Αρχική / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ / Έκτακτη διακοπή νερού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

05/08/20221:45 μμ

Έκτακτη διακοπή νερού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα έκτακτη διακοπή νερού στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.

Έκτακτη διακοπή νερού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης

Γράφει THESSNEWS-DESK

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα έκτακτη διακοπή νερού στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, χωρίς νερό είναι περιοχή τoυ Παλαιοκάστρου και ειδικοτέρα η οδός Καραϊσκάκη, Μακεδονίας καθώς και όλες οι παρακείμενες οδοί.

Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι τις 15:30.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

21.3.20248:30 μμ

  Πορεία αλληλεγγύης για τον παλαιστινιακό λαό είναι σε εξέλιξη στο κέντρο.   Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν από το άγαλμα Βενιζέλου. Αυτήν την ώρα η πορεία κινείτε στην οδό Τσιμισκή, η οποία παραμένει κλειστή.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

19.3.20249:02 μμ

  Σε εξέλιξη πορεία αλληλεγγύης από άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.   Διαμαρτύρονται για τις 49 συλλήψεις φοιτητών που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο Σάββατο στο ΑΠΘ κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στη Σχολή Θετικών Επιστημών στο κέντρο

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

15.3.20248:10 μμ

  Έξω από το «Ολύμπιον» βρίσκεται αυτή την ώρα ομάδα διαδηλωτών.   Με συνθήματα υπέρ του παλαιστινιακού λαού, ζητούν να μπεί τέλος στην σύρραξη Ιραήλ-Χαμάς.   Δείτε το βίντεο:    

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

12.3.20247:18 μμ

  Μετά την αντιρατσιστική συγκέντρωση στο «Ολύμπιον», δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. απώθησαν ειρηνικά τους συγκεντρωμένους, οι οποίοι προχώρησαν σε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.   Δείτε τα βίντεο:    

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

12.3.20247:05 μμ

  Συγκέντρωση αριστερών φοιτητικών συλλόγων και αντιρατσιστικών οργανώσεων πραγματοποιείται αυτήν την ώρα έξω από το Ολύμπιον.   Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται για τις επιθέσεις κατά της LGBTQ κοινότητας.   «Λευτεριά στον λαό – Θάνατος στον φασισμό» αναγράφεται σε ένα από τα

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

11.3.20248:02 μμ

  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρέτησε τις πρώτες σειρές όπου κάθονται βουλευτές και στελέχη του κόμματος.   «Πέντε χρόνια μετά το 2019 τα πάντα στη χώρα μας είναι διαφορετικά και πολύ καλύτερα» ανέφερε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας μια αναδρομή στα

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή