Αρχική / Uncategorized / Άρτα: Πρώτα πυροβόλησε την πρώην σύζυγό του και μετά σκότωσε τον πεθερό του

Uncategorized

12/08/20226:15 μμ

Άρτα: Πρώτα πυροβόλησε την πρώην σύζυγό του και μετά σκότωσε τον πεθερό του

Να σκορπίσει το θάνατο φαίνεται πως είχε αποφασίσει το 29χρονος άνδρας, ο οποίος εχθές πυροβόλησε και σκότωσε τον πεθερό του.

Άρτα: Πρώτα πυροβόλησε την πρώην σύζυγό του και μετά σκότωσε τον πεθερό του

Γράφει THESSNEWS-DESK

Να σκορπίσει το θάνατο φαίνεται πως είχε αποφασίσει το 29χρονος άνδρας, ο οποίος εχθές πυροβόλησε και σκότωσε τον πεθερό του.

ΌΠως όλα δείχνουν, ο αρχικός του στόχος ήταν η πρώην σύζυγός του, καθώς ήταν η πρώτη που πυροβόλησε προς το μέρος της δύο φορές.

Αφού δεν κατάφερε να την πετύχει, ο 29χρονος στην Άρτα έστρεψε την καραμπίνα στον πεθερό του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα στον λαιμό και την μασχάλη.

Την ώρα που στα βουνά της Άρτας και των διπλανών περιοχών συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον 29χρονο, ο οποίος χθες το μεσημέρι (12.8.2022) σκότωσε τον 75χρονο πατέρα της πρώην συζύγου του, τα όσα συνέβησαν στην αυλή του σπιτιού στο Αστροχώρι που αποκαλύπτει το newsit.gr προκαλούν σοκ και ανατριχίλα.

 

Άρτα: Τα δευτερόλεπτα του θανάτου

Ο δράστης έφτασε στο σημείο προκειμένου να δει το μόλις 2 ετών παιδί του (σύμφωνα με το προβλεπόμενο ωράριο, καθώς είχε βγει απόφαση του δικαστηρίου, βάσει της οποίας επιτρεπόταν να βλέπει τον μικρό του γιο δύο φορές την εβδομάδα, και πιο συγκεκριμένα το απόγευμα της Δευτέρας και της Πέμπτης).

Ξαφνικά άρχισε να τσακώνεται με την 36χρονη πρώην σύζυγό του. Τις φωνές και τις απειλές γρήγορα διαδέχτηκαν ο θάνατος και ο θρήνος.

Ο δράστης πήγε στο αυτοκίνητό του, πήρε την καραμπίνα και κατευθύνθηκε στο πατρικό της πρώην γυναίκας του. Στην αυλή και μπροστά στο μόλις δύο ετών αγοράκι, σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε προς το μέρος της 36χρονης μητέρας. Εκείνη γλίτωσε από θαύμα και έντρομη άρχισε να τρέχει προς το σπίτι.

Ο πατέρας της κοπέλας κατευθύνθηκε και εκείνος προς το εσωτερικό του σπιτιού για να γλιτώσει από το δολοφονικό αμόκ του φερόμενου ως δράστη. Όμως, δεν πρόλαβε, δεν τα κατάφερε. Δέχτηκε τέσσερις πυροβολισμούς, με κάποιες από τις σφαίρες να τον βρίσκουν στον λαιμό και τη μασχάλη!

 

Άρτα: Ανέβηκε για να κρυφτεί στα βουνά;

Αυτή τη στιγμή δεκάδες αστυνομικοί στους νομούς Άρτας, Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας συμμετέχουν σε ενέδρες, μπλόκα και σε περιπολία προκειμένου να εντοπίσουν τον 29χρονο.

Πριν λίγες ώρες βρέθηκε το αυτοκίνητό του από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στα σύνορα Άρτας – Αιτωλοακαρνανίας και οι αστυνομικοί θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου να τον εντοπίσουν. Παρόλα αυτά, επειδή ο 29χρονος είναι παιδί οικογένειας βοσκών, είναι μεγαλωμένος στα βουνά και φαίνεται να του είναι εύκολο να σβήνει τα ίχνη του.

Μάλιστα φίλος και γείτονας του καταζητούμενου αναφέρουν στο newsit.gr ότι ο φερόμενος ως δράστης όταν ήταν 7 χρόνων, είχε μείνει μόνος του σε ένα βουνό με τα πρόβατα και κατάφερε να επιβιώσει επί οκτώ ολόκληρες ημέρες, πίνοντας το γάλα που ο ίδιος άρμεγε και σβήνοντας τα ίχνη του.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

Uncategorized

17.4.202410:30 μμ

  Νέο βιβλίο για την οικογένεια Μπέκαμ με λεπτομέρειες για τη ζωή και το γάμο του διάσημου ζευγαριού κυκλοφορεί και ο συγγραφέας ισχυρίζεται πως έκαναν τα πάντα για να εμποδίσουν την έρευνά του!  

Uncategorized

13.4.20249:00 μμ

  Μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα τις συνέπειες των ανισοτήτων στην Υγεία και ειδικά σε ασθένειες όπως ο καρκίνος έγινε σήμερα στο 9o Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών που πραγματοποιείται στους Δελφούς 10- 13 Απριλίου και τελεί υπό την Αιγίδα

Uncategorized

13.4.20248:40 μμ

  Το Κέντρο του Λοχ Νες κάλεσε τη NASA να προσφέρει την τεχνογνωσία της σε μια νέα έρευνα για το θρυλικό τέρας. Τον Αύγουστο του 2023, πραγματοποιήθηκε μια από τις μεγαλύτερες έρευνες στο Λοχ Νες στα Χάιλαντς της Σκωτίας, όπου

Uncategorized

9.4.20241:27 μμ

  Αναβλήθηκε για την Πέμπτη η δίκη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, του 35χρονου άνδρα που κατηγορείται για εμπρησμό από αμέλεια, για τη μεγάλη πυρκαγιά στην Ιεράπετρα.     Η αναβολή δόθηκε στο πρόσωπο του δικηγόρου, ο οποίος ζήτησε χρόνο για

Uncategorized

5.4.20249:45 μμ

    Μια ετερόκλητη παρέα, όλοι τους διάσημοι, εντοπίστηκε να κάνουν παρέα στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια.     Οι ηθοποιοί Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Όστιν Μπάτλερ και ο Snoop Dogg βρέθηκαν μαζί στην έπαυλη του ράπερ στο Μαλιμπού. Ο γιος

Uncategorized

2.4.202410:30 μμ

    Μια συλλογή από κασέτες με πολλά ακυκλοφόρητα τραγούδια του Μάρβιν Γκέι βρέθηκε στην πόλη Οστάνδη του Βελγίου.     Η συλλογή, που περιέχει 66 τραγούδια βρισκόταν στην κατοχή του μουσικού παραγωγού Charles Dumolin, στο σπίτι του οποίου έμεινε

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή