Αρχική / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη: «Απολυμάνσεις, μάσκες και 1400 δωρεάν self tests στα σχολεία μας»

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

10/01/202211:57 πμ

Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη: «Απολυμάνσεις, μάσκες και 1400 δωρεάν self tests στα σχολεία μας»

Με απόλυτη ασφάλεια και με τις υπηρεσίες του δήμου να αποδεικνύονται για άλλη μια φορά πανέτοιμες χτύπησε σήμερα στα σχολεία του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη το πρώτο κουδούνι του 2022.

Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη: «Απολυμάνσεις, μάσκες και 1400 δωρεάν self tests στα σχολεία μας»

Γράφει THESSNEWS-DESK

Με απόλυτη ασφάλεια και με τις υπηρεσίες του δήμου να αποδεικνύονται για άλλη μια φορά πανέτοιμες χτύπησε σήμερα στα σχολεία του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη το πρώτο κουδούνι του 2022.

 

Με εντολή του δημάρχου Ιγνάτιου Καϊτεζίδη έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε μετά από 15ημέρες διακοπών και με τη μετάλλαξη της «Όμικρον» να απειλεί όλον τον πλανήτη και οι 65 σχολικές μονάδες του δήμου να επαναλειτουργήσουν με απόλυτη ασφάλεια.

Μετά την κατεπείγουσα χθεσινοβραδινή ανακοίνωση της ΚΕΔΕ σχετικά με ενδεχόμενες ελλείψεις self tests στα σχολεία, ο δήμος ενημέρωσε άμεσα όλες τις σχολικές μονάδες ότι διαθέτει ετοιμότητα για να καλύψει ενδεχόμενες ανάγκες τους.

Ο δήμος διέθεσε συνολικά 1400 self tests που από το πρωί μοιράζονται στους διευθυντές των σχολείων, ενώ και οι υπηρεσίες του δήμου υπό τις οδηγίες της αντιδημάρχου Παιδείας Ελένης Γιαννούδη φροντίζουν να τα προμηθευτούν γονείς και εκπαιδευτικό προσωπικό.

Πέρα από τη διανομή των self tests με μέριμνα των σχολικών επιτροπών και της προέδρου Ευαγγελίας Σακαλή ολοκληρώθηκαν σε όλα τα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια του δήμου οι απαραίτητες απολυμάνσεις, έτσι ώστε τα σχολεία μας να λειτουργήσουν με απόλυτη ασφάλεια και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

Καϊτεζίδης: «Υπεύθυνα, αποτελεσματικά και με απόλυτη ασφάλεια δίνουμε τη μάχη για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας»

 

Με αφορμή την επιστροφή στα θρανία ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης δήλωσε: «Το σχολικό κουδούνι χτύπησε σήμερα με τους μαθητές του δήμου μας να επιστρέφουν στον φυσικό τους χώρο με απόλυτη ασφάλεια και με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Ο δήμος ήταν απόλυτα προετοιμασμένος για αυτήν την επιστροφή και παρά τις σοβαρές αντιξοότητες από την ένταση της πανδημίας μερίμνησε για την έγκαιρη καθαριότητα των σχολικών μονάδων και την επάρκεια σε υγειονομικό υλικό. Ταυτόχρονα εξασφαλίσαμε 1.400 self tests, που τα διανείμαμε δωρεάν στις σχολικές μονάδες.

Υπεύθυνα, αποτελεσματικά και με απόλυτη ασφάλεια δίνουμε τη μάχη για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, τηρώντας στάση ευθύνης απέναντι στους εκπαιδευτικούς μας, στους μαθητές και στους γονείς τους».

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

28.3.20249:00 μμ

  Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον Αυτισμό τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία και οι Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του δήμου Νεάπολης-Συκεών προγραμμάτισαν μία σειρά από δράσεις για τους ωφελούμενούς τους στη βάση της εξωστρέφειας και παράλληλα της

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

28.3.20248:30 μμ

  Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης συνέλαβαν σήμερα το πρωί έναν 30χρονο αλλοδαπό, ο οποίος ενέχεται σε μεταφορά παράτυπων μεταναστών.   Στην Παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης (κόμβος Κερδυλίων), εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον προαναφερόμενο, ο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

28.3.20248:15 μμ

  Μπροστά σε μία ασυνήθιστη κατάσταση βρέθηκαν οι δικαστικές αρχές της Θεσσαλονίκης, καθώς αναζητούσαν διερμηνέα νοηματικής γλώσσας για τις ανάγκες απολογίας μίας 27χρονης κωφάλαλης, η οποία συνελήφθη κατηγορούμενη για ληστρική κλοπή, από κοινού.   Η 27χρονη Ρομά έπεσε χθες στα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

28.3.20247:45 μμ

  Ο Λεωνίδας Καβάκος και το Apollωn Ensemble, ένα νεοϊδρυθέν σχήμα με κορυφαίους Έλληνες μουσικούς επιλεγμένους από τον ίδιο, θα παρουσιάσουν τα κοντσέρτα για βιολί του Johann Sebastian Bach.   Αξίζει να σημειωθεί πως με το ίδιο σύνολο ηχογράφησε μόλις

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

28.3.20247:15 μμ

  Μεσημέρι Τετάρτης στην οδό Παπαναστασίου της Θεσσαλονίκης. Ένας 75χρονος άνδρας περιμένει το λεωφορείο όταν ξαφνικά νιώθει μία κίνηση. Ήταν το χέρι μίας 27χρονης μέσα στην τσέπη του μπουφάν του.   Η 27χρονη γυναίκα, αφού αφαίρεσε το πορτοφόλι από την

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

28.3.20246:30 μμ

  Το Τhess-δίκτυο διοργανώνει για δεύτερη χρονιά τη δράση «Walking tour για τα ανθρώπινα δικαιώματα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης» αύριο στις 6 μ.μ.   Σημείο εκκίνησης θα είναι στη Βόρεια Πύλη της Δ.Ε.Θ., στο γλυπτό Ζογγολόπουλου (Εγνατία με Αγγελάκη).  

thess

Επικαιρότητα

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

28.3.20249:35 μμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή