Αρχική / LIFESTYLE / ΖΩΔΙΑ / Ποιοί γεννήθηκαν κάτω από τον αστερισμό των εκατομμυριούχων!

ΖΩΔΙΑ

18/04/202411:00 μμ

Ποιοί γεννήθηκαν κάτω από τον αστερισμό των εκατομμυριούχων!

Όλοι θα θέλαμε ό,τι πιάνουμε να γίνεται χρυσός αλλά τρία μόνον ζώδια έχουν…γενετική προδιάθεση προς τον πλούτο!

Pixabay
Φωτ. Pixabay

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

Τα ζώδια, όπως γνωρίζουμε, μπορούν να μιλήσουν για χαρακτήρες και να φωτογραφίσουν προσωπικότητες, ωστόσο δεν σταματούν εκεί. Σύμφωνα με ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στο «The Small Business Blog», υπάρχουν τρία ζώδια που έχουν πολλές πιθανότητες να γίνουν εκατομμυριούχοι κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

Δύο ζώδια της γης και ένα ζώδιο του νερού μπορεί να δουν τη ζωή τους να αλλάζει και τον τραπεζικό λογαριασμό τους να γεμίζει μηδενικά.

Το  άρθρο ανέφερε πως, το 88% των εκατομμυριούχων είναι άνδρες, το 65% των εκατομμυριούχων είναι λευκοί και το 90% των εκατομμυριούχων έχουν περάσει το 50ο έτος της ηλικίας τους.

ΖΥΓΟΣ 

Το 12% των εκατομμυριούχων του πλανήτη είναι Ζυγοί. Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη και έχει αδυναμία στα ακριβά πράγματα της ζωής. Είναι πολύ κοινωνικός και γνωρίζει πως για να περάσει στο επόμενο επίπεδο πρέπει να είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του και δικτυωμένος. Ακόμα ένα προτέρημά του είναι η πειθώ. Ένας Ζυγός μπορεί να σε κάνει να πιστέψεις ό,τι λέει και γιατί όχι να σε πείσει να του δώσεις χρήματα. Ένας από τους διασημότερους Ζυγούς εκατομμυριούχους είναι ο Ράλφ Λόρεν.

ΙΧΘΥΣ 

Οι Ιχθείς εκατομμυριούχοι καταλαμβάνουν το 11% του πλανήτη. Γεννήθηκαν για να πουλήσουν την αστείρευτη φαντασία τους και να γίνουν πλούσιοι μη χάνοντας, όμως, ποτέ την ψυχραιμία τους. Στη λίστα με τους διάσημους εκατομμυριούχους που ανήκουν στο ζώδιο των Ιχθύων συγκαταλέγονται ο Μπερνάρ Αρνό, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της LVMH, της μεγαλύτερης εταιρείας πολυτελείας στον κόσμο, αλλά και ο συνιδρυτής της Nike, Φιλ Νάιτ.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι αντιστοιχούν στο 10% των εκατομμυριούχων του πλανήτη. Ένας Ταύρος λατρεύει τα ακριβά πράγματα και επιδιώκει την άνεση χωρίς εκπτώσεις. Είναι επίμονος, του αρέσει να παίρνει πρωτοβουλίες και να κινεί τα νήματα, σύμφωνα με όσα έχει στο μυαλό του, προκειμένου να επιτύχει. Παραδείγματα Ταύρων που είδαν την περιουσία τους να γιγαντώνεται μέσα σε λίγα χρόνια είναι ο συνιδρυτής και CEO του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ και ο μεγιστάνας Τζέιμς Ντάισον.

ΠΗΓΗ: JENNY.GR

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΖΩΔΙΑ

25.4.202410:45 μμ

    Ο ανάδρομος Ερμής είναι γνωστός για την αναστάτωση, το άγχος, τις παρεξηγήσεις και γενικά για τις ανατροπές που προκαλεί. Αυτή η χαοτική περίοδος συμβαίνει 3-4φορές το χρόνο και μόλις τελειώσει, συχνά μας αφήνει με την απελπισμένη ανάγκη μιας

ΖΩΔΙΑ

24.4.202410:45 μμ

  Η Πανσέληνος του Απρίλη θα είναι πολύ τυχερή για κάποια ζώδια Μπορεί σε κάποια η Ροζ Πανσέληνος να φέρεις εντάσεις, αναθεωρήσεις και το τέλος κάποιων καταστάσεων, όμως σε κάποια άλλα θα φέρει έναν μεγάλο έρωτα.   Τα άστρα και

ΖΩΔΙΑ

23.4.202410:45 μμ

  ΚΡΙΟΣ Βιάζεσαι λίγο να βάλεις τα σχέδιά σου σε εφαρμογή και την καθημερινότητά σου σε τάξη, αισθάνεσαι πως είναι καιρός να αγωνιστείς για τις ιδέες και τα ιδανικά σου, να επενδύσεις στις φιλοδοξίες σου και τις προσωπικές σου επιτυχίες.

ΖΩΔΙΑ

22.4.202410:45 μμ

      Στις 24 Απριλίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, σε έναν άξονα που συνδέεται με την υλική και τη συναισθηματική ασφάλεια. Αυτή η Πανσέληνος σχηματίζει στενή όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα και αυτό σημαίνει ότι

ΖΩΔΙΑ

19.4.202411:00 μμ

  ΚΡΙΟΣ Υιοθετήστε μια θετική στάση και φέρτε την αίσθηση της ευγνωμοσύνης σε όλα όσα κάνετε. Σύντομα οι στιγμές αυτές θα σας φαίνονται κάθε άλλο παρά τετριμμένες. Η σκέψη και μόνο μιας σύγκρουσης μπορεί να ρίξει τη διάθεσή σας αυτή

ΖΩΔΙΑ

17.4.202411:00 μμ

    Από τη φύση μας, οι άνθρωποι τείνουμε να είμαστε ασταθείς και, μερικές φορές, ακόμη και εγωιστές. Και ενώ όλοι μας θέλουμε να αγαπάμε και να μας αγαπούν άνευ όρων, αυτό είναι δύσκολο να γίνει πραγματικότητα.   ΤΑΥΡΟΣ Όσοι

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή