Αρχική / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / Προκηρύχθηκε η θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

07/06/20246:44 μμ

Προκηρύχθηκε η θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

Η υποβολή των δικαιολογητικών μπορεί να γίνεται μέχρι τις 17 Ιουνίου

Προκηρύχθηκε η θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

Γράφει THESSNEWS-DESK

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πυλαίας – Χορτιάτη με ψήφους 33 υπέρ και 2 λευκά αποφάσισε την προκήρυξη της θέσης του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης για τον δήμο και καθόρισε συγχρόνως τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία.

Η υποβολή των δικαιολογητικών μπορεί να γίνεται μέχρι τις 17.06.2024, προκαθορισμένη ημέρα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την επιλογή του Συμπαραστάτη.

Σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης:

  • Ως Συμπαραστάτης επιλέγεται πρόσωπο εγνωσμένου κύρους.
  • Ως Συμπαραστάτης δεν μπορεί να επιλεγεί αιρετός Δήμου, περιφέρειας ή βουλευτής.
  • Ως προς το αξίωμα του Συμπαραστάτη ισχύουν τα κωλύματα και τα ασυμβίβαστα που προβλέπονται στο άρθρο 10 του Ν. 4804/21( Α ’90).
  • Η θητεία του συμπαραστάτη ακολουθεί τη θητεία της δημοτικής αρχής.
  • Ως καταληκτική προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων ορίζεται η ημέρα διεξαγωγής της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την επιλογή του Συμπαραστάτη, η οποία προγραμματίζεται για τις 17.06.2024.
  • Να διαθέτει Πτυχίο Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος.
  • Να έχει πιστοποιηθεί ως Διαμεσολαβητής/τρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης, με αποδεδειγμένη εμπειρία στη Διαμεσολάβηση.
  • Όλες οι υποψηφιότητες πρέπει να συνοδεύονται από σύντομο βιογραφικό σημείωμα που να περιλαμβάνει στοιχεία σπουδών, επαγγελματικής εμπειρίας και στοιχεία επικοινωνίας.
  • Επίσης θα πρέπει να συνοδεύονται από υπεύθυνη δήλωση, ότι δεν συντρέχουν στο πρόσωπο του υποψηφίου τα κωλύματα και τα ασυμβίβαστα του άρθρου 10 του Ν. 4804/21( Α ’90)».

 

Υποψηφιότητες υποβάλλονται με αίτηση συνοδευόμενη από σύντομο βιογραφικό σημείωμα που να περιλαμβάνει στοιχεία σπουδών, επαγγελματικής εμπειρίας και στοιχεία επικοινωνίας. Επίσης, θα πρέπει να συνοδεύονται από μια υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 όπου θα αναγράφεται ότι α) τα στοιχεία του βιογραφικού σημειώματος είναι αληθή, β) ότι δεν συντρέχουν στο πρόσωπο του υποψηφίου τα κωλύματα και τα ασυμβίβαστα του Τμήματος Δ της παρούσας και γ) ότι δεν συντρέχουν στο πρόσωπο του υποψηφίου τα κωλύματα του άρθρου 10 του Ν. 4804/21 ( Α ’90).

Τα ανωτέρω δικαιολογητικά κατατίθενται στο Γραφείο του Δημοτικού Συμβουλίου, υπόψη Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, αυτοπροσώπως ή δια πληρεξουσίου δικηγόρου, με ημερομηνία έναρξης από την ανάρτηση της προκήρυξης στο διαδικτυακό τόπο του Προγράμματος «Διαύγεια» με καταληκτική προθεσμία την ημέρα της διεξαγωγής της καθοριζόμενης συνεδρίασης εκλογής του Συμπαραστάτη, η οποία προγραμματίζεται για τις 17.06.2024. Επίσης μπορούν να υποβληθούν στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου αυτοπροσώπως ή δια πληρεξουσίου δικηγόρου στην καθοριζόμενη συνεδρίαση εκλογής Συμπαραστάτη.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

11.6.202411:33 πμ

  Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του στην 2η τακτική Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 25χρονος που συνελήφθη για τη φωτιά που εκδηλώθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής στο δάσος του Σέιχ Σου, στη Θεσσαλονίκη. Εις βάρος του είχε

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

11.6.202411:06 πμ

  Στον Εισαγγελέα και στον Ανακριτή Πύργου αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το μεσημέρι ο 37χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με τη Αστυνομία, ομολόγησε ότι σκότωσε την 11χρονη, που βρέθηκε νεκρή χθες το απόγευμα στην περιοχή Καταρράχι της Ηλείας.     Στην

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

11.6.202410:51 πμ

  Έκτακτη διακοπή νερού σε περιοχή της Πυλαίας είναι σε εξέλιξη.   Όπως ενημερώνει η ΕΥΑΘ, η διακοπή ταλαιπωρεί τους κατοίκους που διαμένουν επί της οδού Πολυτεχνείου. Η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι, σύμφωνα με

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

11.6.202410:35 πμ

  Σε συνθήκες καύσωνα βρίσκεται από σήμερα η χώρα αφού οι θερμοκρασίες σε ορισμένες περιοχές θα ξεπεράσουν τους 40 βαθμούς Κελσίου.     Ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης εφιστά την προσοχή στους πολίτες και τους καλεί να ενημερωθούν για τα μέτρα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

11.6.202410:05 πμ

  Θύμα απάτης έπεσε μια 55χρονη Ελληνίδα, η οποία πείστηκε να μεταφέρει στο λογαριασμό ενός 33χρονου Αλβανού το ποσό των 98.528 ευρώ.   Ο δράστης εξαπάτησε το θύμα λέγοντάς της πως αυτά τα χρήματα θα επενδυθούν σε κρυπτονομίσματα κάτι το

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

11.6.202410:00 πμ

  Στοχευμένοι έλεγχοι με στόχο την πάταξη του παρεμπορίου διενεργήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη.   Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 3 Ιουνίου έως προχθές, σε λαϊκές αγορές στις περιοχές Ανάληψης και Χαριλάου: • Ελέγχθηκαν 353 άτομα,

thess

Επικαιρότητα

ADVERTORIALS

11.6.202411:14 πμ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

11.6.202410:51 πμ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

11.6.202410:35 πμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή