Αρχική / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / Θεσσαλονίκη: Κρίθηκε προφυλακιστέος 23χρονος που εξανάγκαζε μια 14χρονη σε ερωτική επαφή

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

17/09/20212:35 μμ

Θεσσαλονίκη: Κρίθηκε προφυλακιστέος 23χρονος που εξανάγκαζε μια 14χρονη σε ερωτική επαφή

O 23χρονος που εξανάγκαζε μια 14χρονη σε ερωτική επαφή κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Θεσσαλονίκη: Κρίθηκε προφυλακιστέος 23χρονος που εξανάγκαζε μια 14χρονη σε ερωτική επαφή

Γράφει THESSNEWS-DESK

O 23χρονος που εξανάγκαζε μια 14χρονη σε ερωτική επαφή κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ o   νεαρός να εξαναγκάζει την 14χρονη σε ερωτική επαφή  είτε υπό την απειλή διαρροής βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, είτε με την βία.

Μετά από καταγγελία της ανήλικης και εις βάρος του 23χρονου ασκήθηκε δίωξη για βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, απειλή και σωματικές βλάβες

 

Ο 23χρονος φέρεται να απολογήθηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με την καταγγέλλουσα και παραδέχθηκε ότι κάποιες φορές άσκησε βία εναντίον της, αλλά την οποία απέδωσε σε προσωπικά του προβλήματα κι όχι για να έρθει σε ερωτική επαφή μαζί του η 14χρονή.

Η 14χρονη στην καταγγελία της  αναφέρει πως ότι ο νεαρός  ανήρτησε στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ημίγυμνη φωτογραφία της με υβριστικό σχόλιο, με τον κατηγορούμενο στην απολογία του να υποστηρίζει ότι την απέσυρε άμεσα.

 Τα όσα είπε  δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα που αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ

25.4.202412:54 μμ

  Εντολή να διερευνηθούν οι λόγοι της απομάκρυνσης των υλικών και χωμάτων από τον τόπο της σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη αλλά και της επίστρωση του χώρου έδωσε η αντεισαγγελέας Εφετών Λάρισας Κατερίνα Μάτση, στα πλαίσια της δικαστικής έρευνας

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

25.4.202411:45 πμ

    Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με ανακοίνωση της δομής «Εις το όνομα του Άλκη».     Όπως αναφέρουν στην ανοιχτή επιστολή που στέλνουν προς τον Δήμο Θεσσαλονίκης, «με βαριά καρδιά» σήμερα,

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

25.4.202411:20 πμ

    Βασικές τάσεις και προκλήσεις για την ελληνική αγορά εργασίας, η προσέλκυση κορυφαίων ταλέντων και η διατήρηση της δέσμευσης των εργαζομένων. -το 72% των επιχειρήσεων σχεδιάζει αύξηση των μισθών των εργαζομένων τους. -το 53% των επιχειρήσεων προτίθεται να προχωρήσει

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

25.4.202411:11 πμ

  Έκτακτη διακοπή νερού σε περιοχή του Πανοράματος βρίσκεται σε εξέλιξη.   Χωρίς νερό έχουν μείνει οι καταναλωτές που διαμένουν επί της οδού Σμύρνης. Η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, όπως εκτιμά η ΕΥΑΘ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

25.4.202410:13 πμ

  Παράσυρση τροχονόμου από δίκυκλο σημειώθηκε πριν από λίγο στο κέντρο. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που μεταφέρει τον αστυνομικό στο νοσοκομείο.  

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

25.4.20249:58 πμ

  Νέα τροπή παίρνει η δικαστική διερεύνηση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, μετά την απόφαση της εισαγγελέα Εφετών Λάρισας να κάνει δεκτή την προσφυγή του κ. Π. Ασλανίδη -πατέρα θύματος Τεμπών- κατά της απορριπτικής απόφασης της Εισαγγελέα πρωτοδικών.    

thess

Επικαιρότητα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

25.4.202411:11 πμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή