Αρχική / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ / Συνεχίζεται το πρόβλημα στο Δερβένι: Εγκλωβισμένοι οδηγοί – Ουρές χιλιομέτρων (VIDEO)

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

28/06/20221:54 μμ

Συνεχίζεται το πρόβλημα στο Δερβένι: Εγκλωβισμένοι οδηγοί – Ουρές χιλιομέτρων (VIDEO)

Συνεχίζεται ο γολγοθάς για εκατοντάδες οδηγούς στο Δερβένι, όπου πραγματοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης απο την Εγνατία Οδό.

Συνεχίζεται το πρόβλημα στο Δερβένι: Εγκλωβισμένοι οδηγοί – Ουρές χιλιομέτρων (VIDEO)

Συνεχίζεται ο γολγοθάς για εκατοντάδες οδηγούς στο Δερβένι, όπου πραγματοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης απο την Εγνατία Οδό.

 

Οι ακροατές του Ράδιο Θεσσαλονίκη, που έχουν εγκλωβιστεί στο σημείο, διαμαρτύρονται για τις συνθήκες ασφυξίας μέσα στα αυτοκίνητα.

Οι εργασίες (στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη) θα συνεχιστούν μέχρι τις 17:00 το απόγευμα, με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων και τις ταχύτητες να είναι μηδενικές.

Σύμφωνα με την Εγνατία Οδό ΑΕ, οι εργασίες θα συνεχιστούν για δύο εβδομάδες ακόμη, ενώ ήδη έχει ολοκληρωθεί το δύσκολο κομμάτι της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας.

Σταδιακά όποια κομμάτια της ασφάλτου «παγώνουν», δίνονται στην κυκλοφορία άμεσα.

Πάντως, κλειστές είναι οι δύο από τις τρεις λωρίδες κυκλοφορίας.

 

Δείτε χαρακτηριστικά βίντεο

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το Ράδιο Θεσσαλονίκη είναι ο κορυφαίος ραδιοφωνικός σταθμός στη Βόρεια Ελλάδα. Γεννήθηκε από τα σπλάχνα της ελεύθερης ραδιοφωνίας. Το 1986 στην περίοδο προετοιμασίας του θεσμού τρεις ερασιτέχνες με αρκετά χρόνια στην «παρανομία» αποφασίζουν την δημιουργία του πρώτου συλλογικού ερασιτεχνικού Ραδιοφώνου στην Θεσσαλονίκη. Είναι ο Λευτέρης Μαρόγλου , ο Γιώργος Σερίδης και ο Στέφανος Διαμαντόπουλος. Λειτουργεί 18 ώρες την ημέρα και παίρνει την ονομασία της πόλης που το γέννησε ...ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Σε λίγο αυτή η ερασιτεχνική γωνιά των FM ακούγεται , αγαπιέται , αγκαλιάζεται από νέους ... κάθε ηλικίας. Το Ράδιο Θεσσαλονίκη γίνεται πλέον ο Νο 1 σταθμός στις πρώτες έρευνες ακροαματικότητας.

/ Δείτε ακόμα

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

5.4.20244:52 μμ

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά που ξέσπασε στα δυτικά της Θεσσαλονίκης.   Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες καίγονται ξηρά χόρτα και απορρίμματα στη συμβολή των οδών Γιαννιτσών και Μαντείων.   Αυτήν την στιγμή επιχειρούν στο σημείο 6 οχήματα

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

1.4.20245:42 μμ

  Σοβαρό τροχαίο επί της Μοναστηρίου στην έξοδο προς Διαβατά σημειώθηκε πριν από λίγο,   Συμφωνα με πληροφορίες, μηχανή συγκρούστηκε με φορτηγό.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

30.3.20241:23 μμ

  Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.   Στις 12.40 οδηγός μηχανής, παρέσυρε πεζό στη συμβολή των οδών Εγνατία και Ίωνος Δραγούμη.   Από το τροχαίο τραυματίστηκαν τόσο ο πεζός όσο και ο αναβάτης της μηχανής.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

29.3.20246:26 μμ

  Πτώση μίας 65χρονης γυναίκας στον Θερμαϊκό Κόλπο, μπροστά από το ξενοδοχείο Makedonia Pallas σημειώθηκε πριν από λίγο στη Θεσσαλονίκη.   Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας καθώς και διασώστες του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν και μετέφεραν τη γυναίκα στο νοσοκομείο

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

29.3.20245:43 μμ

  Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για φωτιά που ξέσπασε σε εταιρεία αγροτικών προϊόντων στην περιοχή της Σίνδου.   Η πυρκαγιά ξέσπασε στον αύλειο χώρο της εταιρείας.   Ισχυρή είναι η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, καθώς στο σημείο έχουν σπεύσει 4

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

27.3.20245:19 μμ

  Μποτιλιάρισμα επικρατεί αυτή την ώρα στην οδό Παπαναστασίου στη Θεσσαλονίκη, στο ύψος της Μάρκου Μπότσαρη, λόγω ακινητοποιημένου λεωφορείου του ΟΑΣΘ.   Οι επιβάτες του λεωφορείου της γραμμής 10 εντόπισαν έναν πορτοφολά και ειδοποίησαν τον οδηγό, ο οποίος με γρήγορες

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή