Αρχική / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / Ωραιόκαστρο: Αλλάζει τοποθεσία η συναυλία με την Αναστασία την Τσικνοπέμπτη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

06/03/20244:16 μμ

Ωραιόκαστρο: Αλλάζει τοποθεσία η συναυλία με την Αναστασία την Τσικνοπέμπτη

Λόγω καιρού η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο

Ωραιόκαστρο: Αλλάζει τοποθεσία η συναυλία με την Αναστασία την Τσικνοπέμπτη

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

Από τον δήμο Ωραιοκάστρου ανακοινώνεται ότι λόγω της πρόγνωσης των μετεωρολόγων για βροχόπτωση στο Ωραιόκαστρο την Τσικνοπέμπτη, 7 Μαρτίου 2024, η συναυλία της Αναστασίας θα πραγματοποιηθεί στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου και όχι στη Λεωφόρο Δημοκρατίας.

 

Η συναυλία θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια της νεολαίας, Αναστασία, θα ξεσηκώσει το κοινό στο αποκριάτικο πάρτι που θα στηθεί στο «Κονταξοπούλειο».

 

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Δήμο Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με το Συμβούλιο Νέων του Δήμου Ωραιοκάστρου και τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

18.5.20248:40 μμ

  Στο πλαίσιο της 20ής Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης, οι Εκδόσεις Εν πλω οργανώνουν το Σάββατο 18 Μαίου 2024, ώρα 12.00 μ, στο Θέατρο Αριστοτέλειο, Εθνικής Αμύνης 2 Θεσσαλονίκη, με δωρεάν είσοδο, την εκδήλωση «ΜΙΚΡΑΣΙΑ, ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ», αφιερωμένη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

18.5.20248:00 μμ

  «Το πρώτο βήμα για «καθαρές» και «έξυπνες» μεταφορές στην πόλη της Θεσσαλονίκης γίνεται τη Δευτέρα 20 Μαΐου. Δεκαεπτά ηλεκτρικά λεωφορεία βγαίνουν στους δρόμους, εκτελώντας δρομολόγια στη Δυτική Θεσσαλονίκη, (γραμμή 21 και 29)», αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του ΟΣΕΘ.  

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

18.5.20247:40 μμ

  To Thessaloniki Street Food Festival επιστρέφει το 2024 για να μας προσφέρει ακόμα μια χρονιά έναν γευστικό και μουσικό παράδεισο.   Από Πέμπτη έως Κυριακή και για 4 υπέροχες μέρες, 30 Μαΐου – 2 Ιουνίου, ο προαύλιος χώρος της

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

18.5.20247:34 μμ

  Έντονο ελληνικό χρώμα είχε η προτελευταία ημέρα του IPPOS SPRING TOUR στη Νέα Ραιδεστό της Θεσσαλονίκης, χάρη στον Δημήτρη Νάτση, ο οποίος θριάμβευσε στον αγώνα δύο γύρων της κατηγορίας CSI2* με εμπόδια ύψους 1,40 μ..        

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

18.5.20247:30 μμ

  Στο χέρι μας είναι να κλείσουμε τις πόρτες σε αυτή την άνοδο του εθνικιστικού, εμπρηστικού, διχαστικού λόγου και του ανέξοδου λαϊκισμού” υπογράμμισε στο χαιρετισμό του στο Balkan Gathering , ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, υπογραμμίζοντας ότι «η τοπική αυτοδιοίκηση

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

18.5.20247:20 μμ

  Οι Εκδόσεις Πεδίο σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Θοδωρή Ζαγοράκη «ΑΡΧΗΓΟΣ: Η Δική μου Αλήθεια», την Τετάρτη 22 Μαΐου στις 19:00 στον Κινηματογράφο Ολύμπιον (Πλ. Αριστοτέλους 10, Θεσσαλονίκη). Ο δημοσιογράφος Σταύρος Σουντουλίδης πέτυχε το… ακατόρθωτο και έπεισε

thess

Επικαιρότητα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

18.5.20247:40 μμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή