Αρχική / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ / ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Σύγκρουση τριών οχημάτων στον Περιφερειακό – Υλικές ζημιές

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

10/10/20216:26 μμ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Σύγκρουση τριών οχημάτων στον Περιφερειακό – Υλικές ζημιές

Το ατύχημα έλαβε χώρα στο ύψος της εξόδου για Κωνσταντινοπολίτικα, λίγο πριν το τούνελ.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Σύγκρουση τριών οχημάτων στον Περιφερειακό – Υλικές ζημιές

Γράφει THESSNEWS-DESK

Σύμφωνα με ακροατές του Ράδιο Θεσσαλονίκη, πριν από λίγη ώρα είχαμε σύγκρουση τριών οχημάτων στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς ανατολικά.

Πιο συγκεκριμένα, το ατύχημα έλαβε χώρα στο ύψος της εξόδου για Κωνσταντινουπολίτικα, λίγο πριν το τούνελ, στη δεξιά λωρίδα.

Στο σημείο έφτασε προληπτικά ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως όλοι οι επιβαίνοντας ήταν καλά στην υγεία τους και προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στα οχήματα.

Από το ατύχημα έχει δημιουργηθεί σχετικό μποτιλιάρισμα, οπότε συστήνονται στους οδηγούς χαμηλές ταχύτητες.

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

27.3.20245:19 μμ

  Μποτιλιάρισμα επικρατεί αυτή την ώρα στην οδό Παπαναστασίου στη Θεσσαλονίκη, στο ύψος της Μάρκου Μπότσαρη, λόγω ακινητοποιημένου λεωφορείου του ΟΑΣΘ.   Οι επιβάτες του λεωφορείου της γραμμής 10 εντόπισαν έναν πορτοφολά και ειδοποίησαν τον οδηγό, ο οποίος με γρήγορες

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

27.3.20245:10 μμ

  Συνεγερμός σήμανε πριν από λίγο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για φωτιά που ξέσπασε σε ψητοπωλείο στην περιοχή της Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη.   Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα του εστιατορίου που βρίσκεται στην οδό Αγνώστου Στρατιώτη.  

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

27.3.20244:18 μμ

  Πρόκειται για τον μουσικό, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται καθημερινά δίπλα από την Εθνική Τράπεζα στην Αριστοτέλους  και παίζει λύρα περιμένοντας κάποια χρήματα από τους περαστικούς.   Σήμερα το μεσημέρι, μια γυναίκα περίπου 50 ετών πλησίασε το ΑΤΜ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

21.3.20248:30 μμ

  Πορεία αλληλεγγύης για τον παλαιστινιακό λαό είναι σε εξέλιξη στο κέντρο.   Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν από το άγαλμα Βενιζέλου. Αυτήν την ώρα η πορεία κινείτε στην οδό Τσιμισκή, η οποία παραμένει κλειστή.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

19.3.20249:02 μμ

  Σε εξέλιξη πορεία αλληλεγγύης από άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.   Διαμαρτύρονται για τις 49 συλλήψεις φοιτητών που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο Σάββατο στο ΑΠΘ κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στη Σχολή Θετικών Επιστημών στο κέντρο

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

15.3.20248:10 μμ

  Έξω από το «Ολύμπιον» βρίσκεται αυτή την ώρα ομάδα διαδηλωτών.   Με συνθήματα υπέρ του παλαιστινιακού λαού, ζητούν να μπεί τέλος στην σύρραξη Ιραήλ-Χαμάς.   Δείτε το βίντεο:    

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή