Αρχική / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία έξω από καφέ- μπαρ στη Λεωφόρο Νίκης για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης (ΦΩΤΟ + VIDEO)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

17/01/20227:34 μμ

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία έξω από καφέ- μπαρ στη Λεωφόρο Νίκης για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης (ΦΩΤΟ + VIDEO)

«Ξεφτίλες, βιαστές στις φυλακές» και «κάτω τα χέρια από τις γυναίκες», φωνάζουν μεταξύ άλλων οι συγκεντρωθέντες.

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία έξω από καφέ- μπαρ στη Λεωφόρο Νίκης για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στη λεωφόρο Νίκης στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από διαδικτυακό κάλεσμα για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης, σε πάρτυ ξενοδοχείου το βράδυ της πρωτοχρονιάς.

 

Νεαρές κοπέλες συγκεντρώθηκαν στο πλακόστρωτο απέναντι από καφέ – μπαρ της παραλιακής, όπου εργαζόμενος ή μικρομέτοχος του, φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού.

«Ξεφτίλες, βιαστές στις φυλακές» και «κάτω τα χέρια από τις γυναίκες», φωνάζουν μεταξύ άλλων οι συγκεντρωθέντες.

Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα κατά του μαγαζιού και υπέρ των γυναικείων δικαιωμάτων. Ταυτόχρονα μία ακόμη συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τον ίδιο λόγο στις 7.00μμ, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους.

Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ παρακολουθούν τη διαμαρτυρία.

Δείτε Φωτό εδώ:

 

 

 

Δείτε τα βίντεο εδώ:

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ΒΑΣΙΑ ΓΚΑΝΑΡΑ

Είναι η Βάσια Γκανάρα, φοιτήτρια Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία καθώς από μικρό παιδί τις άρεσε να αρθρογραφεί σε τοπικές εφημερίδες της Άρτας, απ' όπου και κατάγεται. Αγαπά τα εξωτερικά ρεπορτάζ καθώς όπως λέει η ίδια "ολα στη δημοσιογραφία ειναι δρόμος και έρευνα... "

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2.5.20243:57 μμ

        Τη δυνατότητα να τηρήσουν το έθιμο της βαφής των πασχαλινών αυγών είχαν οι άνθρωποι που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και συμμετείχαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Κοινωνική Υπηρεσία της ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2.5.20243:27 μμ

    Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ανακοινώνεται ότι αύριο Μεγάλη Παρασκευή λόγω περιφοράς των Επιταφίων των Ιερών Ναών Αγίου Μηνά, Αγίου Δημητρίου, της Του Θεού Σοφίας και Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά-Μητρόπολη, θα ισχύσουν οι ακόλουθοι περιορισμοί στην στάθμευση και

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2.5.20243:25 μμ

  Σε ανακριτή απολογήθηκε μία 15χρονη, η οποία κατηγορείται ότι λήστεψε, υπό την απειλή μαχαιριού, μία 14χρονη στην περιοχή Χαριλάου Θεσσαλονίκης, αρπάζοντας το κινητό της τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια, με απειλή βίας υποχρέωσε την παθούσα να επιβιβαστεί σε αστικό λεωφορείο,

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2.5.20243:22 μμ

  «Προσβολή στα θύματα της Χρυσής Αυγής και των οικογενειών τους» χαρακτηρίζουν, με δήλωση τους, οι συνήγοροι της οικογένειας του Παύλου Φύσσα την αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου, Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, Χρύσα Παπαδοπούλου, Ελευθερία Τομπατζόγλου, Μαρίνα Δαλιάνη και Αργύρης Συρίγος.    

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2.5.20242:58 μμ

  Σε 10μηνη φυλάκιση, με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκε ο 27χρονος που τη Μ. Δευτέρα παρενόχλησε σεξουαλικά μία 17χρονη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, με τον κατηγορούμενο να απουσιάζει από

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2.5.20241:43 μμ

  Φορτηγό ακινητοποιήθηκε στο ύψος του Αγίου Παύλου, στο ρεύμα με κατεύθυνση δυτικά, στον Περιφερειακό, προκαλώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση.     Η κίνηση παρατηρείται από το σημείο που ακινητοποιήθηκε το όχημα μέχρι το ύψος της Πυλαίας.    

thess

Επικαιρότητα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

2.5.20242:32 μμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή