Αρχική / LIFESTYLE / ΖΩΔΙΑ / Ροζ Πανσέληνος: Αυτά τα ζώδια θα ερωτευτούν παράφορα υπό το φως του!

ΖΩΔΙΑ

24/04/202410:45 μμ

Ροζ Πανσέληνος: Αυτά τα ζώδια θα ερωτευτούν παράφορα υπό το φως του!

Αν ανήκεις στους τυχερούς, πρέπει να γνωρίζεις πως αυτός δεν θα είναι ένας τυχαίος έρωτας, αλλά ο έρωτας της ζωής σου.

Astrologytoday
Φωτ. Astrologytoday

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

Η Πανσέληνος του Απρίλη θα είναι πολύ τυχερή για κάποια ζώδια
Μπορεί σε κάποια η Ροζ Πανσέληνος να φέρεις εντάσεις, αναθεωρήσεις και το τέλος κάποιων καταστάσεων, όμως σε κάποια άλλα θα φέρει έναν μεγάλο έρωτα.

 

Τα άστρα και το ολόγιομο ανοιξιάτικο φεγγάρι συνωμοτούν, ώστε να ακολουθήσεις το σωστότερο μονοπάτι, που θα σε οδηγήσει στον άνθρωπο που θα ερωτευτείς. Γιατί συμβαίνει αυτό; Η Πανσέληνος λαμβάνει χώρα στον Σκορπιό, γεγονός που μας κάνει να νιώθουμε πιο ελεύθεροι και πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες, αφού πρώτα έχουμε ολοκληρώσει ζητήματα του παρελθόντος.

Για 3 ζώδια, οι πιθανότητες να βρεθούν στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή και να ανοίξουν την καρδιά τους στον έρωτα είναι πολλές, διότι αναμένεται να επηρεαστούν από τα δυνατά αισθήματα που προκαλεί η Πανσέληνος στον Σκορπιό.

ΔΙΔΥΜΟΣ 

Ο Δίδυμος βρίσκει θετική την ιδέα να ερωτευτεί σε κάθε φάση ζωής του, όμως δε θέλει αυτή η επιθυμία να του γίνει εμμονή και έτσι συνεχίζει την πορεία του, έχοντας εμπιστοσύνη στη ροή των πραγμάτων. Η ψυχική ηρεμία είναι πολύ σημαντική για έναν Δίδυμο, όμως σε αυτήν την Πανσέληνο καλό θα ήταν να ανοίξει καρδιά και μυαλό, ώστε να υποδεχτεί έναν καινούργιο έρωτα.

Το γεγονός πως δεν κινείται με μοναδικό οδηγό την εύρεση μιας σχέσης, είναι αυτό ακριβώς που θα τον βοηθήσει αυτήν την περίοδο της ζωής του να βρει τον έρωτα. Μπορεί να μην έχεις προετοιμαστεί γι’ αυτό που έρχεται, όμως άνοιξε την πόρτα και δε θα το μετανιώσεις. Ίσως είναι η στιγμή που θα γνωρίσεις την αληθινή αγάπη.

ΖΥΓΟΣ 

Για έναν Ζυγό, η αληθινή αγάπη είναι κάτι ουτοπικό. Αυτή η Πανσέληνος, λοιπόν, έρχεται να αποδείξει πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο σε αυτήν τη ζωή. Υπό το φως του φεγγαριού, θα συναντήσεις εκείνον τον άνθρωπο που θα ερωτευτείς και ας μην το γνωρίζεις από την αρχή. Βρίσκεσαι εκεί που πρέπει να είσαι και το σύμπαν θα σε επιβραβεύσει.

Αν η σκέψη σου σε οδηγήσει στα γνώριμα μονοπάτια, ότι πρόκειται απλώς για μια γνωριμία ή έναν ενθουσιασμό, δεν θα αργήσει η στιγμή που θα αναθεωρήσεις. Ο λόγος που θα ερωτευτείς σε αυτή τη Ροζ Πανσέληνο είναι ακριβώς επειδή δεν είχες κανένα πλάνο στη ζωή σου για έναν νέο έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Η Πανσέληνος θα φέρει καθοριστικές αλλαγές στη ζωή σου γιατί θα συναντήσεις την αληθινή αγάπη και θα ερωτευτείς παράφορα. Μπορεί να ακούγεται εξωπραγματικό, όμως η Πανσέληνος στον Σκορπιό έχει άλλα σχέδια, θέλει να σου χαρίσει μια αλλαγή και να σε μάθει να πράττεις σύμφωνα με νέα δεδομένα. Είτε το σκεφτείς, είτε όχι, είτε το επιτρέψεις, είτε όχι, ο έρωτας θα εισβάλλει σαν δυνατός άνεμος στη ζωή σου και θα φέρει τα πάνω-κάτω. Γνωρίζεις ότι αν ερωτευτείς πραγματικά, αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ ξεχωριστός για σένα και προφανώς θέλεις να τον κρατήσεις στη ζωή του!

ΠΗΓΗ: JENNY.GR

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΖΩΔΙΑ

2.5.202410:45 μμ

    O Μάιος θεωρείται ένας από τους πιο θετικούς μήνες, αφού βρισκόμαστε λίγο πριν από το καλοκαίρι, ο καιρός αλλάζει προς το καλύτερο, η ημέρα μεγαλώνει κι άλλο και η φύση στολίζεται με τα πιο όμορφα άνθη.   Ωστόσο,

ΖΩΔΙΑ

30.4.202411:00 μμ

    Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο και μια βαθιά απαλή ερωτική ενέργεια μπορεί να βοηθήσει κάθε ζώδιο να πάρει αυτό που θα τον κάνει ευτυχισμένο.     Την ίδια ώρα ο Άρης μετατοπίζεται στον Κριό, δημιουργώντας μια βαθιά διαφορετική

ΖΩΔΙΑ

29.4.202410:45 μμ

    Η Μεγάλη Εβδομάδα μας υποδέχεται με τη σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, μια όψη που συνδέεται με έντονες φαντασιώσεις και επιθυμία για διαφυγή, αλλά ταυτόχρονα συνδέεται με ψευδαισθήσεις και αποπροσανατολισμό.   Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί θα είναι

ΖΩΔΙΑ

26.4.202410:45 μμ

  ΚΡΙΟΣ  Το Σάββατο, η Σελήνη στον Τοξότη σας προτρέπει να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να κάνετε κάτι περιπετειώδες, καθώς συγχρονίζεται με την Αφροδίτη, τον Χείρωνα και τον Ερμή στον Κριό. Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να ονειρευτείτε

ΖΩΔΙΑ

25.4.202410:45 μμ

    Ο ανάδρομος Ερμής είναι γνωστός για την αναστάτωση, το άγχος, τις παρεξηγήσεις και γενικά για τις ανατροπές που προκαλεί. Αυτή η χαοτική περίοδος συμβαίνει 3-4φορές το χρόνο και μόλις τελειώσει, συχνά μας αφήνει με την απελπισμένη ανάγκη μιας

ΖΩΔΙΑ

23.4.202410:45 μμ

  ΚΡΙΟΣ Βιάζεσαι λίγο να βάλεις τα σχέδιά σου σε εφαρμογή και την καθημερινότητά σου σε τάξη, αισθάνεσαι πως είναι καιρός να αγωνιστείς για τις ιδέες και τα ιδανικά σου, να επενδύσεις στις φιλοδοξίες σου και τις προσωπικές σου επιτυχίες.

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή