Αρχική / SKG • thessnews.gr / DACIA: Αλλάζοντας τον κόσμο θετικά!

SKG • thessnews.gr

24/04/202411:40 πμ

DACIA: Αλλάζοντας τον κόσμο θετικά!

Με μειωμένες τιμές έως 4.850 ευρώ όλα τα Dacia.

DACIA: Αλλάζοντας τον κόσμο θετικά!

Γράφει thessnews

 

Πολύ μεγάλα τα στρατηγικά άλματα που κάνει κάθε τόσο η Dacia, με την υποστήριξη του Ομίλου Renault, στην κατασκευαστική αλυσίδα των μοντέλων της, από τον σχεδιασμό μέχρι τον εξοπλισμό. Η μεγάλη ανατροπή της Dacia επήλθε με τη διάθεση εργοστασιακών εκδόσεων κινητήρων διπλού καυσίμου, βενζίνης και υγραερίου, εκτός του λιλιπούτειου, αμιγώς ηλεκτροκίνητου Spring! Έτσι δημιουργήθηκε μια «ευχάριστη» διαφορά στον ανταγωνισμό της αγοράς, καθώς ένας πελάτης Dacia θα δαπανήσει λιγότερα χρήματα κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών του, καθότι το LPG είναι φθηνότερο από τα υπόλοιπα. Άξιο λόγου για τη Dacia είναι ότι τα εργοστασιακά συστήματα διπλού καυσίμου καλύπτονται από τη συνολική εγγύηση του μοντέλου!

 

Τα καλά νέα για όλα τα Dacia, και του ηλεκτροκίνητου Spring, έγιναν ακόμη ελκυστικότερα χάρη στην απίστευτη μείωση τιμών αγοράς, έως 4.850€.

 

Dacia Sandero: Τα κάνει όλα και συμφέρει!

Το Dacia με τη χαμηλότερη τιμή είναι το Sandero Streetway, με κινητήρα Turbo 1.0 TCe 90 hp Expression, με κόστος αγοράς 16.920€. Ακόμα πιο συμφέρουσα είναι η έκδοση 1.0 TCe 100 hp LPG διπλού καυσίμου, με επιβάρυνση που φτάνει τα 600€ και τελική τιμή 17.520€. Η περιπετειώδης εκδοχή του Crossover Sandero Stepway 1.0 TCe 90 hp στη βασική έκδοση Essential διατίθεται από 17.540€ και η έκδοση με LPG από 18.270 ευρώ. Ξαφνιάζει ευχάριστα το επίπεδο εξοπλισμού της βασικής έκδοσης Expression, καθώς εφοδιάζεται με 6 αερόσακους, αυτόματο φρενάρισμα, αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων, εμπρός φώτα Full LED Pure Vision, προβολείς ομίχλης infotainment με οθόνη 8 ιντσών, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός – πίσω, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, αισθητήρες στάθμευσης πίσω, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων!

 

 

Dacia Jogger : Πολυεργαλείο!

Είχε δεν είχε η DACIA, έκανε για ακόμη μια φορά το θαύμα της, καθώς συνδύασε αρμονικά τον χαρακτήρα ενός crossover, ενός station wagon και ενός πολυμορφικού MPV σε ένα αμάξωμα έως 7 επιβατών! Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο πραγματικό πολυεργαλείο! Αν και προσθιοκίνητο, ταξιδεύει άνετα σε βατούς χωματόδρομους, χάρη στην απόσταση των 20εκ. από το έδαφος και τον χαρακτήρα Crossover που ενισχύεται από τα προστατευτικά και τις ποδιές που καλύπτουν περιμετρικά το Jogger, ενώ οι ράγες οροφής φιλοξενούν αντικείμενα περιπέτειας, μέχρι και 80kg. Στο πακέτο εξοπλισμού προσθέστε και τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και ασφάλειας του ομίλου Renault.
Στους εσωτερικούς χώρους του Jogger κυριαρχούν υλικά επένδυσης ανώτερης ποιότητας! Στο κέντρο του ταμπλό κυριαρχεί η οθόνη αφής 8 ιντσών του infotainment, προστέθηκε βάση στήριξης smartphone και ολόφρεσκιες ταπετσαρίες. Το Jogger διατίθεται με τον κινητήρα βενζίνης TCe 110 1.0lt, που αποδίδει 110hp με 200Nm ροπής και συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η πρόταση TCe 100 LPG με μοτέρ διπλού καυσίμου βενζίνης – υγραερίου, που έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον κινητήρα του Sandero.

 

Dacia Duster: Ηγέτης στις ευρωπαϊκές πωλήσεις SUV

Σύγχρονο και περιπετειώδες σε όλες τις εκδοχές το Duster, το εμβληματικό SUV της Dacia, που βρίσκεται στην πρώτη θέση των πωλήσεων στην Ευρώπη. Η μάσκα με το νέο λογότυπο DC πάνω της, προσθέτει μια πινελιά περιπέτειας στην εμφάνισή του, η οποία απλώνεται στα μεγάλα επιθετικά φώτα και από εκεί στο ταμπλό, συμπληρώνοντας εμφανισιακά το «παζλ» DC! Μια οθόνη αφής 8 ιντσών δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό, προσφέροντας συνδεσιμότητα σε 5 ενήλικους επιβάτες. Στα κύρια χαρακτηριστικά του Duster, οι τρεις κινητήριες εκδόσεις, βενζίνης, πετρελαίου, και διπλού καυσίμου βενζίνης – υγραερίου,που κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία, καθώς κανένα άλλο SUV δεν διατίθεται με αυτές τις εκδόσεις!

 

 

Η προσθιοκίνητη έκδοση 1.3 TCe εφοδιάζεται με κινητήρα βενζίνης turbo 1.3lt – 150hp με 250Nm ροπής και συνδυάζεται με αυτόματο ή μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων. Η diesel έκδοση 1.5 blue dci με τα 115hp και 260Nm ροπής συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων. Είναι εξαιρετικά αποδοτικό και με κατανάλωση καυσίμου για φίλημα! Ιδανικό για ονειρικά ταξίδια.

 

Dacia Spring: Προσιτό & ηλεκτροκίνητο

Το Dacia Spring είναι ο νέος «κάτοικος» των πόλεων! Είναι εύκολα αναγνωρίσιμο, γιατί αποτελεί μέρος της οικογένειας Dacia. Μικρό μόνο στο μάτι! Ξεχωρίζει από την SUV εμφάνιση, κινείται από έναν 100% ηλεκτρικό κινητήρα, προσφέροντας απίστευτη οδηγική αίσθηση στις καθημερινές μετακινήσεις. Διαθέτει σύστημα πλοήγησης, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, σύνδεση με smartphone και είναι διαθέσιμο στην κορυφαία έκδοση εξοπλισμού Extreme,που προσφέρεται αποκλειστικά με τον εντελώς καινούριο ηλεκτροκινητήρα ELECTRIC 65 και νέο κιβώτιο ταχυτήτων.
Η μπαταρία του Spring Extreme διαθέτει αυτονομία 220km, σε μικτό κύκλο και 310km σε αστικό. Ο χρόνος φόρτισης σε οικιακή παροχή ρεύματος διαρκεί περίπου 13,5 ώρες, και λιγότερο από 60 λεπτά σε ταχεία φόρτιση, για το 80% φόρτισης της μπαταρίας.

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

/ Δείτε ακόμα

SKG • thessnews.gr

25.4.202410:41 πμ

  Στην ανανεωτική άνοιξη, το κατανυκτικό Πάσχα και την προετοιμασία για ένα απολαυστικό καλοκαίρι είναι αφιερωμένη η έκδοση του ομίλου RthessMedia Group, SKG Spring – Summer & Taste thessnews.gr. Μέσα στις σελίδες της ειδικής έκδοσης ξεδιπλώνονται σε τρεις ενότητες πασχαλινές

SKG • thessnews.gr

25.4.202410:34 πμ

  Αυτή η υπέροχη και ιδιαίτερη ευχή, που συμπυκνώνει όλο το νόημα της σημαντικότερης χριστιανικής εορτής, του Πάσχα, εμπεριέχει ένα μήνυμα που αφορά στην ίδια την ανθρώπινη φύση, αλλά και στο περιβάλλον που μας περικλείει. Είναι μία αναγεννητική ευχή, που

SKG • thessnews.gr

25.4.202410:30 πμ

  Η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, το Πάσχα, γιορτάζεται με ξεχωριστό τρόπο σε κάθε γωνιά της χώρας και ιδιαίτερα σε ορισμένες περιοχές αναβιώνουν ήθη κι έθιμα που δίνουν ένα μοναδικό «χρώμα» στην εορταστική αυτή περίοδο. Έθιμα όπως το «κάψιμο του

SKG • thessnews.gr

25.4.202410:22 πμ

  Με σεβασμό στην παράδοση, αλλά σταθερά προσανατολισμένη στην πρωτοπορία, στόχος της Χ.Α.Ν.Θ. είναι τα μέλη της να συνεισφέρουν εθελοντικά και να υπηρετούν τους σκοπούς της, μέσα από τις δράσεις και τα προγράμματα που υλοποιεί. Η μακρά διαδρομή της Χ.Α.Ν.Θ.

SKG • thessnews.gr

25.4.202410:20 πμ

  Πήρατε τελευταίοι άδεια… Τις νύχτες αυτού του καλοκαιριού θα τις περάσετε στο μπαλκόνι, και αν είστε τυχεροί στη μεγάλη σας βεράντα. Με λίγη φαντασία και δημιουργικότητα, ακόμη και τα λίγα υπαίθρια αστικά τετραγωνικά μπορούν να μεταμορφωθούν σε όαση! •

SKG • thessnews.gr

25.4.202410:10 πμ

  Υπάρχει ένας τόπος που συνδυάζει εξίσου όμορφα και τις δύο επιλογές και όχι μόνο! Το Πήλιο! Το Πήλιο ωστόσο συνδέεται και με ένα φρούτο, από την εποχή της μυθολογίας ακόμα, το μήλο! Για ένα μήλο, έπαθλο στον πρώτο διαγωνισμό

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή