Αρχική / Uncategorized / Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Αίτημα για εργασία στις φυλακές Μαλανδρίνου

Uncategorized

08/06/202210:26 μμ

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Αίτημα για εργασία στις φυλακές Μαλανδρίνου

Αφού ζήτησε τη μεταγωγή του από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές Μαλανδρίνου επικαλούμενος απειλές για τη ζωή του, τώρα εγείρει νέο αίτημα να κάνει μεροκάματα στις φυλακές αλλά και να δώσει πανελλήνιες για να γίνει δικηγόρος.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Αίτημα για εργασία στις φυλακές Μαλανδρίνου

Γράφει THESSNEWS-DESK

Συνεχίζονται τα αιτήματα του Μπάμππη Αναγνωστόπουλου από την φυλακή.

Αφού ζήτησε τη μεταγωγή του από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές Μαλανδρίνου επικαλούμενος απειλές για τη ζωή του, τώρα εγείρει νέο αίτημα να κάνει μεροκάματα στις φυλακές αλλά και να δώσει πανελλήνιες για να γίνει δικηγόρος.

Ο 34χρονος, που έχει καταδικαστεί σε ισόβια για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του και σκηνοθέτησε μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια για να το κάνει να φανεί ληστεία, θέλει να γίνει δικηγόρος για να υπερασπιστεί σε πρώτη φάση τον εαυτό του.

«Νομίζω ότι είναι δικαίωμά του, έτσι κι αλλιώς του κάθε κρατουμένου να κάνει. Σίγουρα θα θέλει να ξαναγυρίσει στην εργασία, στη δουλειά μέσα και σίγουρα προβλέπει να μπορέσει να αξιοποιήσει τον χρόνο τον οποίο έχει διαβάζοντας για να μπορέσει να περάσει στην οποιαδήποτε σχολή, αν μπορέσει», είπε ο δικηγόρος του.

«Μας αφήνει παγερά αδιάφορους τι θέλει να κάνει» δήλωσε στο MEGA ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν.

«Δεν ενοχλεί κανέναν, μας αφήνει παγερά αδιάφορους, εμείς θα προβούμε σ’ αυτά που πρέπει να προβούμε κι εκείνος ας λέει ότι θέλει. Ο σωφρονισμός των καταδικασμένων αφορά το υπουργείο δικαιοσύνης και το σωφρονιστικό μας σύστημα και ουδείς λόγος υφίσταται να σχολιάζεται από την πολιτική αγωγή».

Το αίτημα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τα μεροκάματα θα κριθεί από το συμβούλιο των φυλακών. Είχε προηγηθεί η απόφαση του συμβουλίου όταν ήταν ακόμα στις φυλακές Κορυδαλλού να του αφαιρεθεί το δικαίωμα να κάνει εργασίες, καθώς είχε βρεθεί με κινητό τηλέφωνο στο κελί του.

Ο 34χρονος είναι προληπτικά σε τριήμερη καραντίνα για τον κορωνοϊό στις φυλακές στο Μαλανδρίνο και στη συνέχεια θα μεταφερθεί σε κελί.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

Uncategorized

17.4.202410:30 μμ

  Νέο βιβλίο για την οικογένεια Μπέκαμ με λεπτομέρειες για τη ζωή και το γάμο του διάσημου ζευγαριού κυκλοφορεί και ο συγγραφέας ισχυρίζεται πως έκαναν τα πάντα για να εμποδίσουν την έρευνά του!  

Uncategorized

13.4.20249:00 μμ

  Μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα τις συνέπειες των ανισοτήτων στην Υγεία και ειδικά σε ασθένειες όπως ο καρκίνος έγινε σήμερα στο 9o Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών που πραγματοποιείται στους Δελφούς 10- 13 Απριλίου και τελεί υπό την Αιγίδα

Uncategorized

13.4.20248:40 μμ

  Το Κέντρο του Λοχ Νες κάλεσε τη NASA να προσφέρει την τεχνογνωσία της σε μια νέα έρευνα για το θρυλικό τέρας. Τον Αύγουστο του 2023, πραγματοποιήθηκε μια από τις μεγαλύτερες έρευνες στο Λοχ Νες στα Χάιλαντς της Σκωτίας, όπου

Uncategorized

9.4.20241:27 μμ

  Αναβλήθηκε για την Πέμπτη η δίκη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, του 35χρονου άνδρα που κατηγορείται για εμπρησμό από αμέλεια, για τη μεγάλη πυρκαγιά στην Ιεράπετρα.     Η αναβολή δόθηκε στο πρόσωπο του δικηγόρου, ο οποίος ζήτησε χρόνο για

Uncategorized

5.4.20249:45 μμ

    Μια ετερόκλητη παρέα, όλοι τους διάσημοι, εντοπίστηκε να κάνουν παρέα στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια.     Οι ηθοποιοί Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Όστιν Μπάτλερ και ο Snoop Dogg βρέθηκαν μαζί στην έπαυλη του ράπερ στο Μαλιμπού. Ο γιος

Uncategorized

2.4.202410:30 μμ

    Μια συλλογή από κασέτες με πολλά ακυκλοφόρητα τραγούδια του Μάρβιν Γκέι βρέθηκε στην πόλη Οστάνδη του Βελγίου.     Η συλλογή, που περιέχει 66 τραγούδια βρισκόταν στην κατοχή του μουσικού παραγωγού Charles Dumolin, στο σπίτι του οποίου έμεινε

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή