Αρχική / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / ARISTOTLE MEDICAL FORUM: Ξεκινά σήμερα στη Θεσσαλονίκη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

09/09/20217:00 πμ

ARISTOTLE MEDICAL FORUM: Ξεκινά σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Το Aristotle Medical Forum αποτελεί ένα κοινό πεδίο συνάντησης της Ιατρικής Επιστήμης με την Τεχνολογία, την Κοινωνία και τη Βιομηχανία.

ARISTOTLE MEDICAL FORUM: Ξεκινά σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Γράφει THESSNEWS-DESK

Το Τμήμα Ιατρικής του ΑΠΘ παραμένει στο επίκεντρο της ιατρικής πρωτοπορίας με τη διοργάνωση του Aristotle Medical Forum (AMF), το οποίο πρόκειται να διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, στις 9-11 Σεπτεμβρίου 2021 στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ.

Πρόκειται ένα παγκόσμιο επιστημονικό και κοινωνικό φόρουμ που θα πραγματοποιείται σε ετήσια βάση και φιλοδοξεί να αποτελέσει εκδήλωση-θεσμό για τα ιατρικά δρώμενα της χώρας. Η διεξαγωγή του συμπίπτει με τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ώστε να ενισχυθεί η αύρα που θέτει την πόλη της Θεσσαλονίκης και τη Βόρεια Ελλάδα στο επίκεντρο της πολιτικής, οικονομικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας σε διεθνές επίπεδο και προσελκύει σημαντικά στελέχη από όλο τον κόσμο.

Το Aristotle Medical Forum αποτελεί ένα κοινό πεδίο συνάντησης της Ιατρικής Επιστήμης με την Τεχνολογία, την Κοινωνία και τη Βιομηχανία. Απευθύνεται στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο και στοχεύει στην ανάδειξη των καινοτόμων επιτευγμάτων της Ιατρικής και της Βιο-ιατρικής Τεχνολογίας, προκειμένου να ωθήσει στο σχεδιασμό δράσεων από την Πολιτεία και τη Βιομηχανία προς την κατεύθυνση της προαγωγής της Δημόσιας Υγείας.

Τα θεματικά πεδία που θα επικεντρώσουν το ενδιαφέρον της πρώτης διοργάνωσης αποτελούν η διαχείριση της Πανδημίας, η Πολιτική Ασφάλεια και Διαχείριση Κρίσεων, η Έρευνα με την Καινοτομία και η Στρατηγική στην Πολιτική Υγείας. Προσκεκλημένοι στο φόρουμ αυτό αποτελούν κορυφαίοι ερευνητές από όλο τον κόσμο και διακεκριμένοι επιστήμονες της διασποράς, κομβικοί θεσμικοί εκπρόσωποι της πολιτείας, επιτελικά στελέχη εγχώριων και ξένων φαρμακευτικών και ιατροτεχνολογικών επιχειρήσεων καθώς και εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων και οργανώσεων.

Η συμμετοχή όλων των σχετιζόμενων με την Υγεία φορέων σε ένα κοινό φόρουμ με επίκεντρο το Τμήμα Ιατρικής ΑΠΘ διασφαλίζει το υψηλό επιστημονικό κύρος της εκδήλωσης και αναδεικνύει το Πανεπιστήμιο σε κινητήριο μοχλό ανάπτυξης της χώρας.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά διαδικτυακά μέσω του συνδέσμου: https://www.livemedia.com/amf2

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης βρίσκεται στο: www.livemedia.com/fp/amf21

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα: https://diaspora.med.auth.gr/

 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

28.3.202410:15 πμ

    Το σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων του Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Καταδικάζουμε την στάση της διοίκησης του Φεστιβάλ τόσο για την απόλυση της εργαζόμενης συντονίστριας, όσο και για την στάση της απέναντι στους υπόλοιπους

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

28.3.202410:10 πμ

    Συνελήφθη 62χρονος για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και κατασχέθηκαν περισσότερα από 7,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.   Η κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σε συνδυασμό με την άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

28.3.202410:02 πμ

    Συνελήφθη 38χρονος για πολυάριθμες περιπτώσεις κλοπών μπαταριών από φορτηγά και μηχανήματα έργου, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ακόμη συνεργών του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία   Στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ελέγχων που διενεργούνται από

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

28.3.20249:20 πμ

    Νέα έκτακτη διακοπή υδροδότησης είναι σε εξέλιξη αυτήν την ώρα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, χωρίς νερό έχουν μείνει κάτοικοι και επαγγελματίες στην οδό Μιαούλη και σε όλες τις παρακείμενες οδούς, στο Πανόραμα. Η ΕΥΑΘ εκτιμά ότι η

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

28.3.20247:45 πμ

  Εργαζόμενοι στην Εγνατία Οδό Α.Ε. αναμένεται να συγκεντρωθούν έξω από το ΥΜΑΘ, ενόψει της υπογραφής της σύμβασης παραχώρηση της Εγνατίας Οδού και των Καθέτων Αξόνων από το δημόσιο και τον πλειοδότη του διαγωνισμού εκποίησης του παγίου για 35 χρόνια.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

28.3.20247:32 πμ

  Διακοπές νερού αυτή την ώρα στην οδό 17ης Νοεμβρίου και σε όλες τις παρακείμενες οδούς, στον Εύοσμο.   Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν καταναλωτές στην οδό Καπετάν Άγρα και σε όλες τις παρακείμενες οδούς, στη Σταυρούπολη. Η ΕΥΑΘ εκτιμά ότι

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή