Αρχική / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / ΚΑΙΡΟΣ / O καιρός σήμερα

ΚΑΙΡΟΣ

25/04/20247:10 πμ

O καιρός σήμερα

O καιρός σήμερα

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

Τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Τοπικά ισχυροί άνεμοι δυτικών διευθύνσεων. Πτώση της θερμοκρασίας. Αυξημένες συγκεντρώσεις Σαχαριανής σκόνης στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο.

 

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα Επτάνησα και στο μεγαλύτερο μέρος της δυτικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας. Πρόσκαιρα αναμένεται να επηρεαστούν επίσης περιοχές της Θεσσαλίας, της Κεντρικής Στερεάς και της Κεντρικής Πελοποννήσου. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βορειοδυτικά ορεινά. Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις Σαχαριανής σκόνης στο Ανατολικό Αιγαίο και ιδιαίτερα στα Δωδεκάνησα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 6 έως 18 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 9 έως 23, στην Ήπειρο από 9 έως 20 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 9 έως 23, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 20-22 βαθμούς, στα Επτάνησα από 11 έως 19 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 13 έως 22-24 βαθμούς Κελσίου.

Οι σε ολόκληρη τη χώρα θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ στα χερσαία τμήματα και 5-6 μποφόρ στα πελάγη. Οι ισχυρότεροι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Ιόνιο, στο Νότιο Αιγαίο, στον Κορινθιακό και στα ανοικτά του Σαρωνικού.

Στην Αττική περιμένουμε τοπικές νεφώσεις και βαθμιαία ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί με εντάσεις 4-5 μποφόρ, ενώ στα δυτικά τμήματα του νομού και στα ανοικτά του Σαρωνικού οι εντάσεις των ανέμων θα φτάνουν τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΚΑΙΡΟΣ

14.5.20249:55 πμ

  Κακοκαιρία με τοπικές βροχές αναμένονται σήμερα σε αρκετές περιοχές της χώρας μας.   Αύριο ο καιρός θα παρουσιάσει αισθητή βελτίωση καθώς στο μεγαλύτερο μέρος ο καιρός θα είναι αίθριος ενώ λίγες μόνο βροχές θα πέσουν στα βόρεια, ενώ και

ΚΑΙΡΟΣ

14.5.20247:00 πμ

    Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως τις πρωινές ώρες περιμένουμε σήμερα Τρίτη 14 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις

ΚΑΙΡΟΣ

13.5.20247:10 πμ

  Τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στα βορειοανατολικά και τις θερμές ώρες τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά (κυρίως ορεινά) και πιθανόν στα ορεινά της Κρήτης, μέτριοι και τοπικά ισχυροί βόρειοι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο, θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

ΚΑΙΡΟΣ

12.5.202411:00 πμ

  Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να είναι πολύ θερμό και στη χώρας ενώ μια γεύση θα πάρουμε από το μέσα… Μαΐου.   Μετά τους βοριάδες και τις βροχές έρχεται ραγδαία αλλαγή του καιρού. Από την Τετάρτη αναμένεται μεγάλη άνοδος της

ΚΑΙΡΟΣ

12.5.20249:00 πμ

  Ο καιρός αναμένεται αίθριος με αραιή συννεφιά ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 26 βαθμούς Κελσίου και ελάχιστη 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι αναμένονται στα 2 με 3 μποφόρ.  

ΚΑΙΡΟΣ

11.5.20249:00 πμ

  Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές αναμένεται να σημειωθούν στις περισσότερες περιοχές.   Καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο, από το μεσημέρι στα υπόλοιπα δυτικά ηπειρωτικά και νωρίς το πρωί στα Δωδεκάνησα.   Οι άνεμοι θα

thess

Επικαιρότητα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

14.5.202410:39 πμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή