Αρχική / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / ΔΕΘ / Κ. Μητσοτάκης: Αυτό είναι το όραμα μου για την Θεσσαλονίκη του μέλλοντος

ΔΕΘ

12/09/20211:16 μμ

Κ. Μητσοτάκης: Αυτό είναι το όραμα μου για την Θεσσαλονίκη του μέλλοντος

“Eπιτέλους αλλάζουν τα πράγματα στην πόλη τους”.

Κ. Μητσοτάκης: Αυτό είναι το όραμα μου για την Θεσσαλονίκη του μέλλοντος

Γράφει THESSNEWS-DESK

Με Θεσσαλονίκη και ερώτηση από την TV100 ξεκίνησε η συνέντευξη τύπου στην 85η ΔΕΘ του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός ερωτήθηκε για τις χθεσινές ανακοινώσεις του για τα έργα της πόλης με τον ίδιο να σημειώνει ότι οι πολίτες βλέπουν ότι “επιτέλους αλλάζουν τα πράγματα στην πόλη τους”.

Για το μετρό ανέφερε ότι παραδίδονται οι σταθμοί στην πόλη, ότι παραλαμβάνονται συρμοί ενώ το έργο θα ολοκληρωθεί στο τέλος του 2023.

“Οι πολίτες το αντιλαμβάνονται. Χρησιμοποιούν ένα ολοκαίνουργιο αεροδρόμιο” πρόσθεσε ενώ στην συνέχεια έκανε λόγο στην πρόοδο που έχει γίνει για τις χρήσεις γης.

“Το πάρκο Μελά έχει το δικό του ΠΔ. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν μέσα στους επόμενους μήνες. Δρομολόγηση του νέου αντικαρκινικού νοσοκομείου.

Δράσεις για τα σημαντικά γήπεδα της πόλης. Μέχρι τέλους του έτους το ΠΔ για γήπεδο ΠΑΟΚ. Πολύ σημαντική προοπτική η διπλή ανάπλαση για το γήπεδο του Άρη.

ΔΕθ θα γίνει κάτι σημαντικό. Τα 11 στρέμματα θα αποδοθούν στην τοπική αυτοδιοίκηση και θα γίνει χώρος πρασίνου” σημείωσε ο Πρωθυπουργός.

“Η Θεσσαλονίκη είναι πόλη ακμάζουσα και με δυναμική. Με εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό. Προάγει την έρευνα, την καινοτομία και την παιδεία.

Αυτό είναι το όραμα μου για την Θεσσαλονίκη του μέλλοντος” κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τοποθέτηση για τη Θεσσαλονίκη.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΔΕΘ

18.4.20244:13 μμ

  Την πεποίθηση ότι η 88η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2024, με τιμώμενη χώρα τη Γερμανία, θα είναι από τις πιο επιτυχημένες των τελευταίων ετών, με θετικό αναπτυξιακό αντίκτυπο για τη

ΔΕΘ

17.4.20245:45 μμ

  Το «σήμερα και το αύριο» των τροφίμων και ποτών και οι πιο σύγχρονες τάσεις του κλάδου θα αποτυπωθούν στην Food & Drinks International Expo by Detrop, τη μοναδική πιστοποιημένη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα κατά τα πρότυπα

ΔΕΘ

12.3.20244:26 μμ

  Το πιο επίκαιρο ζήτημα των τελευταίων μηνών για τη Θεσσαλονίκη, το έργο της Flyover, αποτέλεσε το επίκεντρο της ημερίδας διαλόγου «Η ζωή μας με το FlyOver», που διοργάνωσε το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 το Σάββατο 9 Μαρτίου, 10:00 πμ –

ΔΕΘ

12.3.202412:22 μμ

  Ο ΔΕΔΔΗΕ, που εδρεύει στον Δήμο Αθηναίων, ύστερα από την υπ’ αριθμ. 34/2024  Απόφαση του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη δεκαοκτώ (18) ατόμων, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας 8 (οκτώ) μηνών, για την κάλυψη

ΔΕΘ

5.3.20245:41 μμ

  Τα πάντα για την πράσινη ενέργεια και την κυκλική οικονομία   Ιδιωτικές επενδύσεις ύψους 2 δισ. ευρώ υπολογίζεται ότι προσελκύει κάθε χρόνο την τελευταία τριετία ο τομέας των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) στην Ελλάδα, με το 60% της ισχύος

ΔΕΘ

30.1.20243:55 μμ

  Συντονισμένο σχέδιο για την εύρυθμη λειτουργία της κυκλοφορίας επισκεπτών και εκθετών της 30ης AGROTICA έχει θέσει σε εφαρμογή η ΔΕΘ-HELEXPO σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, σε μια προσπάθεια να προλάβει φαινόμενα κυκλοφοριακού φόρτου στους βασικούς οδικούς άξονες

thess

Επικαιρότητα

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

30.4.202410:30 μμ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

30.4.20248:47 μμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή