Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ / Ρυθμική και αισθησιακή είναι η «Ουσία» της Αγγελίνας Κουτσουράκη (VIDEO)

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

24/04/202411:00 μμ

Ρυθμική και αισθησιακή είναι η «Ουσία» της Αγγελίνας Κουτσουράκη (VIDEO)

Η ανερχόμενη τραγουδίστρια έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού στο Τik Tok με τη φρέσκια φωνή της και την εντυπωσιακή παρουσία της.

Ρυθμική και αισθησιακή είναι η «Ουσία» της Αγγελίνας Κουτσουράκη (VIDEO)

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

 

 

Η Αγγελίνα Κουτσουράκη είναι μια νέα φρέσκια φωνή που ξεχωρίζει και έρχεται να μας απογειώσει με το καινούργιο τραγούδι της «Ουσία» σε στίχους και μουσική της Έλλης Βασιλείου.

 

Η ανερχόμενη τραγουδίστρια που έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού στο Τik Tok εκτός από τη φρέσκια φωνή και την εντυπωσιακή παρουσία, αναδεικνύεται ως μια από τις πολλά υποσχόμενες παρουσίες της νέας γενιάς.

Με ένα ατμοσφαιρικό γεμάτο ζεστά χρώματα video clip μέσα από την σκηνοθετική ματιά του Mike Araitzoglou αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το τραγούδι που κυκλοφορεί από την New Air Music.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

3.5.202410:45 μμ

  Συγκινεί το τραγούδι που αφιέρωσε ο Βασίλης Δήμας στη μνήμη του Βασίλη Καρρά «Κεφάλαιο 4» είναι ο τίτλος του νέου άλμπουμ του Βασίλη Δήμα που φαίνεται πως θα μείνει… ανοιχτό για πολύ καιρό στις καρδιές του κόσμου. Κι’ αυτό

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

2.5.202411:00 μμ

    Η Σαλίνα Γαβαλά ερμηνεύει το τραγούδι «Έλα» σε μουσική του συνθέτη και κλασικού κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη και σε στίχους του Κώστα Μπαλαχούτη, ο οποίος μας έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες (Κόκκινο ποτάμι, Φίλα με, Αρχιπέλαγος).   Ένα βαθιά, ερωτικό

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

2.5.20242:58 μμ

https://www.tiktok.com/@gpstomusic/video/7364367707128597793?_t=8m0sg4wwn6O&_r=1  

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

29.4.202411:00 μμ

  Η Λουκία Βαλάση σε συνεργασία με τον Γιώργο Σαρρή, τραγουδιστή των θρυλικών «Ζιγκ Ζαγκ» κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Λευκό Πανί» από την Heaven Music. To νέο single των δυο καλλιτεχνών αγγίζει ολοκληρωτικά τη ψυχή και το

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

29.4.20249:00 μμ

  Στη δημοσιότητα δόθηκε το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι, στη σκηνή της Eurovision.  

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή