Αρχική / LIFESTYLE / ΖΩΔΙΑ / Η «μετακόμιση» της Σελήνης, ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Χείρωνας υπόσχονται υπέροχο Σαββατοκύριακο!

ΖΩΔΙΑ

26/04/202410:45 μμ

Η «μετακόμιση» της Σελήνης, ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Χείρωνας υπόσχονται υπέροχο Σαββατοκύριακο!

Οι δυνατότητες του Σαββατοκύριακου είναι ατελείωτες και όχι μόνο επειδή ο Ερμής ολοκλήρωσε επιτέλους την ανάδρομη πορεία του!

Freepik
Φωτ. Freepik

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

ΚΡΙΟΣ 

Το Σάββατο, η Σελήνη στον Τοξότη σας προτρέπει να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να κάνετε κάτι περιπετειώδες, καθώς συγχρονίζεται με την Αφροδίτη, τον Χείρωνα και τον Ερμή στον Κριό.

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να ονειρευτείτε νέες ιδέες, να δημιουργήσετε ένα σχέδιο και ό,τι άλλο σας εμπνέει, να κοιτάξετε μπροστά με ένα αίσθημα ενθουσιασμού. Αυτό το κύμα ενθουσιασμού μπορεί να σας παρακινήσει να υλοποιήσετε ό,τι σκαρφιστείτε.

Μην εστιάζετε ακόμα στο τελικό αποτέλεσμα. Τα άστρα της Κυριακής συνεχίζουν να προβάλλουν τους πιο υψηλούς στόχους σας, καθώς η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω και στον 10ο οίκο της καριέρας και της αναγνώρισής σας. Εκμεταλλευτείτε πλήρως αυτή τη στρατηγική και φιλόδοξη επιρροή.

Συζητήστε με ανθρώπους κατά τη διάρκεια του πρωινού και δημιουργήστε ένα ενδιαφέρον ανάμεσα στους πιο υποστηρικτικούς φίλους σας. Υπάρχουν κινήσεις που μπορείτε να κάνετε σήμερα που θα σας βοηθήσουν αργότερα; Η τοποθέτηση του εαυτού σας ως ηγέτη είναι ένα σίγουρο πρώτο βήμα προς τη νίκη.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το Σάββατο, Ταύρε, μπορείτε να διαβάζετε τους ανθρώπους σαν ανοιχτό βιβλίο, χάρη στη συναισθηματική Σελήνη στον διαισθητικό 8ο οίκο σας. Όσο δέος και αν προκαλούν αυτές οι δυνάμεις, μπορεί επίσης να είναι εξαντλητικές, γι’ αυτό θωρακίστε τον εαυτό σας. Καθώς η Σελήνη συναντά τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον μάντη Χείρωνα στον Κριό και τον υποσυνείδητο 12ο οίκο σας, απορροφάτε σαν σφουγγάρι όλα τα ψυχικά ερεθίσματα. Στην επιθυμία σας να φανείτε χρήσιμοι, μπορεί να καταλήξετε να επηρεαστείτε από την κακή διάθεση κάποιου ή να εξαντλήσετε την ενέργειά σας μένοντας από ενοχές με ένα άτομο που σας εξαντλεί.

Όταν αρχίζετε να αισθάνεστε κουρασμένοι, μετακινήστε το σώμα σας -και αν είναι δυνατόν, μετακινηθείτε σε ένα πιο υποστηρικτικό, ανεβαστικό για τη διάθεσή σας περιβάλλον. Την Κυριακή, η Σελήνη βρίσκεται στον ένατο οίκο της ελευθερίας σας, βοηθώντας σας να δείτε τη δόξα, την ομορφιά και την επεκτατική δυνατότητα σε ένα μεγάλο σχέδιο. Είτε αισθάνεστε ότι ο χρόνος περνάει γρήγορα είτε απλά λαχταράτε να ξεφύγετε από τη ζώνη άνεσής σας, αντιμετωπίστε τους φόβους σας και κάντε ένα βήμα μπροστά. Ποια μικρή μετακίνηση θα μπορούσατε να κάνετε αυτό το Σαββατοκύριακο η οποία θα βάλει μπρος τη δράση;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να μην έχετε ούτε μια στιγμή για τον εαυτό σας αυτό το Σάββατο, αλλά δεν πειράζει! Η Σελήνη χορεύει στον Τοξότη και τον 7ο οίκο των συνεργασιών σας, γεμίζοντάς σας με ενέργεια. Θα δυσκολευτείτε να κρατήσετε τη λίστα των καλεσμένων σας περιορισμένη. Η Σελήνη συνδέεται με τον κοινωνικό Ερμή, την Αφροδίτη και τον θεραπευτικό Χείρωνα στον Κριό και τον 11ο οίκο των ομάδων σας. Όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο, αφού όλοι μαζί θα κατορθώσετε να σκεφτείτε λύσεις σε ένα συνεχιζόμενο πρόβλημα. Ίσως χρειαστεί μια καθοδήγηση για να μπορέσουν να συνεισφέρουν όλοι, οπότε μην αποφύγετε να αναλάβετε το ρόλο του ηγέτη.

Με τη Σελήνη στη ζώνη των χρημάτων σας την Κυριακή, το μυαλό σας μπορεί να επικεντρωθεί στα οικονομικά σας – και στο πώς να αυξήσετε τα κέρδη σας εκθετικά. Επανεξετάστε το χρέος σας, αν έχετε: Μπορείτε να καταστρώσετε ένα στρατηγικό σχέδιο για να εξοφλήσετε κάποια πράγματα πιο γρήγορα; Υπάρχει μια επενδυτική συμφωνία που να έχει το όνομά σας πάνω της; Βρείτε το κλειδί στη νοοτροπία της αφθονίας και οι κρυμμένες ευλογίες θα μπορούσαν γρήγορα να γίνουν ορατές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό θα είναι ένα από τα Σάββατα όπου η αυτοφροντίδα σας έχει προτεραιότητα. Με τη Σελήνη στον Τοξότη να δονείται στον 6ο οίκο της ευεξίας σας, βάλτε ως στόχο τη μείωση του άγχους σας. Σε ποια σημεία μπορείτε να απλοποιήσετε τις διαδικασίες και να τις βάλετε σε σειρά προτεραιότητας; Αν νιώθετε ότι πέφτετε πάνω σε έναν τοίχο, απευθυνθείτε σε ένα έμπειρο άτομο ή έναν επαγγελματία. Καθώς η Σελήνη δέχεται υποστηρικτικές ακτίνες από τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Χείρωνα στον Κριό και τον αριστοτεχνικό 10ο οίκο σας, χρειάζεστε καθοδήγηση από ανθρώπους που έχουν ήδη περπατήσει το μονοπάτι που βαδίζετε.

Η Σελήνη της Κυριακής στον Αιγόκερω στρέφει την προσοχή σας στη δυναμική των σχέσεων. Αν και η φροντίδα είναι το στοιχείο σας, μπορεί να αισθάνεστε άβολα όταν τα πράγματα αρχίζουν να μοιάζουν πολύ σοβαρά. Η απόσταση που δημιουργείτε θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που προκαλεί άγχος στο άλλο άτομο, κάνοντάς το να προσκολληθεί επάνω σας. Προσπαθήστε να τους καθησυχάσετε, ακόμα κι αν είναι το τελευταίο πράγμα που έχετε διάθεση να κάνετε. Αυτή η απλή χειρονομία μπορεί να κατευνάσει τις ανασφάλειες, δίνοντάς σας την ανάσα που επιθυμείτε.

ΛΕΩΝ

Ο έρωτας εκτοξεύει τα βέλη του προς το μέρος σας αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και τον 5ο οίκο του ρομαντισμού σας. Χάρη στη θετική συμβολή του Ερμή, της Αφροδίτης και του Χείρωνα στον Κριό και τον κοσμικό 9ο οίκο σας, αισθάνεστε ιδιαίτερα περιπετειώδεις. Αν ο ρομαντισμός είναι το τελευταίο πράγμα που σας περνά από το μυαλό, αυτή η ζωηρή ευθυγράμμιση σας εμπνέει μια δημιουργική ανακάλυψη. Βρείτε τους φίλους σας που αγαπούν τις τέχνες και δείτε ποιος θέλει να επισκεφτεί ένα μουσείο ή να παρακολουθήσει θέατρο. Οι ελεύθεροι Λέοντες μείνετε ανοιχτοί σε ό,τι έχει να φέρει το σύμπαν.

Την Κυριακή, η σχέση μεταξύ των επιπέδων άγχους και της σωματικής σας υγείας γίνεται εμφανής, καθώς η Σελήνη στον Αιγόκερω επισκέπτεται τον οίκο της ευεξίας σας. Δώστε μεγάλη προσοχή: Ένα αναστατωμένο στομάχι, για παράδειγμα, θα μπορούσε να έχει να κάνει περισσότερο με τη συναναστροφή σας με έναν δύσκολο συγγενή παρά με το μεσημεριανό σας γεύμα. Αναζητήστε ολόκληρη την ιστορία και προσπαθήστε να μειώσετε το χάος και τη συναισθηματική αναστάτωση όσο καλύτερα μπορείτε. Για να καταπνίξετε το άγχος, προσπαθήστε να μην καταναλώνετε πολλή καφεΐνη όσο διαρκεί αυτή η διάθεση.

ΖΥΓΟΣ

Αν μέχρι τώρα ήσασταν περισσότερο εσωστρεφείς παρά εξωστρεφείς, αυτό μπορεί να αλλάξει απότομα αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη στον Τοξότη ενεργοποιεί τον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας.

Οποιοδήποτε μήνυμα έχετε να μοιραστείτε με τον κόσμο θα ενισχυθεί τριπλά, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον αγγελιοφόρο Ερμή, τη γοητευτική Αφροδίτη (την κυβερνήτη σας) και τον πληγωμένο θεραπευτή κομήτη Χείρωνα. Μια συζήτηση με έναν συνεργάτη -επιχειρηματική ή προσωπική- μπορεί να πάει εξαιρετικά καλά, οπότε μη φοβηθείτε να θέσετε μια τολμηρή πρόταση στο τραπέζι.

Χρειάζεται να διευρύνετε τη βάση δεδομένων των επαφών σας; Πάρτε μέρος σε μια χαλαρή ομαδική συνάντηση όπου μπορείτε να συναναστραφείτε με ομοϊδεάτες σας. Σίγουρα θα υπάρχει τουλάχιστον ένα συγγενικό πνεύμα στην παρέα. Να είστε τρυφεροί με τα συναισθήματά σας αυτή την Κυριακή, καθώς η Σελήνη φωλιάζει στον ευαίσθητο τέταρτο οίκο σας.

Το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται σε προσωπικά θέματα και μπορεί να αισθάνεστε ασυνήθιστα ωμοί. Έτσι, αν ένας φίλος γίνεται αυταρχικός σε ένα ζήτημα ή τα παιδιά σας αντιστέκονται να κάνουν τις εργασίες του Σαββατοκύριακου, μην το πάρετε κατάκαρδα. Απλά φροντίστε να βάλτε κάποια όρια και δώστε τους να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να σας πιέζουν με τη συμπεριφορά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σταθεροποίηση και η απλοποίηση θα είναι πρώτες στην ατζέντα σας αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη κινείται στον Τοξότη και τον οίκο της πρακτικής σας μαγείας. Δεδομένου ότι ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο θεραπευτής Χείρωνας συντονίζονται από τον διοικητικό έκτο οίκο σας, μπορεί πραγματικά να σας κάνουν να ανυπομονείτε να τακτοποιήσετε τις εργασίες σας. Τα χρήματα είναι επίσης στο μυαλό σας, συγκεκριμένα, το πως να τα προϋπολογίσετε πιο συνετά από ό,τι ίσως κάνατε μέχρι τώρα. Αυτή δεν χρειάζεται να είναι μια απογοητευτική άσκηση, Σκορπιέ.

Περικόπτοντας μια κατηγορία εξόδων, μπορεί να ανακαλύψετε ένα καλύτερο μέρος για να διαθέσετε τα χρήματά σας. Αν θέλετε να καθαρίσετε το μυαλό σας, πάρτε μια κουβέρτα και ένα βιβλίο και βρείτε το τέλειο ανοιξιάτικο σημείο για διάβασμα. Την Κυριακή, η Σελήνη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας σας ενθαρρύνει να πάρετε μολύβι και χαρτί. Σημειώστε τις σκέψεις που σας προβληματίζουν, σας γοητεύουν ή σας συγκινούν περισσότερο. Οι ιδέες που θα γεννηθούν μέσα από έναν διάλογο θα είναι επίσης παραγωγικές, γι’ αυτό βρείτε τον ιδανικό συνομιλητή. Επειδή είναι βέβαιο ότι θα χάσετε την αίσθηση του χρόνου, βάλτε ένα ξυπνητήρι υπενθύμισης αν έχετε να πάτε κάπου αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εργάζεστε σκληρά και ακόμα κι αν αγαπάτε αυτό που κάνετε, το να ζητήσετε ένα διάλειμμα για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε είναι απαραίτητο για την παραγωγικότητά σας – για να μην αναφέρουμε τη συνολική σας ευεξία. Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Τοξότη το Σάββατο, έχετε την κοσμική εξουσιοδότηση για να διασκεδάσετε. Αδειάστε λίγο χώρο στο πρόγραμμά σας ώστε να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που τροφοδοτούν την ψυχή σας όπως ζωγραφική, ψώνια ή χορό. Ο συνδυασμός Ερμή, Αφροδίτης και Χείρωνα στον Κριό φέρνει ένα ρομαντικό ρεύμα στο Σαββατοκύριακο, καθώς ο ένας μετά τον άλλο, σχηματίζουν τρίγωνο με τη Σελήνη.

Ο αυθορμητισμός είναι το μεσαίο σας όνομα, οπότε το να αφεθείτε στη ροή των πραγμάτων είναι μια απολύτως αποδεκτή προσέγγιση για τη μεγιστοποίηση αυτής της ενέργειας. Γεμίστε την Κυριακή σας με πρακτική μαγεία, καθώς η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και στον ρεαλιστικό δεύτερο οίκο σας. Ερευνήστε τον προϋπολογισμό σας – υπάρχει κάποιο κονδύλι που μπορείτε να κόψετε εντελώς; Κάποια άλλη μέρα, μπορεί να στενοχωριόσασταν που θα περιορίζατε τις σπατάλες, αλλά τώρα νιώθετε ιδιαίτερα παρακινημένοι να γίνετε λιτοί και απέριττοι. Αυτό όμως δεν χρειάζεται να επηρεάσει τη διασκέδασή σας, ειδικά αν σας αρέσει να απολαμβάνετε τις εξωτερικές δραστηριότητες που αγαπά ένας Τοξότης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τη Σελήνη στον Τοξότη να βρίσκεται στον αναζωογονητικό 12ο οίκο σας μέχρι τις αρχές της Κυριακής, ίσως να μην έχετε τη συνηθισμένη ασταμάτητη ορμή σας. Προτιμήστε δραστηριότητες χαμηλής έντασης, όπως το να συναντήσετε φίλους για καφέ και μια βόλτα, αλλά μην επικεντρωθείτε σε πράγματα που σας αφήνουν να νιώθετε πιο εξαντλημένοι. Τα οικιακά σχέδια σας καλούν, καθώς η Σελήνη σχηματίζει μια υποστηρικτική γωνία με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον θεραπευτικό κομήτη Χείρωνα στον Κριό και τη ζώνη του σπιτιού σας.

Βάλτε μουσική ή ένα βίντεο και ασχοληθείτε με μια εποχιακή αγγαρεία, όπως το να αλλάξετε τα χειμωνιάτικα ρούχα με ανοιξιάτικα. Προσκαλέστε κοντά σας φίλους, ειδικά εκείνους που μπορεί να σας βοηθήσουν ακόμα και στο δίπλωμα και το κρέμασμα όλων αυτών των πουλόβερ. Όταν η Σελήνη ανεβαίνει στο ζώδιό σας το πρωί της Κυριακής, εξαπολύει ένα κύμα διεκδικητικότητας και αυτοπεποίθησης. Μην αποπροσανατολίζεστε από τα μισοτελειωμένα σχέδια που δεν πρόκειται να σας κινητοποιήσουν. Αυτή είναι μια μέρα για να επικεντρωθείτε σε πιο σημαντικές σας προσπάθειες. Δώστε προτεραιότητα σε ό,τι σας ενδιαφέρει περισσότερο και αφιερώστε την καλύτερη ενέργειά σας σε αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Σταματήστε να κρατάτε πληροφορίες για τον εαυτό σας, ειδικά αν αυτές θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους φίλους σας ή την κοινότητα γενικότερα. Η γενναιόδωρη Σελήνη του Σαββάτου στον Τοξότη όχι μόνο ενεργοποιεί τη ζώνη της ομαδικής σας εργασίας, αλλά βρίσκεται σε ένα ρέον τρίγωνο με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον θεραπευτικό κομήτη Χείρωνα στον Κριό και τον τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας. Δημοσιεύστε χρήσιμους συνδέσμους στα κοινωνικά δίκτυα, ξεκινήστε μια ομαδική συνομιλία ή οργανώστε ένα δείπνο για να ενώσετε ανθρώπους.

Απευθυνθείτε σε εξωστρεφείς φίλους που μπορούν να σας συνδέσουν με ένα συναρπαστικό νέο περιβάλλον. Όταν η Σελήνη βυθιστεί στον Αιγόκερω και τον ευαίσθητο δωδέκατο οίκο σας την Κυριακή, θα σας κάνει να απορροφάτε την ενέργεια και τις διαθέσεις των άλλων ανθρώπων. Θωρακίστε την ψυχή σας, Υδροχόε. Είτε επικοινωνείτε με κάποιον από κοντά είτε απομακρυσμένα, προφυλάξτε όσο περισσότερο μπορείτε τον εαυτό σας και προσέξτε να μην νιώσετε ενοχές ή να αναλάβετε τις ευθύνες άλλων ανθρώπων. Το “όχι” είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Το να είστε υποστηρικτικοί δε σημαίνει ότι πρέπει να απορροφάτε όλη την αρνητική ενέργεια των άλλων ανθρώπων. Αλλά ως συμπονετικοί Ιχθύες, συχνά πέφτετε σε αυτήν ακριβώς την παγίδα. Ευτυχώς, η αισιόδοξη Σελήνη στον Τοξότη πλανάται στην κορυφή του χάρτη σας το Σάββατο, χαρίζοντας σας ακριβή εστίαση. Αξιοποιήστε την προς έναν ουσιαστικό στόχο και θα περάσετε την ημέρα σας επικεντρωμένοι σε αυτά που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία. Και χάρη στον Ερμή, την Αφροδίτη και τον θεραπευτικό κομήτη Χείρωνα που συντονίζονται από τον δεύτερο οίκο των χρημάτων σας, οικονομικές ευκαιρίες θα μπορούσαν να εμφανιστούν όπου κι αν βρεθείτε. Αυτός είναι ένας ακόμη καλός λόγος για να κοινωνικοποιηθείτε στρατηγικά.

Αυτή την Κυριακή, καθώς η Σελήνη περνάει από τον Αιγόκερω και τον ενδέκατο οίκο της κοινότητάς σας, δεν θα ανεχτείτε με καλό μάτι κανέναν ο οποίος σας περιορίζει. Όπου κι αν στραφείτε, υπάρχουν χρήσιμοι και ενδιαφέροντες άνθρωποι με τους οποίους μπορείτε να συνδεθείτε. Και θα νιώσετε εξίσου παρακινημένοι να ανταλλάξετε ιστορίες και να διατηρήσετε τη συζήτηση ζωντανή. Ποτέ δεν ξέρετε ποιος μπορεί να γοητευτεί απόλυτα από το αυθεντικό σας πνεύμα…

ΠΗΓΗ:ASTROLIVE.GR

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΖΩΔΙΑ

28.5.202410:30 μμ

    Να ξεκαθαρίσουμε πως το κινητό μας περιλαμβάνει πολλά προσωπικά δεδομένα και είναι σεβαστό, αν όχι δεδομένο, να μην επιθυμούμε να το ψαχουλεύει κανείς. Μια κατηγορία ανθρώπων, λοιπόν, αρνείται σθεναρά να μπει σε αυτή τη διαδικασία, αποφεύγοντας ακόμα και

ΖΩΔΙΑ

27.5.202410:45 μμ

      Ο Ερμής συνεχίζει την πορεία του στο γήινο ζώδιο του Ταύρου και στις 28.5 σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο. Πρόκειται για μια όψη που ευνοεί σοβαρές συζητήσεις και αποφάσεις και μας βοηθάει να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα, να

ΖΩΔΙΑ

26.5.202411:00 μμ

  ΔΙΔΥΜΟΙ   Σωστά μάντεψες! Ο Δίδυμος είναι στη σχετική μας λίστα. Έχει την τάση αρκετά συχνά να διαστρεβλώνει την αλήθεια γιατί θέλει μόνιμα να βγαίνει εκείνος από πάνω σε κάθε συζήτηση και φυσικά να περνάει το δικό του. Δεν

ΖΩΔΙΑ

25.5.202411:00 μμ

  Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί ορισμένοι άνθρωποι φαίνονται πιο γοητευτικοί από άλλους; Ίσως έχει να κάνει με το τι φοράνε, το χτένισμά τους, το πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας τους ή απλώς μια λάμψη στα μάτια τους.     Ποια είναι τα

ΖΩΔΙΑ

24.5.202410:45 μμ

  Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, της αισιοδοξίας και της επέκτασης, αλλάζει ζώδιο και η Άση Μπήλιου θα αναλύσει το Σάββατο 25 Μαΐου στο Stars System στις 1.10, πώς θα μας επηρεάσει και σε ποιον τομέα θα μας ευνοήσει.

ΖΩΔΙΑ

23.5.202411:00 μμ

    Ο Ήλιος μπαίνει στην εποχή των Διδύμων και μας κάνει να επικεντρωθούμε στην επικοινωνία και τις σχέσεις – κυρίως, στο πώς σχετιζόμαστε με τον κόσμο γύρω μας!   Το μεταβλητό αυτό ζώδιο του Αέρα κυβερνάται από τον πλανήτη

thess

Επικαιρότητα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

29.5.20249:54 πμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή