Αρχική / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την δολοφονία του 44χρονου υπαλλήλου ψιλικατζίδικου

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

06/11/20212:20 μμ

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την δολοφονία του 44χρονου υπαλλήλου ψιλικατζίδικου

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του 44χρονου υπαλλήλου ψιλικατζίδικου στην οδό Λαμπράκη, στην Τούμπα.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την δολοφονία του 44χρονου υπαλλήλου ψιλικατζίδικου

Γράφει THESSNEWS-DESK

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του 44χρονου υπαλλήλου ψιλικατζίδικου στην οδό Λαμπράκη, στην Τούμπα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (06-11-2021), διερχόμενος πολίτης από κατάστημα ψιλικών στην περιοχή της Τούμπας, εντόπισε τραυματισμένο τον 44χρονο ημεδαπό υπάλληλο της επιχείρησης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, άγνωστος άντρας, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε στο προαναφερόμενο κατάστημα, όπου με απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο, μέχρι στιγμής, χρηματικό ποσό. Κατά την αντίδραση του παθόντα, ο δράστης του κατάφερε χτυπήματα στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου.

Ο 44χρονος άντρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου, αρχικά, διαπιστώθηκαν κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις. Λίγο αργότερα κατέληξε.

Ειδικό συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος εξερευνά τον χώρο του εγκλήματος, στον οποίο εντοπίστηκε κάλυκας πυροβόλου όπλου.
Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη νεκροψίας – νεκροτομής.

Διεξάγονται έρευνες κι έχουν εκδοθεί γενικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

18.4.20248:43 πμ

  Ένα συγκινητικό γκράφιτι στη μνήμη της Κέλλυς Πορφυρίδου, θύματος των Τεμπών από την Καλαμαριά και των υπολοίπων ψυχών που χάθηκαν άδοξα στο σιδηροδρομικό δυστύχημα, βρίσκεται πλέον από την Τρίτη 17 Απριλίου αποτυπωμένο στο κτήριο του 6ου Γενικού Λυκείου Καλαμαριάς,

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

18.4.20248:00 πμ

  Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με πρώτη στάση το γήπεδο της Τούμπας όπου το βράδυ της Πέμπτης θα παρακολουθήσει το ευρωπαϊκό παιχνίδι ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Βέλγικη Μπριζ.   Την Παρασκευή θα περιοδεύσει στην

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

18.4.20247:40 πμ

  Δύο συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα σε ΑΠΘ και Χαριλάου.   Στις 12:00 έξω από το κτήριο διοίκησης του ΑΠΘ θα πραγματοποιηθεί παράσταση για τη διασφάλιση του ασύλου. Στις 18:00 στη Χαριλάου θα πραγματοποιηθεί από αντιπατριαρχιακές ομάδες, διαμαρτυρία ενάντια στην

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

18.4.20247:32 πμ

  Παράσυρση οδηγού ποδηλάτου από από αυτοκίνητο σημειώθηκε στην οδό Γ. Αγγέλου.   Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 17χρονος μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

18.4.20247:15 πμ

  Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, «η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

18.4.20247:10 πμ

Τοπικές νεφώσεις και σποραδικές βροχοπτώσεις αναμένονται την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.   Πιο αναλυτικά, τοπικές νεφώσεις αναμένονται κυρίως στα δυτικά, νότια και ανατολικά τμήματα της χώρας ενώ από το μεσημέρι

thess

Επικαιρότητα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

18.4.20248:00 πμ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

18.4.20247:40 πμ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

18.4.20247:15 πμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή