Αρχική / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από φοιτητές στο ΥΜΑΘ (ΦΩΤΟ+ ΒΙΝΤΕΟ)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

22/09/20215:27 μμ

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από φοιτητές στο ΥΜΑΘ (ΦΩΤΟ+ ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα φοιτητικοί σύλλογοι της Θεσσαλονίκης, έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης.

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από φοιτητές στο ΥΜΑΘ (ΦΩΤΟ+ ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα φοιτητικοί σύλλογοι της Θεσσαλονίκης, έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης.

 

Οι φοιτητές κρατώντας πανό και φωνάζοντας «Πάρτε τώρα μέτρα να ανοίξουν οι σχολές» διεκδικούν το άνοιγμα των σχολών και των σχολείων με όλα τα μέτρα προστασίας, ενώ λένε όχι στον διαχωρισμό εμβολιασμένων – ανεμβολιαστων φοιτητών και μαθητών, και ζητούν την άμεση κατάργηση της ΕΒΕ για μια δημόσια δωρεάν παιδεία για όλους, χωρίς αποκλεισμούς.

«Ανοιχτές σχολές για όλους τους φοιτητές με μέτρα προστασίας! Δώστε λεφτά για την παιδεία» αναγράφει ένα από τα πανό των διαδηλωτών.

Αντιπροσωπεία των φοιτητών εισήλθε στο υπουργείο προκειμένου να καταθέσει τα αιτήματα των φοιτητών.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ΒΑΣΙΑ ΓΚΑΝΑΡΑ

Είναι η Βάσια Γκανάρα, φοιτήτρια Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία καθώς από μικρό παιδί τις άρεσε να αρθρογραφεί σε τοπικές εφημερίδες της Άρτας, απ' όπου και κατάγεται. Αγαπά τα εξωτερικά ρεπορτάζ καθώς όπως λέει η ίδια "ολα στη δημοσιογραφία ειναι δρόμος και έρευνα... "

/ Δείτε ακόμα

ΚΑΙΡΟΣ

18.4.20248:15 μμ

  Χαλάει ο καιρός από αύριο, με την ΕΜΥ να έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης.   Σε ανάρτησή του ο Γιώργος Τσατραφύλλιας εφιστά την προσοχή για τη Θεσσαλία και συγκεκριμένα, για Λάρισα και Μαγνησία όπου σε λιγότερο από 20 ώρες

ΚΑΙΡΟΣ

18.4.20247:15 μμ

  Η Επιθεώρηση Εργασίας ενημερώνει ότι σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. 19040/81 (ΦΕΚ 742/Β/81) των υπουργών Οικονομίας και Εργασίας, που εκδόθηκε σε εκτέλεση του αρ. 1 του Ν. 1082/80 (ΦΕΚ 250/Α/80), καθορίζεται πάγια το σύστημα υπολογισμού του δώρου εορτών

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

18.4.20246:50 μμ

  Η περιπέτεια της Χριστίνας Ρ., 16 ετών, έληξε αισίως, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

18.4.20246:47 μμ

  Διασωληνωμένος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης παραμένει ο 17χρονος ποδηλάτης, που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο χθες το βράδυ στη περιοχή της Χαριλάου.   Ο 17χρονος ποδηλάτης έχει σοβαρά χτυπήματα στο πρόσωπο, ωστόσο φέρεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, παρά το

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

18.4.20246:40 μμ

  Θα διδάξει στους Θεσσαλονικείς ό,τι έμαθε από τον πατέρα του.   Δείτε το βίντεο:  

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

18.4.20246:11 μμ

  Το αθλητικό ιδεώδες και τον ευγενή συναγωνισμό προβάλλει για μία ακόμη φορά ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου, συμμετέχοντας ενεργά στις μεγάλης κλίμακας εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο πλαίσιο του 18ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος».   Ειδικότερα, το Σάββατο 20 Απριλίου,

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή