Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ο Στέφανος Κασσελάκης έθεσε εκτός Ευρωψηφοδελτίου τον Δημήτρη Παπανώτα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

18/04/20243:07 μμ

Ο Στέφανος Κασσελάκης έθεσε εκτός Ευρωψηφοδελτίου τον Δημήτρη Παπανώτα

«Γνωρίζω ότι εξέδωσε διορθωτική ανακοίνωση, όμως το θέμα στο οποίο αναφέρθηκε είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και δε χωρεί συζήτηση»

Twitter
Φωτ. Twitter

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

Την απόφασή του να εξαιρέσει τον Δημήτρη Παπανώτα από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

 

 

«Σέβομαι απόλυτα τις αποφάσεις των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ που -για πρώτη φορά, με δική μου δέσμευση- επέλεξαν οι ίδιοι τους υποψήφιους ευρωβουλευτές μας. Όμως υπάρχουν περιπτώσεις που ο Πρόεδρος πρέπει να παρέμβει για να μη «φορτώσει» ευθύνες αλλού νίπτοντας τας χείρας του. Ειδικά επειδή οι γυναίκες, δυστυχώς, ακόμη υφίστανται πολλαπλές διακρίσεις, ανισότητες και έμφυλη βία.

Με λύπη αναγκάζομαι να εξαιρέσω από το Ευρωψηφοδέλτιο τον Δημήτρη Παπανώτα. Γνωρίζω ότι εξέδωσε διορθωτική ανακοίνωση, όμως το θέμα στο οποίο αναφέρθηκε είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και δε χωρεί συζήτηση. Ιδίως για το κόμμα που έχει προμετωπίδα του τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ισότητα», ανέφερε στο Χ.

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

25.4.202410:51 πμ

  Για τα όσα διαδραματίστηκαν χθες στο περιστύλιο της Βουλής μίλησε ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνος Φλώρος.  Ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής υποστήριξε πως αντέδρασε όταν ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Γραμμένος του έβρισε τη μητέρα ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

25.4.20249:06 πμ

  Ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» βάλλει κατά του Αρείου Πάγου, υποστηρίζοντας πως η απόφαση για αποκλεισμό του κόμματός του από τις ευρωεκλογές, δεν στηρίχτηκε σε απόφαση δικαστηρίου.   «Επειδή το είπε ο Άρειος Πάγος είναι θέσφατο;», λέει ο πρόεδρος των

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

25.4.20249:00 πμ

    Ο βουλευτής της ΝΔ, Στράτος Σιμόπουλος, βρέθηκε μπροστά στην επίθεση του ανεξάρτητου βουλευτή, Κωνσταντίνου Φλώρου, προς τον βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος και περιέγραψε όσα έζησε. Ο βουλευτής, Στράτος Σιμόπουλος, μίλησε στην τηλεόραση του Mega για όλα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

25.4.20248:00 πμ

  Σήμερα το μεσημέρι, θα οδηγηθεί ενώπιον του Ανακριτή για την απολογία του ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών Κωνσταντίνος Φλώρος κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος για την επίθεση μέσα στην Βουλή σε βάρος του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου.  

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

24.4.20249:45 μμ

    Η μεγαλύτερη γαλλική εταιρεία παραγωγής ανακοίνωσε ότι έχει έτοιμο σενάριο για τη ζωή της Μπριζίτ Τρονιέ-Μακρόν. Η σειρά θα προβληθεί σε 6 επεισόδια και ακούστηκε το όνομα του Ryan Gosling για τον ρόλο του Εμμανουέλ Μακρόν!  

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

24.4.20248:40 μμ

  «Η κρίση δυστυχώς είναι ήδη παρούσα απειλώντας ζωές, περιουσίες και κρίσιμες υποδομές», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την κλιματική κρίση μιλώντας σε εκδήλωση του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για το πρόγραμμα «Αιγίς».   Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα

thess

Επικαιρότητα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

25.4.202411:11 πμ

SKG • thessnews.gr

25.4.202410:34 πμ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

25.4.20249:50 πμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή