Αρχική / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / Νέο περιστατικό βίας σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ: Οδηγός δέχτηκε μπουνιά από επιβάτη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

28/09/202212:56 μμ

Νέο περιστατικό βίας σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ: Οδηγός δέχτηκε μπουνιά από επιβάτη

Το περιστατικό συνέβη στη νυχτερινή γραμμή Αεροδρομίου, στο ύψος της Καμάρας, σήμερα στη 1 τα ξημερώματα.

photo:αρχείου
Φωτ. photo:αρχείου

Γράφει THESSNEWS-DESK

Το περιστατικό συνέβη στη νυχτερινή γραμμή Αεροδρομίου, στο ύψος της Καμάρας, σήμερα στη 1 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΑΣΘ, ένας επιβάτης γρονθοκόπησε οδηγό του ΟΑΣΘ, στη νυχτερινή γραμμή Αεροδρομίου.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε άμεσα ενώ ο οδηγός διεκομίσθη σε εφημερεύον νοσοκομείο μέσω του Ασθενοφόρου που είχε καταφτάσει στο σημείο, για να το παραχθούν οι πρώτες βοήθειες.

Να σημειωθεί πως το δρομολόγιο δεν ολοκληρώθηκε.

Ο ΟΑΣΘ εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό στην οποία εκφράζει την αντίθεσή του σε κάθε μορφή βίας.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

 

Ακόμα ένα περιστατικό βίας καταγράφηκε εναντίον οδηγού του ΟΑΣΘ. Αυτή τη φορά το επεισόδιο σημειώθηκε στη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης, στη νυχτερινή γραμμή Αεροδρομίου, στο ύψος της Καμάρας, όταν επιβάτης γρονθοκόπησε τον οδηγό. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον οδηγό στο εφημερεύον νοσοκομείο για την παροχή Πρώτων Βοηθειών, ενώ το δρομολόγιο δεν ολοκληρώθηκε.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης επικοινώνησε με τον οδηγό για να του εκφράσει τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση, τονίζοντας ότι ο Οργανισμός βρίσκεται στο πλευρό του και καταδικάζοντας απερίφραστα τα περιστατικά βίας.

Ο κ. Ταγγίρης, με αφορμή το περιστατικό δηλώνει ότι ο ΟΑΣΘ δεν πρόκειται ποτέ να ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές εναντίον του προσωπικού του. Ταυτόχρονα, καλεί το επιβατικό κοινό να βοηθά στον εντοπισμό των δραστών και υπογραμμίζει ότι ο Οργανισμός θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των εργαζομένων με την παροχή νομικής βοήθειας και οποιασδήποτε άλλης συνδρομής απαιτηθεί.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

25.3.202412:50 μμ

  Με την μαθητική παρέλαση στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου της Θεσσαλονίκης, κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις τιμής και εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.  

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

25.3.202412:40 μμ

  Στα «πράσα» πιάστηκαν τρεις άνδρες ηλικίας 51, 41 και 22 ετών, να κλέβουν καλώδια και τμήματα από το λεβητοστάσιο, καθώς και τον υποσταθμό παραγωγής ρεύματος που υπάρχει στις εγκαταστάσεις επιχείρησης στο Καλοχώρι της Θεσσαλονίκης.   Αστυνομικοί των διευθύνσεων Άμεσης

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

25.3.202412:15 μμ

  Την τιμητική τους θα έχουν την 25η Μαρτίου τα εστιατόρια της Θεσσαλονικής, “με τις κρατήσεις να αγγίζουν το 100%”, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Εστιατόρων, Ψητοπωλών και Καφέ – Μπαρ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.  

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

25.3.202412:00 μμ

  Νέος κύκλος ελέγχων σε ανήλικους πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της αρμόδιας υποδιεύθυνσης της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης χθες το βράδυ.   Πεδίο δράσης αυτή τη φορά περιοχές της Πυλαίας και του Πανοράματος, όπου σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση ελέγχθηκαν συνολικά 80 άτομα.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

25.3.202411:06 πμ

  Με λαμπρότητα και τιμές γιορτάζεται σήμερα η γιορτή της 25ης Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη.   Το πρωί Άγημα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων, με την υπόκρουση του Εθνικού Ύμνου ύψωσε την ελληνική σημαία στον Λευκό πύργο.    

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

25.3.202410:39 πμ

  Τροχαίο με έναν νεκρό σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από τη Θεσσαλονίκη. Το τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή του 33ου χλμ. της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Εδέσσης με την Επαρχιακή Οδό Χαλκηδόνας – Κουφαλίων. Επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 41χρονος ξέφυγε από την

thess

Επικαιρότητα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

25.3.202410:39 πμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή