Αρχική / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ / ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Χωρίς ρεύμα το Ν. Ρύσιο και πολλές περιοχές στα ανατολίκα

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

12/01/2022 2:33 μμ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Χωρίς ρεύμα το Ν. Ρύσιο και πολλές περιοχές στα ανατολίκα

Έκτακτη διακοπή ρεύματος είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη, με τα ανατολικά της πόλης να αντιμετωπίζουν θέματα.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Χωρίς ρεύμα το Ν. Ρύσιο και πολλές περιοχές στα ανατολίκα

Έκτακτη διακοπή ρεύματος είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη, με τα ανατολικά της πόλης να αντιμετωπίζουν θέματα.

Συγκεκριμένα, χωρίς ρεύμα είναι η περιοχή του Ρυσίου κι όλες οι διπλανές περιοχές.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Ράδιο Θεσσαλονίκη, αυτή την ώρα δεν λειτουργούν τα φανάρια από και προς το αερόδρομιο.

Περισσότερα σε λίγο…

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το Ράδιο Θεσσαλονίκη είναι ο κορυφαίος ραδιοφωνικός σταθμός στη Βόρεια Ελλάδα. Γεννήθηκε από τα σπλάχνα της ελεύθερης ραδιοφωνίας. Το 1986 στην περίοδο προετοιμασίας του θεσμού τρεις ερασιτέχνες με αρκετά χρόνια στην «παρανομία» αποφασίζουν την δημιουργία του πρώτου συλλογικού ερασιτεχνικού Ραδιοφώνου στην Θεσσαλονίκη. Είναι ο Λευτέρης Μαρόγλου , ο Γιώργος Σερίδης και ο Στέφανος Διαμαντόπουλος. Λειτουργεί 18 ώρες την ημέρα και παίρνει την ονομασία της πόλης που το γέννησε ...ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Σε λίγο αυτή η ερασιτεχνική γωνιά των FM ακούγεται , αγαπιέται , αγκαλιάζεται από νέους ... κάθε ηλικίας. Το Ράδιο Θεσσαλονίκη γίνεται πλέον ο Νο 1 σταθμός στις πρώτες έρευνες ακροαματικότητας.

/ Δείτε ακόμα

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

20.1.2022 2:00 μμ

Δύο νέες διακοπές νερού βρίσκονται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη.   Χωρίς νερό είναι οι καταναλωτές στην οδό Ειρήνης 4 και σε όλες τις παρακείμενες οδούς, στα Πεύκα. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί ως τις 16:00. Παράλληλα,

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

20.1.2022 11:53 πμ

Σε εξέλιξη βρίσκονται διακοπές νερού σε δύο περιοχές της Θεσσαλονίκης.   Χωρίς νερό είναι οι καταναλωτές στις οδούς Μητροπολίτη Γρηγορίου Καλλίδου και Νικοπόλεως, όπως και σε όλες τις παρακείμενες οδούς, στην Καλαμαριά. Η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί ως τις 13:00.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

19.1.2022 3:27 μμ

Ατύχημα σημειώθηκε στον Περιφερειακό και συγκεκριμένα μετά το τούνελ, στο ρεύμα προς ανατολικά. Ένα αμάξι αναποδογύρισε με την δεξιά λωρίδα να είναι κλειστή, ενώ και η μεσαία έχει θραύσματα στο οδόστρωμα. Το ατύχημα σημειώθηκε 200 μέτρα μετά τον κόμβο Πυλαίας-Πανοράματος.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

19.1.2022 2:16 μμ

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα νέα έκτακτη διακοπή νερού στην περιοχή του Ωραιοκάστρου. Συγκεκριμένα, χωρίς νερό είναι η οδός Χρήστου Γαλετσίδη 10, όπως και όλες οι παρακείμενες οδοί. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης της υδροδότησης είναι στις 15:30.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

19.1.2022 9:27 πμ

Σε εξέλιξη βρίσκονται διακοπές νερού σε τρία σημεία της Θεσσαλονίκης.   Χωρίς νερό είναι οι καταναλωτές στην οδό Αγίου Κοσμά Αιτωλού 3 και σε όλες τις παρακείμενες οδούς, στον Εύοσμο. Η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί ως τις 11:30. Παράλληλα, πρόβλημα

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

18.1.2022 2:24 μμ

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα νέες έκτακτες διακοπές νερού σε περιοχές της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, χωρίς νερό είναι η περιοχή της Ανθέων και εδικότερα οι οδοί Γεωργίου Παπανδρέου και Νικολάου Κασομούλη, όπως και όλες οι παρακείμενες οδοί. Ο εκτιμώμενος χρόνος

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή