Αρχική / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / Εργασίες κοπής πρασίνου στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών από τη Δευτέρα (20/09)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

17/09/2021 9:25 πμ

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών από τη Δευτέρα (20/09)

Οι εργασίες θα διαρκέσουν έως την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών από τη Δευτέρα (20/09)

Γράφει THESSNEWS-DESK

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου και αποκομιδής φερτών υλικών από την κεντρική νησίδα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νεών Μουδανιών, στα τμήματα από τον κόμβο Αεροδρομίου (προφ. Ηλία) έως τον κόμβο Καρδίας (και στις δύο κατευθύνσεις) και από τα ερείσματα από τον κόμβο Ν. Καλλικράτειας έως τον κόμβο Ν. Μουδανιών (κατεύθυνση προς Ν. Μουδανιά).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της υπηρεσίας, οι εργασίες θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 και θα εκτελεστούν με την παρακάτω σειρά:

1) α. Κεντρική νησίδα από κόμβο Αεροδρομίου (προφήτη Ηλία) έως κόμβο Καρδίας (κατεύθυνση προς Ν Μουδανιά)

β. Κεντρική νησίδα από κόμβο Καρδίας έως κόμβο Αεροδρομίου (προφήτη  Ηλία, κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη)

2) Δεξί έρεισμα από κόμβο Καλλικράτειας έως Ν. Μουδανιά (κατεύθυνση προς Ν. Μουδανιά).

Οι εργασίες θα εκτελούνται από τις 7.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ., ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Θα αποκλείεται η αριστερή λωρίδα για τον καθαρισμό της κεντρικής νησίδας και η δεξιά λωρίδα για τον καθαρισμό του ερείσματος σε βραχύ μήκος και χρονικό διάστημα, σύμφωνα με την εξέλιξη τους. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται όπως προβλέπεται και σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν έως την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021 ή νωρίτερα εφ’ όσον ολοκληρωθούν. Θα προηγηθεί σχετική ενημέρωση.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

20.10.2021 5:28 μμ

Η 20χρονη η οποία κατηγορείται ότι διασκέδαζε σε μπαρ με ξένο πιστοποιητικό εμβολιασμού δικάστηκε σήμερα στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης  Το δικαστήριο την έκρινε ένοχη για πλαστογραφία και την τιμώρησε με χρηματική ποινή 200 ημερησίων μονάδων προς 5 ευρώ και

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

20.10.2021 5:09 μμ

Η Λεωφόρος Νίκης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης δόθηκε ξανά σε κυκλοφορία μετά την πρώτη μέρα εργασιών. Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης αναμένεται να συνεχιστούν και αύριο το πρωί από τις  06:00 έως 14:00. Το ασφαλτοστρωμένο κομμάτι ξεκινάει από Αγίας Σοφίας έως την

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

20.10.2021 4:15 μμ

To τελευταίο 24ωρο η  Γενική Αστυνομική Διεύθυνσης της  Θεσσαλονίκης προχώρησε σε 28 αυτόφωρες συλλήψεις. Στην αυτόφωρη σύλληψη είκοσι οκτώ (28) ατόμων, σε διάφορες περιοχές του Νομού, προχώρησαν κατά το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

20.10.2021 2:29 μμ

Φωτιά ξέσπασε στις 13:30 σε στάβλο στη Νέα Απολλωνία Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες της Thessnews προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές και πιο συγκεκριμένα στη στέγη, τμήμα της οποίας κάηκε. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

20.10.2021 2:02 μμ

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο ΟΑΣΘ εκπαιδεύει το προσωπικό του! Σε αυτή τη φάση εκπαιδεύονται οι αρχιτεχνίτες και τα μεσαία στελέχη της Διεύθυνσης Συντήρησης του ΟΑΣΘ, σε τεχνικές που διασφαλίζουν ότι οι εργασίες εκτελούνται με τρόπους περισσότερο ασφαλείς

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

20.10.2021 1:40 μμ

Mε βασικό μήνυμα το «The unconventional way to a great convention», το νέο website του Thessaloniki Convention Bureau. Με σύγχρονη προσέγγιση και ενδιαφέρον περιεχόμενο, παρέχει, μεταξύ άλλων, στους δυνητικούς πελάτες του προορισμού, την ευκαιρία να αποκτήσουν εύκολη πρόσβαση σε ένα

thess

Επικαιρότητα