Αρχική / ΔΙΕΘΝΗ / Παγκόσμια συγκίνηση για την Κate Middleton

ΔΙΕΘΝΗ

23/03/20244:00 μμ

Παγκόσμια συγκίνηση για την Κate Middleton

Πρώτο θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ

Παγκόσμια συγκίνηση για την Κate Middleton

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

Μία μέρα μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη για την υγεία της Κέιτ Μιντλετον επικρατεί συγκίνηση και ο κόσμος δείχνει τη συμπαράσταση του με μηνύματα αγάπης στο διαδίκτυο για καλή ανάρρωση.

 

Τα μέσα ενημέρωσης καλούν ιατρούς προκειμένου να γίνει κατανοητό τι σημαίνει ότι η Κέιτ λαμβάνει τη θεραπεία και τι η θεραπεία αυτή περιλαμβάνει. Παράλληλα, όμως ξεκινά και η κουβέντα για την τύχη της βρετανικής μοναρχίας, όπως διαμορφώνεται με τα νέα δεδομένα.

Η Κέιτ είναι βασικό μέλος της εργαζόμενης βασιλικής οικογένειας. Η θεραπεία για καρκίνο θα την κρατήσει για άγνωστο διάστημα μακριά από τα δημόσια καθήκοντα της.

Ο Γουίλιαμ εκ των πραγμάτων αναλαμβάνει λιγότερες δημόσιες υποχρεώσεις προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην Κέιτ και τα τρία παιδιά τους.

Και βέβαια, η κεφαλή του Κράτους, ο ίδιος ο Κάρολος βρίσκεται υπό θεραπεία για καρκίνο ο ίδιος και ασκεί ελάχιστα από τα καθήκοντα του αποφεύγοντας εντελώς τις εμφανίσεις σε πολυπληθείς εκδηλώσεις για την προστασία της υγείας του.

Η σύζυγος του Καμίλα, έχει αναλάβει μεγάλο μέρος των δημόσιων υποχρεώσεων ωστόσο καταλαβαίνουμε ότι και η ίδια θα έχει περιορισμούς προκειμένου να βρίσκεται κοντά στον σύζυγο της.

Το ήδη μικρό σχήμα της μοναρχίας που επέβαλε ο Κάρολος με τις ηχηρές απουσίες των βασικών μελών φαίνεται μη λειτουργικό και κάνει την απώλεια του Χάρι και της Μέγκαν τώρα πολύ πιο αισθητή.

Προς το παρόν, όλοι παίρνουν μία ανάσα εν όψει του Πάσχα που για τη χώρα είναι την ερχόμενη Κυριακή αλλά μετά τον Απρίλιο θεωρείται βέβαιο ότι θα απασχολήσει την κοινή γνώμη.

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΔΙΕΘΝΗ

27.4.20241:00 μμ

  Τουλάχιστον 34.388 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί και 77.437 έχουν τραυματιστεί σε ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας από τις 7 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας του παλαιστινιακού θύλακα.     Κατά το τελευταίο 24ωρο σκοτώθηκαν 32 Παλαιστίνιοι και

ΔΙΕΘΝΗ

27.4.202411:49 πμ

  Δικαστήριο στη Ρωσία έθεσε σε κατ’ οίκον περιορισμό τον δημοσιογράφο Σεργκέι Μινγκαζόφ, που εργάζεται στη ρωσική έκδοση του περιοδικού Forbes, μετέδωσε σήμερα το ρωσικό πρακτορείο RIA.     Ο Μινγκαζόφ συνελήφθη χθες Παρασκευή ως ύποπτος για τη διάδοση ψευδών

ΔΙΕΘΝΗ

26.4.202410:00 μμ

  Στις παραστάσεις που έχει πραγματοποιήσει μέχρι αυτή τη στιγμή η Madonna, στο πλαίσιο της περιοδείας της «Celebration Tour» έχει μαζί τα τέσσερα από τα έξι παιδιά της τα οποία έχουν τη δική τους στιγμή στο σόου.   Η 18χρονη

ΔΙΕΘΝΗ

26.4.20249:45 μμ

    Το super model των 90`s Κρίστι Τέρλιγκτοn, ποζάρει για το εξώφυλλο της Αμερικανικής έκδοσης του περιοδικού μόδας Harpers Bazaar χωρίς photoshop, ρετούς, φίλτρα και κυρίως χωρίς πλαστικές επεμβάσεις! Αποδεικνύει έτσι τη διαχρονική γοητεία της και βάζει τα γυαλιά

ΔΙΕΘΝΗ

26.4.20249:30 μμ

    Το  TIME 100 Gala είναι η ετήσια εκδήλωση του γνωστού περιοδικού όπου παρουσιάζεται η λίστα με τις 100 πιο επιδραστικές προσωπικόττες στον κόσμο για τη χρονιά.   Η Dua Lipa ως μία από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες για

ΔΙΕΘΝΗ

26.4.20242:45 μμ

  Εισαγγελική έρευνα διεξάγεται σε βάρος του Ιταλού βουλευτή και πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Πιέρο Φασίνο, ο οποίος φέρεται να επιχείρησε να κλέψει άρωμα από κατάστημα αφορολόγητων ειδών του αεροδρομίου της Ρώμης, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.   Ο Φασίνο, στέλεχος της

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή