

Προτείνει ο σεφ ΛΟΥΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Σε μια λεκάνη βάζουμε το γάλα με τη μαγιά και τη ζάχαρη και τη λιώνουμε. Αφήνουμε για 20 λεπτά να βγάλει η μαγιά τους μύκητες (να δράσουν). Προσθέτουμε το νερό, το αυγό, το αλάτι, το

25.09.2017 | 6:06 μμ

ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

25.09.2017 | 6:06 μμ

Χαψοπίλαφο (πιλάφι με γαύρο – Ποντιακή συνταγή)

Προτείνει ο σεφ ΛΟΥΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Θέλει λίγη δεξιοτεχνία και ένα μικρό ανοξείδωτο και κοίλο σκεύος. Λαδώνουμε το σκεύος εσωτερικά. Καλύπτουμε το εσωτερικό με τον γαύρο έχοντας βάλει τον γαύρο παντού με το δέρμα προς το σκεύος και την κοιλιά προς

14.09.2017 | 7:34 μμ

ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

14.09.2017 | 7:34 μμ

Τρίγωνα Πανοράματος

Προτείνει ο σεφ ΛΟΥΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Λαχταριστές μικρές μπουκίτσες με φύλλο και γεμισμένα με κρέμα 1 lt γάλα 200 γρ ζάχαρη 160 γρ αλεύρι 70 γρ κορν φλάουρ 40 γρ φρέσκο βούτυρο 4 κρόκοι αυγού Βανίλια Πρέζα αλάτι Φύλλα κρούστας Λίγο

12.09.2017 | 10:55 μμ

ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

12.09.2017 | 10:55 μμ

Κουλούρι Θεσσαλονίκης

Προτείνει ο σεφ ΛΟΥΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Καθώς έχει κοινή καταγωγή με το σιμίτ (simit), το κουλούρι στα τουρκικά, Έλληνες και Τούρκοι ερίζουν για την καταγωγή και την προέλευσή του. Μια ζύμη σε κυκλικό σχήμα και διάφορα μεγέθη, άλλοτε τραγανό και άλλοτε

thess

Επικαιρότητα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

22.10.2021 1:55 μμ

ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΗΣ

22.10.2021 12:44 μμ

RETRO NEWS - ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

22.10.2021 12:08 μμ