Αρχική / ΓΕΥΣΗ / ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / Δύο νέες αφίξεις στον εξώστη της Αγοράς Μοδιάνο!

ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

23/02/202411:45 πμ

Δύο νέες αφίξεις στον εξώστη της Αγοράς Μοδιάνο!

Το «Ούζου Μέλαθρον» και το «Διατηρητέο», ιστορικά και αγαπημένα μαγαζιά προσθέτουν την αισθητική και την γαστριμαργική σφραγίδα τους

Δύο νέες αφίξεις στον εξώστη της Αγοράς Μοδιάνο!

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

 

Σε πολύ λίγο καιρό, η Αγορά Μοδιάνο υποδέχεται δύο νέα καταστήματα με άρωμα από το παρόν, αναμνήσεις από το παρελθόν και μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον.

 

Το άκρως επιτυχημένο concept του μεζεδοπωλείου «Ούζου Μέλαθρον» που φέτος κλείνει 30 ολόκληρα χρόνια ζωής, έρχεται στην μεγάλη αγκαλιά της ανανεωμένης Αγοράς Μοδιάνο σε έναν μοναδικό χώρο στον εξώστη επί της οδού Βασιλέως Ηρακλείου.

Η πάντα ανατρεπτική μεζεδοφαγεία του «Ούζου Μέλαθρον», προσαρμοσμένη στη νέα εποχή και βασισμένη πάντα στα τοπικά προϊόντα της Θεσσαλονίκης, τα οποία βρίσκονται πλέον και μέσα στην Αγορά Μοδιάνο, δημιουργεί το καινούριο στέκι για το μεζέ, και όχι μόνο.

Ακριβώς απέναντι, επί της Ερμού, υποδεχόμαστε στο νέο του σπίτι πλέον, το πολυαγαπημένο και πολυταξιδευμένο café-bar «Το Διατηρητέο». Το μαγαζί που άνοιξε την δεκαετία του ’90 στον πεζόδρομο της Ικτίνου και χάρισε στους Θεσσαλονικείς -και όχι μόνον- αμέτρητες αναμνήσεις και μοναδικές συγκινήσεις, κάνει δυνατό comeback, υποσχόμενο καινούριες εμπειρίες και στιγμές διασκέδασης που θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες

.
Η Αγορά Μοδιάνο ολοκληρώνει με σταθερά και αποφασιστικά βήματα το ανανεωμένο και πολλά υποσχόμενο νέο της πρόσωπο, συνθέτοντας ένα ψηφιδωτό πολλαπλών διαφορετικών επιλογών σε καταστήματα λιανικής και εστίασης, προσφέροντας στους Θεσσαλονικείς τα πιο εκλεκτά και προσιτά προϊόντα της πόλης.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

22.4.20244:24 μμ

    Το Βιδιανό είναι μια λευκή ποικιλία της Κρήτης, από αυτές που θεωρούμε «ανερχόμενες» και η οποία τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί στη λευκή έκφραση των κρασιών της μεγαλονήσου.   Οι εξαιρετικές δυνατότητές του αποδεικνύονται στα κρασιά του, τα

ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

4.4.202410:56 πμ

  Με μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας εγκανιάστηκε η περίοδος της Σαρακοστής  στον εμβληματικό, ανακαινισμένο χώρο της Αγοράς Μοδιάνο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!   Στο 2ο επίπεδο, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο έγινε το masterclass, με μυρωδιές και γεύσεις, που ταξίδεψαν

ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

7.3.20249:30 πμ

  Δεν είναι μια απλή ημέρα η 8η Μαρτίου. Είναι γιορτή! Μια γιορτή αφιερωμένη, με μια βαθιά υπόκλιση, σε όλες τις γυναίκες του κόσμου που προσπαθούν να αντεπεξέλθουν στην καθημερινότητα συνδυάζοντας δύσκολους κι απαιτητικούς ρόλους. Μια μέρα που είναι η

ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

13.2.202410:20 μμ

      Έξι μεγάλα τραπέζια, 30 διακεκριμένοι γευσιγνώστες-κριτές, έξι μαθητευόμενοι επαγγελματίες του χώρου και κάτι λιγότερο από 1.000 δείγματα κρασιών και αποσταγμάτων: το 24ο Thessaloniki Wine & Spirits Trophy, του γνωστού «διαγωνισμού οίνου της Θεσσαλονίκης» ξεκίνησε με νέο τίτλο

ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

10.2.202410:30 μμ

  Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και οι «Γειτονιές στο Πιάτο» μας ξεναγούν στους γαστρονομικούς θησαυρούς της Νίκαιας.   Η «νέα Κοκκινιά» ιδρύθηκε μετά τη μικρασιατική καταστροφή και όπως λέει και το τραγούδι ήταν πάντοτε το καμάρι της Αθήνας και του Πειραιά.

ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

21.12.202310:01 πμ

    Διαχρονικά ταυτισμένη με την αναζήτηση και την καινοτομία, η Αμερικανική Γεωργική Σχολή παρήγαγε το πρώτο τυρί με την προσθήκη… σοκολάτας!   Το ιδιαίτερο προϊόν αποτελεί πρωτοβουλία των στελεχών του τυροκομείου του εκπαιδευτικού αγροκτήματος του Ιδρύματος. «Στόχος μας είναι

thess

Επικαιρότητα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2.5.202410:34 πμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή