Αρχική / MEDIA / Ανάσταση με Ζαφείρη Μελά και Λίνα Νικολακοπούλου στην ΕΡΤ1 (VIDEO)

MEDIA

02/05/202410:30 μμ

Ανάσταση με Ζαφείρη Μελά και Λίνα Νικολακοπούλου στην ΕΡΤ1 (VIDEO)

Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Νικολόπουλος υποδέχονται δημοφιλείς ηθοποιούς στην εκπομπή με τίτλο «Σήμερα Γιώργη μ’ Πασχαλιά»

Ανάσταση με Ζαφείρη Μελά και Λίνα Νικολακοπούλου στην ΕΡΤ1 (VIDEO)

 

 

Το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου 2024, στις 11 μ.μ., η μουσική εκπομπή «Νύχτα στάσου» γιορτάζει την Ανάσταση με πασίγνωστα λαϊκά και δημοτικά τραγούδια, συντροφιά με πρόσωπα της ΕΡΤ1 – και όχι μόνον-, που μιλούν για το «δικό» τους Πάσχα.

 

Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Νικολόπουλος υποδέχονται τον Ζαφείρη Μελά, τον Κώστα Σκαφίδα, την Κατερίνα Κόρου, την Αρετή Κετιμέ και τον Πάνο Μπλέτζα, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν αγαπημένα αειθαλή τραγούδα σε μια γιορτή αυθεντικής ψυχαγωγίας και γνήσιας ελληνικής διασκέδασης.

Η Παιδική Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου ερμηνεύει τρυφερά το τραγούδι του Απόστολου Καλδάρα «Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι» και δίνει το δικό της στίγμα στη βραδιά «ανοίγοντάς» την.

Η Λίνα Νικολακοπούλου μιλάει για τις ιστορίες πίσω από πολύ γνωστά τραγούδια της, που ερμηνεύονται, όπως τα «Μένω εκτός» σε μουσική του Ara Dinkjian, «Καρδιά μου, εγώ» σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και το «Δι’ ευχών» σε μουσική Νίκου Αντύπα.

Ο Κώστας Μπαλαχούτης, ιστορικός ερευνητής της εκπομπής, φωτίζει με τα στοιχεία που παραθέτει τα τραγούδια της εορταστικής βραδιάς προσφέροντας πλούσιο υλικό τεκμηρίωσης.

Στην παρέα της εκπομπής καλεσμένοι οι Ευσταθία Τσαπαρέλη, Ξένια Ντάνια, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Ελεάνα Στραβοδήμου από την επιτυχημένη σειρά «Η παραλία», οι Μανώλης Γεραπετρίτης, Λουκία Παπαδάκη, Θανάσης Πατριαρχέας από το ερωτικό δράμα εποχής «Ηλέκτρα», οι Μαρία Αντουλινάκη, Θάνος Μπίρκος και Κατερίνα Σούσουλα.

Δείτε το trailer εδώ

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ΓΙΑΝΝΑ ΔΗΜΗΝΑ

Παράτησε την Νομική για τη Νέα Υόρκη, φλέρταρε με ραδιόφωνα και εφημερίδες αλλά αγάπησε τα περιοδικά, πήρε συνέντευξη από την Cicciolina έως την Hilary Clinton, αποτύπωσε τη χρυσή εποχή της πόλης στο Close Up, θέλει να γράψει ή βιβλίο ή σενάριο για ταινία, συλλέγει μολύβια και επαναλαμβάνει σαν μάντρα το "δεν υπάρχει χαρά" έως εκνευρισμού-των άλλων!

/ Δείτε ακόμα

MEDIA

13.5.20249:30 μμ

    Ψυχολογικές παγίδες, πλαστοπροσωπίες, εκατοντάδες θύματα και εκατομμύρια δολάρια που χάθηκαν συνθέτουν την ιστορία μιας από τις μεγαλύτερες απάτες στον κόσμο με επικεφαλής τη μυστηριώδη «Con Queen».   Νέα σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «Hollywood Con Queen» αποκαλύπτει πώς ο

MEDIA

13.5.202410:48 πμ

Η παρουσίαση της Eurovision από τον Θανάση Αλευρά και τον Ζερόμ Καλούτα δεν απέσπασε θετικά σχόλια από μεγάλη μερίδα του κοινού, αλλά και τηλεοπτικών προσώπων. Με δηλώσεις του κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Ζερόμ Καλούτα απάντησε στα σχόλια που

MEDIA

13.5.20249:07 πμ

    Ο μεγάλος νικητής της Eurovision 2024, το Νέμο επέστρεψε στην Ελβετία και οι Ελβετοί του επεφύλασσαν μια μεγάλη υποδοχή σαν ήρωα. Εκατοντάδες Ελβετοί και θαυμαστές της Eurovision βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και μόλις αντίκρισαν το Nemo άρχισαν να ζητωκραυγάζουν

MEDIA

12.5.20243:15 μμ

  Για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της που αντιμετώπισε το 2014 όταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της έμαθε ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο, μίλησε στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας», η δημοσιογράφος Ντόρα Κουτροκόη.    

MEDIA

12.5.20242:45 μμ

  Άγριος τσακωμός για μια θέση σε αεροπλάνο της αεροπορικής εταιρείας EVA Air.   Οι γροθιές έδιναν και έπαιρναν στην πτήση από Ταϊπέι προς Σαν Φρανσίσκο στις 7 Μαΐου. Κάμερες κατέγραψαν το επεισόδιο, με το προσωπικό καμπίνας να προσπαθεί να

MEDIA

12.5.202411:48 πμ

  Η αποχώρηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το reality επιβίωσης έφερε τα πάνω κάτω στο αποψινό επεισόδιο 12/5, καθώς όλα όσα θεωρούσαμε δεδομένα… αλλάζουν!     Εννέα Survivors βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο και για ακόμα μία φορά οι συνθήκες αλλάζουν!

thess

Επικαιρότητα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

14.5.20247:55 πμ

ΚΑΙΡΟΣ

14.5.20247:00 πμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή