Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ / Ο ράπερ A!MS αρωματίζει κυριολεκτικά με το νέο του single «Oud» (VIDEO)

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

05/04/202410:45 μμ

Ο ράπερ A!MS αρωματίζει κυριολεκτικά με το νέο του single «Oud» (VIDEO)

Ο A!MS θα παρουσιάσει το άρωμά του στο Λονδίνο, σκορπώντας το μέσω drone, την ώρα που στο χώρο θα ακούγεται το ολοκαίνουριο τραγούδι του.

Ο ράπερ A!MS αρωματίζει κυριολεκτικά με το νέο του single «Oud» (VIDEO)

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

 

Ο αγαπημένος ράπερ και επιτυχημένος επιχειρηματίας A!MS, επιστρέφει δυναμικά, κάνοντας την ανατροπή με ένα multi-sensoryrapsingle που θα έχει τώρα και το δικό του άρωμα.

 

Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου του single, o A!MS παρουσιάζει και το αντίστοιχο άρωμα εμπνευσμένο από τη ξεχωριστή μουσική του τραγουδιού που χαρακτηρίζεται από δυνατά τέμπο και ιδιαίτερες συνθέσεις, δημιουργώντας μια μυστηριώδη ατμόσφαιρα που αγγίζει τις αισθήσεις κάθε ακροατή, μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Οι ακροατές του τραγουδιού, θα μπορούν να προμηθευτούν το άρωμα από την ιστοσελίδα www.houseofaims.co, και όσοι κάνουν εγγραφή θα μπορούν να έχουν πρόσβαση πριν την επίσημη κυκλοφορία!

Ως ιδιαίτερος καλλιτέχνης που ξέρει να πρωτοπορεί, ο A!MS θα παρουσιάσει το άρωμά του στο Λονδίνο, σκορπώντας το μέσω drone, την ώρα που στο χώρο θα ακούγεται το ολοκαίνουριο τραγούδι του.

«Όπως πολλά σπάνια και πολύτιμα υλικά, το Oud χρειάζεται αρκετό καιρό για να αναπτυχθεί», λέει ο A!MS συμπληρώνοντας ότι «απομακρύνει την αρνητική ενέργεια και ενισχύει την αίσθηση της αρμονίας, οπότε χρειάζεται καιρό για να δημιουργηθεί».

Γνωστός για τη δημιουργία της μελωδικής UKRap του, με μια νότα μεσογειακής αρμονίας, ο A!MS δημιουργεί τη μουσική του κάτω από την ηλιόλουστη ατμόσφαιρα στο σπίτι του στην Αγία Νάπα και επίσης διοργανώνει τα επιτυχημένα WavePoolParties που απευθύνονται σε όσους θέλουν να απολαύσουν djsets από CharlieSloth, ArrDee, Prinz και πολλούς άλλους.

Οι πιο πρόσφατες κυκλοφορίες του A!MS συμπεριλαμβάνουν συνεργασίες με διάφορα μεγάλα ονόματα από την τραπ και ραπ μουσική από την Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και διεθνώς.

Το τραγούδι του «Tourista» ήταν το hit του καλοκαιριού 2023 καθώς περιλάμβανε φωνές από τους αγαπημένους hitmakersDirtyHarry, FY και ZieZie, με τους διάσημους Αμερικανούς παραγωγούς Cool&Dre στο ρυθμό, ενώ το πιο πρόσφατο τραγούδι του «Selfesteem» ήταν ένα gritty tour de force από τον ράπερ-παραγωγό.

 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

13.5.202411:00 μμ

    «Καλημέρα όμορφη Κεφαλονιά» τραγουδάει με τη μαγευτική φωνή του ο Σταμάτης Κραουνάκης σε στίχους Σαράντη Αλιβιζάτου και μουσική Άγγελου Ανδρεάτου.   Ένα ακόμη τραγούδι που συμπληρώνει την ενότητα τραγουδιών του Άγγελου Ανδρεάτου με τον τίτλο «Καντάδες του σήμερα»

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

12.5.20249:00 μμ

  Φαντασμαγορικό θέαμα και πολλές εκπλήξεις επιφύλασσε η βραδιά του Τελικού της Eurovision, που πραγματοποιήθηκε στο Μάλμε της Σουηδίας και καθήλωσε τους τηλεθεατές, όπως αποδεικνύεται από τα ποσοστά τηλεθέασης.   Σύμφωνα λοιπόν με τα πρώτα στοιχεία της Nielsen, η μετάδοση

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

12.5.20245:45 μμ

  Το non-binary Nemo επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στη φετινή Eurovision.   Ερμηνεύοντας το «The Code» συγκέντρωσε 591 βαθμούς και κατέκτησε την 1η θέση για την Ελβετία.  

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

12.5.20241:36 μμ

  Η εκκεντρική παρουσία του Φινλανδού Windows95man στη Eurovision προκάλεσε αρνητικά σχόλια καθώς όπως αποδείχθηκε ο τραγουδιστής βγήκε έξω από ένα αυγό και ενώ ξεκινάει να ερμηνεύει το κομμάτι «No Rules» αποκαλύπτεται πως… είναι γυμνός από τη μέση και κάτω.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

12.5.20249:12 πμ

  Ο μεγάλος τελικός της Eurovision για το 2024 ολοκληρώθηκε στο Μάλμε της Σουηδίας, με μεγάλη νικήτρια την Ελβετία και το Nemo να κατακτά την πρωτιά με το τραγούδι «The Code». Η Μαρίνα Σάττι με το «Ζάρι» βγήκε 11η δημιουργώντας

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

10.5.202411:00 μμ

    Παιγμένο με αγάπη και φίλους, το single «Χαρά Θεού» του Θέμου Σκανδάμη είναι αφιερωμένο στον έρωτα τον καλοκαιρινό, που σε συνεπαίρνει από τη μία στιγμή στην άλλη δίνοντας χρώμα και ντύνοντας με μουσική τη συνηθισμένη καθημερινότητα. Είναι καμωμένο

thess

Επικαιρότητα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

14.5.20247:55 πμ

ΚΑΙΡΟΣ

14.5.20247:00 πμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή