Αρχική / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ : Οι δήθεν… πληροφορίες για Κούρτιτς και η προσπάθεια αποσυντονισμού ελέω τελικου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

15/05/20222:45 μμ

ΠΑΟΚ : Οι δήθεν… πληροφορίες για Κούρτιτς και η προσπάθεια αποσυντονισμού ελέω τελικου

Η σεζόν φτάνει στο τέλος της σιγά-σιγά και μπαίνουμε από αύριο στην τελευταία εβδομάδα της. Λογικό είναι να υπάρχουν μεταγραφικά σενάρια όπως σε όλες τις ομάδες του κόσμου, ωστόσο τις τελευταίες μέρες-ώρες παρατηρείται μια προσπάθεια αποσυντονισμού της “ασπρόμαυρης” κοινής γνώμης ενόψει μιας πολύ κρίσιμης εβδομάδας.

ΠΑΟΚ : Οι δήθεν… πληροφορίες για Κούρτιτς και η προσπάθεια αποσυντονισμού ελέω τελικου

Η σεζόν φτάνει στο τέλος της σιγά-σιγά και μπαίνουμε από αύριο στην τελευταία εβδομάδα της. Λογικό είναι να υπάρχουν μεταγραφικά σενάρια όπως σε όλες τις ομάδες του κόσμου, ωστόσο τις τελευταίες μέρες-ώρες παρατηρείται μια προσπάθεια αποσυντονισμού της “ασπρόμαυρης” κοινής γνώμης ενόψει μιας πολύ κρίσιμης εβδομάδας.

Τις τελευταίες μέρες φαίνεται ότι βγαίνουν «πληροφορίες» ή διαρροές από συγκεκριμένα ΜΜΕ για παίκτες που θέλει να παραχωρήσει ο ΠΑΟΚ, με τους ιθύνοντες της ομάδας να μην είναι ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις τους.

Πιο πρόσφατο και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό για τον Γιάσμιν Κούρτιτς. Κάποιες φήμες ή αποκυήματα φαντασίας καλύτερα για τον Σλοβένο χαφ ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν και διάφορα άλλα τέτοια.

Ωστόσο καλό είναι να βάζουμε τα πράγματα σε μια σειρά γιατί είναι λογικό ο κόσμος να διαβάζει διάφορα και να μπερδεύεται. Ένα μπέρδεμα που δεν πρέπει να υπάρχει σε αυτή την εβδομάδα των δυο σημαντικών αγώνων με τον Παναθηναϊκό.

Αρχικά στον ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό τις απευθείας συζητήσεις με τους παίκτες, για να τους αναλυθεί το πλάνο για την νέα σεζόν, με τον Ζοσέ Μπότο να έχει αναλάβει αυτό τον σημαντικό ρόλο, ως ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας. Συνεπώς ότι έχει να πει ο Πορτογάλος, το έχει πει με τους ίδιους τους “ενδιαφερόμενους”, τους παίκτες δηλαδή και με κανέναν άλλον.

Συγκεκριμένα για τον Γιάσμιν Κούρτιτς, η πραγματικότητα κόντρα σε όσους έχουν… πληροφορίες ή “αποκαλύψεις”, απολαμβάνει όχι μόνο της εκτίμησης των ανθρώπων του ΠΑΟΚ αλλά και την ευγνωμοσύνη τους. Την φετινή σεζόν ο Σλοβένος μέσος πολλές φορές ξεπέρασε τις αντοχές του για να βοηθήσει την ομάδα με τις ελλείψεις που υπήρχαν, δίνοντας το 100% των δυνάμεων του. Φυσικά ο Κούρτιτς θεωρείται και είναι βασικός πυλώνας στον σχεδιασμό για την νέα αγωνιστική περίοδο από τον Λουτσέσκου και τον Μπότο.

Στον Δικέφαλο γνωρίζουν πολύ καλά ότι έχουν αρχίσει εδώ και κάποιο διάστημα μια προσπάθεια αποσυντονισμού των ποδοσφαιριστών της ομάδας μέσω δημοσιευμάτων, ωστόσο υπάρχει πολύ μεγάλη ενότητα στο γκρουπ και είναι άπαντες ενωμένοι για να αντιμετωπίσουν όλα αυτά τα οποία γράφονται ή όσα γραφούν από εδώ και πέρα.

Η ατάκα “έχουν γνώση οι φύλακες” είναι αυτή που ακούγεται έντονα από τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για αυτή την προσπάθεια από συγκεκριμένα ΜΜΕ που προσπαθούν να δημιουργήσουν (με το νου τους) πρόβλημα στον Δικέφαλο λίγο πριν τα δυο καθοριστικά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ

Ο Στέλιος Στεργιάδης ανήκει στην nouvelle vague των ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ και προέρχεται από την παραγωγική δημοσιογραφική διαδικασία (Σπορ του Βορρά, Sport 103).Αρχισε από τα τοπικά πρωταθλήματα Μακεδονίας - Θράκης, συνέχισε με το κλασικό ρεπορτάζ Β' - Γ' Εθνικής (Σπορ του Βορρά, Arena Press) και όταν ωρίμασαν οι συνθήκες (ο ίδιος ποτέ) έφτασε το "πλήρωμα του χρόνου" να αναλάβει δράση στο "ασπρόμαυρο" μετερίζι της ενημέρωσης (Arena Press, Arena 89,4 Fair Play Press, Live Sport, Sfina.gr).Θεωρείται ο πιο γουρλής ρεπόρτερ (κατά ομολογία συναδέλφων) αφού από το 2016-17 που ανέλαβε, άρχισε η καταγραφή τίτλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα.Ρεαλιστής - πραγματιστής με αγαπημένη λέξη την "ισορροπία", αισιόδοξος σε βαθμό... κακουργήματος, αν και μονίμως νομίζει ότι κάτι δεν πάει καλά.

/ Δείτε ακόμα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

15.5.202410:03 μμ

Ο ΠΑΟΚ είναι ο μεγάλος νικητής της ένατης αγωνιστικής των playoffs, μια στροφή πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος. Ο Δικέφαλος πήρε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με 4-1 και σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

15.5.20248:10 μμ

  Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Λορέν Μορόν, ο Άρης επικράτησε της Λαμίας 4-2 με ανατροπή και πήρε αυτοπεποίθηση, έχοντας πλέον στο μυαλό του τον τελικό κυπέλλου, αλλά και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή.   Η Λαμία είχε πολύ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

15.5.20243:48 μμ

  Η Μπολόνια, που με τον Τιάγκο Μότα στον πάγκο της, έχει εντυπωσιάσει φέτος στη Serie A, εξασφαλίζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της τη συμμετοχή της στο Champions League, έχει στα μεταγραφικά πλάνα της για το καλοκαίρι τον Βαγγέλη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

15.5.20242:25 μμ

  Ο Αλέξης Κούγιας παραιτήθηκε από την την αντιπροεδρία του Ολυμπιακού, γνωστοποιώντας το μέσω επιστολής.     Η επιστολή του: Όπως είναι γνωστό, προ 6μηνου και όταν η ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν στα «τάρταρα», δέχτηκα την πρόσκληση του Βαγγέλη Μαρινάκη να

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

15.5.202410:03 πμ

    Ο Λευκός Πύργος πρωταγωνίστησε στην λαμπρή παρουσίαση των 18 επαγγελματικών ομάδων και των 2 Εθνικών της Ελλάδας και Κύπρου! Ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024 εκκινεί αύριο το πρωί, 15 Μαϊου από τη Θεσσαλονίκη και κάνει το

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

15.5.20249:58 πμ

  Τα ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, για την προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και ο τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα σε Αταλάντα και Γιουβέντους, ξεχωρίζουν στο τηλεοπτικό πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της Τετάρτης

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή