Αρχική / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / ΚΑΙΡΟΣ / Ηλιοφάνεια αύριο στη Θεσσαλονίκη – Πού θα σημειωθούν βροχές

ΚΑΙΡΟΣ

05/05/20246:15 μμ

Ηλιοφάνεια αύριο στη Θεσσαλονίκη – Πού θα σημειωθούν βροχές

Οι άνεμοι ασθενείς και το απόγευμα νότιοι έως 4 μποφόρ, η θερμοκρασία από 12 έως 24 βαθμούς.

Pixabay
Φωτ. Pixabay

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

Με πολλή ηλιοφάνεια, άνοδο της θερμοκρασίας αλλά και μεσημεριανή αστάθεια θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Αναστασία Τυράσκη.

 

 

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα του Πάσχα ο καιρός θα είναι αίθριος σε όλη τη χώρα. Μόνο το μεσημέρι – απόγευμα στα ηπειρωτικά ορεινά περιμένουμε πρόσκαιρες νεφώσεις και πιθανώς τοπικές μπόρες. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς, στο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί έως 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Το μεσημέρι θα φτάσει τους 22 με 25 και τοπικά στα ηπειρωτικά τους 26 βαθμούς.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι το πρωί βόρειοι και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, η θερμοκρασία από 12 έως 25 βαθμούς.

Και στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι ασθενείς και το απόγευμα νότιοι έως 4 μποφόρ, η θερμοκρασία από 12 έως 24 βαθμούς.

Την Τρίτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται ηλιοφάνεια, με παροδικές αραιές νεφώσεις, και με μικρή πιθανότητα για τοπικές μπόρες το μεσημέρι – απόγευμα στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, θα φτάσει τους 26 με 28 βαθμούς σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΚΑΙΡΟΣ

15.5.20247:10 πμ

  Tοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά (κυρίως ορεινά) μετά το μεσημέρι, μέτριοι έως ισχυροί άνεμοι στα πελάγη, θερμοκρασία σε σημαντική άνοδο στα δυτικά. Πιο αναλυτικά:   Για την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 προβλέπονται αρχικά αραιές

ΚΑΙΡΟΣ

14.5.20249:55 πμ

  Κακοκαιρία με τοπικές βροχές αναμένονται σήμερα σε αρκετές περιοχές της χώρας μας.   Αύριο ο καιρός θα παρουσιάσει αισθητή βελτίωση καθώς στο μεγαλύτερο μέρος ο καιρός θα είναι αίθριος ενώ λίγες μόνο βροχές θα πέσουν στα βόρεια, ενώ και

ΚΑΙΡΟΣ

14.5.20247:00 πμ

    Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως τις πρωινές ώρες περιμένουμε σήμερα Τρίτη 14 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις

ΚΑΙΡΟΣ

13.5.20247:10 πμ

  Τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στα βορειοανατολικά και τις θερμές ώρες τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά (κυρίως ορεινά) και πιθανόν στα ορεινά της Κρήτης, μέτριοι και τοπικά ισχυροί βόρειοι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο, θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

ΚΑΙΡΟΣ

12.5.202411:00 πμ

  Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να είναι πολύ θερμό και στη χώρας ενώ μια γεύση θα πάρουμε από το μέσα… Μαΐου.   Μετά τους βοριάδες και τις βροχές έρχεται ραγδαία αλλαγή του καιρού. Από την Τετάρτη αναμένεται μεγάλη άνοδος της

ΚΑΙΡΟΣ

12.5.20249:00 πμ

  Ο καιρός αναμένεται αίθριος με αραιή συννεφιά ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 26 βαθμούς Κελσίου και ελάχιστη 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι αναμένονται στα 2 με 3 μποφόρ.  

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή