Αρχική / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / ΚΑΙΡΟΣ / Σε ποιες περιοχές θα βρέχει την ώρα της Ανάστασης;

ΚΑΙΡΟΣ

04/05/20241:45 μμ

Σε ποιες περιοχές θα βρέχει την ώρα της Ανάστασης;

Ποιες περιοχές θα επηρεάσει η κακοκαιρία το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου – Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Intime
Φωτ. Intime

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού τις τελευταίες ώρες σε πολλές περιοχές της χώρας.

 

Σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Σάκη Αρναούτογλου, την ώρα της Ανάστασης βροχές αναμένονται σε Εύβοια, Στερεά Ελλάδα, στα νησιά των Κυκλάδων και πιο έντονα φαινόμενα στην Κρήτη.

Το πρωί της Κυριακής του Πάσχα οι ίδιες περιοχές έχουν αρκετά μεγάλη πιθανότητα να δώσουν φαινόμενα, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός αναμένεται πολύ αίθριος. Ωστόσο, τις απογευματινές ώρες φαινόμενα αναμένονται στα ηπειρωτικά της Βόρειας και Δυτικής Ελλάδας.

Σε ανάρτησή του αναφέρει χαρακτηριστικά…

«Ο καιρός την ώρα της Ανάστασης, αλλά και την Κυριακή του Πάσχα με μία μόνο ματιά!

Παρακαλώ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ στις εικόνες για μεγέθυνση και διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση στον τίτλο.

Εύχομαι η ελπίδα και η αισιοδοξία της Ανάστασης να μας συντροφεύουν σε όλη τη χρονιά. Καλή Ανάσταση με υγεία σε όλες και σε όλους!».

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΚΑΙΡΟΣ

15.5.20247:10 πμ

  Tοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά (κυρίως ορεινά) μετά το μεσημέρι, μέτριοι έως ισχυροί άνεμοι στα πελάγη, θερμοκρασία σε σημαντική άνοδο στα δυτικά. Πιο αναλυτικά:   Για την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 προβλέπονται αρχικά αραιές

ΚΑΙΡΟΣ

14.5.20249:55 πμ

  Κακοκαιρία με τοπικές βροχές αναμένονται σήμερα σε αρκετές περιοχές της χώρας μας.   Αύριο ο καιρός θα παρουσιάσει αισθητή βελτίωση καθώς στο μεγαλύτερο μέρος ο καιρός θα είναι αίθριος ενώ λίγες μόνο βροχές θα πέσουν στα βόρεια, ενώ και

ΚΑΙΡΟΣ

14.5.20247:00 πμ

    Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως τις πρωινές ώρες περιμένουμε σήμερα Τρίτη 14 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις

ΚΑΙΡΟΣ

13.5.20247:10 πμ

  Τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στα βορειοανατολικά και τις θερμές ώρες τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά (κυρίως ορεινά) και πιθανόν στα ορεινά της Κρήτης, μέτριοι και τοπικά ισχυροί βόρειοι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο, θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

ΚΑΙΡΟΣ

12.5.202411:00 πμ

  Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να είναι πολύ θερμό και στη χώρας ενώ μια γεύση θα πάρουμε από το μέσα… Μαΐου.   Μετά τους βοριάδες και τις βροχές έρχεται ραγδαία αλλαγή του καιρού. Από την Τετάρτη αναμένεται μεγάλη άνοδος της

ΚΑΙΡΟΣ

12.5.20249:00 πμ

  Ο καιρός αναμένεται αίθριος με αραιή συννεφιά ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 26 βαθμούς Κελσίου και ελάχιστη 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι αναμένονται στα 2 με 3 μποφόρ.  

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή