Αρχική / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / Με αυξημένη πληρότητα και το δεύτερο δρομολόγιο για Λήμνο και Μυτιλήνη (VIDEO)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

26/07/20223:48 μμ

Με αυξημένη πληρότητα και το δεύτερο δρομολόγιο για Λήμνο και Μυτιλήνη (VIDEO)

Όπου φύγει φύγει οι τελευταίοι εκδρομείς του Ιουλίου από τη Θεσσαλονίκη με το πλοίο που αναχώρησε το πρωί για Λήμνο και Λέσβο να είναι σχεδόν γεμάτο

Με αυξημένη πληρότητα και το δεύτερο δρομολόγιο για Λήμνο και Μυτιλήνη (VIDEO)

Γράφει THESSNEWS-DESK

Όπου φύγει φύγει οι τελευταίοι εκδρομείς του Ιουλίου από τη Θεσσαλονίκη με το πλοίο που αναχώρησε το πρωί για Λήμνο και Λέσβο να είναι σχεδόν γεμάτο και μάλιστα με πολλούς από τους επιβάτες να κλείνουν τα εισιτήρια την τελευταία στιγμή.

 

Το ταχύπλοο που είναι δεμένο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται να σαλπάρει για νησιά του βορείου Αιγαίου. Οι τελευταίοι ταξιδιώτες επιβιβάζονται, ενώ άλλοι βρίσκονται ήδη στο κατάστρωμα απολαμβάνοντας τη θέα και μετρώντας αντίστροφα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Οι επιβάτες με προορισμό τη Μυτιλήνη όπως λένε ενημερώθηκαν για τις φωτιές στο νησί από τους ιδιοκτήτες των καταλυμάτων.

Η καλύτερη εικόνα που παρουσιάζουν τα μέτωπα και η επιθυμία να βρεθούν σε νησί, μακριά από την πόλη, τους οδήγησαν στην απόφαση να προχωρήσουν στον αρχικό τους σχεδιασμό, πραγματοποιώντας το καλοκαιρινό τους ταξίδι.

Πρόκειται για το δεύτερο δρομολόγιο του πλοίου που συνδέει ακτοπλοϊκά τη Θεσσαλονίκη με τη Λήμνο και τη Μυτιλήνη το οποίο πραγματοποιείται κάθε Τρίτη.

Η πληρότητα που καταγράφει, φαίνεται πως αποτυπώνει το αυξημένο ενδιαφέρον των επιβατών για απευθείας ταξίδια σε νησιωτικούς προορισμούς.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

15.5.20248:29 μμ

  Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σύγκρουση τριών ΙΧ επιβατικών αυτοκινήτων σε πάροδο της επαρχιακής οδού Νέου Ρυσίου-Βασιλικών Θεσσαλονίκης.   Τρείς από τους τραυματίες, ο οδηγός και δύο 14χρονοι, επέβαιναν στο ένα από τα τρία όχημα.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

15.5.20248:11 μμ

  Χιλιάδες διαδηλωτές βρίσκονται αυτή την ώρα στο άγαλμα Βενιζέλου, για να εκφράσουν την στήριξη τους στον Παλαιστινιακό λαό και να καταδικάσουν τις επιθέσεις του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας.     Στη συγκέντρωση συμμετέχουν φοιτητικοί σύλλογοι, κόμματα της Αριστεράς

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

15.5.20248:02 μμ

  Σημαντική προσέλευση δρομέων, η οποία θα ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τις περσινές συμμετοχές, αναμένεται να έχει το 2ο Axios Running Festival που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή από τον Δήμο Χαλκηδόνος.   Ανταποκρινόμενη στην επιθυμία αυτή, η Οργανωτική Επιτροπή

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

15.5.20247:40 μμ

  Συγκέντρωση στην είσοδο της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου στη ΔΕΘ διοργανώνει το Δίκτυο για το αστικό πράσινο «SOSε τα Δέντρα» το προσεχές Σάββατο στις 6 το απόγευμα.   Αναλυτικά η ανακοίνωση:   «Το Δίκτυο για το αστικό πράσινο «SOSε τα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

15.5.20247:27 μμ

  Μεγάλη είναι η προσέλευση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ μια ώρα πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την προ τελευταία αγωνιστική των playoff της Super League.     Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μόνο τη νίκη σήμερα, ελπίζοντας σε στραβοπάτημα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

15.5.20247:11 μμ

  Παράσυρση μοτοσικλετιστή σημειώθηκε πριν από λίγο έξω από το Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.   Ο αναβάτης παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς φέρει κακώσεις στα κάτω άκρα και μεταφέρεται στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος».

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή