Αρχική / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ανατροπή με Τσάβι Ερνάντεθ στη Μπαρτσελόνα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

25/04/202412:28 μμ

Ανατροπή με Τσάβι Ερνάντεθ στη Μπαρτσελόνα

Σήμερα θα ανακοινώσει την απόφασή του να παραμείνει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα

Twitter
Φωτ. Twitter

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

Κάτοικος στην αγαπημένη του Βαρκελώνη θα είναι και του χρόνου, όπως όλα δείχνουν ο Τσάβι Ερνάντεθ, ο οποίος αποφάσισε να παραμείνει στον πάγκο των μπλαουγκράνα και μετά το πέρας της τρέχουσας σεζόν. Ο Ισπανός τεχνικός συναντήθηκε με τον Ζοάν Λαπόρτα και τον Ντέκο, οι οποίο τον έπεισαν να μην αποχωρήσει!

 

 

Όπως αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα το πρωί και συγκεκριμένα στις 13:00 τοπική ώρα (14:00 ώρα Ελλάδας) ο Τσάβι θα τιμήσει το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται με το πέρας της σεζόν 2024-2025.

Η είδηση αυτή άλλους τους χαροποίησε και άλλους όχι. Στους δεύτερους ανήκουν σίγουρα κάποια μέλη του Δ.Σ της Μπαρτσελόνα, εάν ευσταθούν τα δημοσιεύματα που θέλουν αρκετούς να παραιτούνται μετά την αλλαγμένη απόφαση του εμβληματικού πρώην μέσου της ομάδας αλλά και της εθνικής Ισπανίας.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

2.5.202410:54 πμ

  Έτοιμος να γράψει Ιστορία είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν σήμερα (22:00) την Αστον Βίλα στον ημιτελικό του Conference League και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό.   Σε αυτό το ιστορικό ματς

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

2.5.202410:08 πμ

  Οι ελληνικές ομάδες πρωταγωνιστούν στο σημερινό πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις.     Ο αγώνας του Ολυμπιακού κόντρα στην Άστον Βίλα για τα ημτιελικά του Europa Conference League καθώς και τα Game 4 Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα για

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

30.4.20246:45 μμ

  Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του στο απλό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποχαιρέτησε γρήγορα το τουρνουά Masters της Μαδρίτης, καθώς δεν κατάφερε με τον αδελφό του Πέτρο να προχωρήσουν ούτε στο διπλό.   Το ελληνικό δίδυμο αγωνίστηκε στη φάση των «32»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

30.4.20244:55 μμ

  Στα γραφεία της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας θα δοθεί η… συνέχεια του ντέρμπι των play-off της Super League ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα.   Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση για την Τετάρτη 8/5, τόσο τον

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

30.4.20241:52 μμ

  Αυτή ήταν η τρίτη νίκη του ΠΑΟΚ με σκορ 3-2 απέναντι στην ΑΕΚ και είναι χαρακτηριστικό πως και στις δύο προηγούμενες φορές προηγήθηκαν οι «κιτρινόμαυροι», όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Super League. Στις 21 Μαρτίου 2004 ο Νίκος Λυμπερόπουλος

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

30.4.202412:35 μμ

  Ο Ιταλός διαιτητής της κατηγορίας Elite, Μάρκο Γκουίντα, ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει την Πέμπτη το σπουδαίο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Αγγλία κόντρα στην Άστον Βίλα, στο πρώτο ματς για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή