Αρχική / ΔΙΕΘΝΗ / Στα 90 της η Σίρλεϊ Μακλέϊν γράφει βιβλίο για όλους και για όλα!

ΔΙΕΘΝΗ

25/04/20249:10 μμ

Στα 90 της η Σίρλεϊ Μακλέϊν γράφει βιβλίο για όλους και για όλα!

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, είναι αδελφή του επίσης Οσκαρούχου ηθοποιού Γουόρεν Μπίττυ και φίλη με όλο το Χόλυγουντ εδώ και …87 χρόνια!

IMDb
Φωτ. IMDb

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

 

 

Η Σίρλεϊ Μαλέϊν γιορτάζει τα 90α γενέθλιά της ανακοινώνοντας την κυκλοφορία ενός νέου βιβλίου-έκπληξη.

 

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα ξετυλίξει τη ζωή της στις σελίδες του «The Wall of Life» ενώ θα μοιραστεί περισσότερες από 150 φωτογραφίες από το προσωπικό της αρχείο.

«Έζησα μια υπέροχη ζωή και ήθελα να τη μοιραστώ» είπε η μοναδική ηθοποιός στο περιοδικό People. «Όλες οι φωτογραφίες, μου έφεραν πίσω τόσο υπέροχες αναμνήσεις».

 

 

Στο «The Wall of Life», η Σίρλεϊ Μακ Λέιν θα αποκαλύψει μεταξύ άλλων, στιγμές από την παιδική της ηλικία, την σχέση της με τον βραβευμένο με Όσκαρ αδερφό της, Γουόρεν Μπίτι, τα πρώτα βήματα στο Broadway, την μητρότητα καθώς και αξέχαστες αναμνήσεις από την θρυλική της καριέρα και από συναντήσεις με αξιόλογες προσωπικότητες όπως με τους Φρανκ Σινάτρα, Μπέτι Ντέιβις και Δαλάι Λάμα.

Η σταρ σχεδιάζει να γιορτάσει τα σημερινά της γενέθλια με ένα πριβέ δείπνο με φίλους. «Θα μαζευτούμε και ελπίζω να φάμε κάτι καλό» συμπληρώνει και αποκαλύπτει το μυστικό της μακροζωίας της που είναι ο χορός. «Ξεκίνησα 3 ετών ενώ σταμάτησα να χορεύω στα 67 μου χρόνια. Μου δίδαξε πειθαρχία, συνεργασία, αγάπη για τη μουσική και διαχείριση του πόνου.»

Έχοντας στα χέρια της πολυάριθμα βραβεία μεταξύ αυτών και το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Terms of Endearment» η αγαπημένη ηθοποιός σήμερα δηλώνει ότι είναι ευγνώμων που είναι υγιής και μπορεί να δουλεύει.

Σύντομα θα ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας ταινίας με τίτλο «People Not Places». «Είναι ένα υπέροχο σενάριο και ετοιμαζόμαστε να ξεκινήσουμε» αναφέρει χαρακτηριστικά η θρυλική σταρ.

Το «The Wall of Life», Θα κυκλοφορήσει στα ράφια των βιβλιοπωλείων στις 22 Οκτωβρίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΔΙΕΘΝΗ

5.5.202410:30 μμ

  Σκυλόσπιτο από… κομμάτια Lego «έχτισε» ζευγάρι στο Γιούνιτι του Καναδά για τον αγαπημένο του σκύλο!   Η Λίλι ακολούθησε τον άνθρωπο της και μπήκε άνετα στο καινούριο της σπιτάκι που μάλλον της άρεσε!  

ΔΙΕΘΝΗ

5.5.202410:00 μμ

  Τα αυστηρότερα από ποτέ μέτρα ασφαλείας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision εφαρμόζονται στο Μάλμε της Σουηδίας, που φιλοξενεί τη φετινή διοργάνωση με τους ημιτελικούς την ερχόμενη Τρίτη και Πέμπτη και τον τελικό το Σάββατο 11 Μαΐου.   Οι Σουηδοί

ΔΙΕΘΝΗ

5.5.20249:30 μμ

  Ο Τζορτζ Λούκας τα ανέδειξε στo έπος επιστημονικής φαντασίας «Star Wars». Ο Φρέντι Μέρκιουρι τα λάτρεψε και τα συνέλεγε από περιοδείες του στην Ιαπωνία. Ήταν επίσης το ένδυμα που προτιμούσε ο Ντέιβιντ Μπόουι στα παρασκήνια.   Τώρα, μια συλλογή

ΔΙΕΘΝΗ

5.5.20247:45 μμ

  «Η Τζιλ και εγώ στέλνουμε θερμές ευχές στις ορθόδοξες χριστιανικές κοινότητες σε όλο τον κόσμο καθώς γιορτάζουν το Πάσχα» αναφέρει σε δήλωσή του για το ελληνορθόδοξο Πάσχα ο Αμερικανός πρόεδρος.   «Η Ανάσταση του Ιησού Χριστού μας υπενθυμίζει την

ΔΙΕΘΝΗ

5.5.20247:15 μμ

  Η αντιπροσωπεία των διαπραγματευτών της Χαμάς ετοιμάζεται να αναχωρήσει για την Ντόχα, αφού «ολοκληρώθηκε» η συνεδρίαση με τους Αιγύπτιους μεσολαβητές στο Κάιρο με θέμα το σχέδιο ανακωχής.   «Η συνεδρίαση με τον Αιγύπτιο υπουργό Πληροφοριών έλαβε τέλος, η αντιπροσωπεία

ΔΙΕΘΝΗ

5.5.20246:30 μμ

  Ο Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, πέθανε σε ηλικία 79 ετών.   Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έπαιξε τον καπετάνιο Έντουαρντ Σμιθ στην ταινία που κέρδισε Όσκαρ το 1997 και τον βασιλιά

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή