Αρχική / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / ΔΕΘ / «Hallo Ελλάδα»: Η Γερμανία θα είναι η τιμώμενη χώρα της 88ης ΔΕΘ!

ΔΕΘ

04/07/20248:45 μμ

«Hallo Ελλάδα»: Η Γερμανία θα είναι η τιμώμενη χώρα της 88ης ΔΕΘ!

Υπό το brand «made in Germany» και με σύνθημα «hallo Ελλάδα», η Γερμανία θα παρουσιάσει ένα περίπτερο προδιαγραφών Παγκόσμιας Έκθεση

«Hallo Ελλάδα»: Η Γερμανία θα είναι η τιμώμενη χώρα της 88ης ΔΕΘ!

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

Ως μια από τις μεγαλύτερες συμμετοχές τιμώμενης χώρας στην ιστορία της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης αναμένεται να καταγραφεί αυτή της Γερμανίας στη φετινή 88η διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 7-15 Σεπτεμβρίου.

 

Στο γερμανικό περίπτερο θα στεγαστούν 120 επιχειρήσεις και φορείς από όλο το φάσμα της οικονομίας, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης, ενώ η συμμετοχή της χώρας θα καλύψει το σύνολο των 6000 τετραγωνικών μέτρων του περιπτέρου 13.

Υπό το brand «made in Germany» και με σύνθημα «hallo Ελλάδα», η Γερμανία θα παρουσιάσει, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ, ένα περίπτερο προδιαγραφών Παγκόσμιας Έκθεσης (EXPO).

Οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στο γερμανικό περίπτερο προέρχονται από τους σημαντικότερους κλάδους της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής οικονομίας, όπως βιομηχανία, μεταποίηση, υψηλή τεχνολογία, ενέργεια, μεταφορές-logistics, χρηματοπιστωτικός τομέας, φαρμακοβιομηχανία, αγροτική τεχνολογία και τεχνολογία τροφίμων.

Παράλληλα, οι γερμανικοί φορείς δραστηριοποιούνται σε διάφορα πεδία όπως αυτά του πολιτισμού, εκπαίδευσης, οικονομίας, εμπορίου κτλ.

«Η εκθεσιακή συμμετοχή της τιμώμενης χώρας θα πλαισιωθεί από ένα ευρύ πρόγραμμα θεματικών ημερών με ενδιαφέρουσες διαλέξεις, συμπόσια και συναντήσεις B2B, όπου θα αναδειχθούν μεταξύ άλλων οι κλάδοι των logistics-μεταφορών, της βιομηχανίας υγείας-ιατρικής τεχνολογίας-φαρμακευτικών, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας-περιβαλλοντικής τεχνολογίας-αειφορίας, της εκπαίδευσης- έρευνας και της ψηφιακής οικονομίας- νεοφυών επιχειρήσεων.

Εκπαιδευτικές δράσεις, networking events και εταιρικές παρουσιάσεις, όπως επίσης και ένα πολιτιστικό πρόγραμμα με εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη, θα πλαισιώνουν τη συμμετοχή της τιμώμενης χώρας στην 88η ΔΕΘ» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Ακόμη, στα δύο Σαββατοκύριακα της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν ειδικές εκδηλώσεις για θέματα τουρισμού, τροφίμων και γεωργίας, ελέγχου καταστροφών και αστικής ανάπτυξης, ενώ οι καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος της Τιμώμενης Χώρας, θα πραγματοποιούνται σε όλη τη διάρκεια της ΔΕΘ.

Μάλιστα, μία από τις ημέρες των μουσικών εκδηλώσεων της 88ης ΔΕΘ θα είναι αφιερωμένη στη Γερμανία, με τη συμμετοχή δημοφιλούς μουσικού συγκροτήματος.

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΔΕΘ

22.5.20244:13 μμ

  «Η απόφαση προχωρά με κοινά αποδεκτό σχέδιο» δήλωσε ο Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, με αφορμή την έγκριση της αρμόδιας Κυβερνητικής Επιτροπής, για την ένταξη του έργου της ανάπλασης της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Στρατηγικής Σημασίας.

ΔΕΘ

21.5.20245:35 μμ

  Διεξήχθη σήμερα η 8η συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας, υπό την προεδρία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα, με αντικείμενο την ένταξη στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας και την ανάθεση στο Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής

ΔΕΘ

18.4.20244:13 μμ

  Την πεποίθηση ότι η 88η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2024, με τιμώμενη χώρα τη Γερμανία, θα είναι από τις πιο επιτυχημένες των τελευταίων ετών, με θετικό αναπτυξιακό αντίκτυπο για τη

ΔΕΘ

17.4.20245:45 μμ

  Το «σήμερα και το αύριο» των τροφίμων και ποτών και οι πιο σύγχρονες τάσεις του κλάδου θα αποτυπωθούν στην Food & Drinks International Expo by Detrop, τη μοναδική πιστοποιημένη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα κατά τα πρότυπα

ΔΕΘ

12.3.20244:26 μμ

  Το πιο επίκαιρο ζήτημα των τελευταίων μηνών για τη Θεσσαλονίκη, το έργο της Flyover, αποτέλεσε το επίκεντρο της ημερίδας διαλόγου «Η ζωή μας με το FlyOver», που διοργάνωσε το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 το Σάββατο 9 Μαρτίου, 10:00 πμ –

ΔΕΘ

12.3.202412:22 μμ

  Ο ΔΕΔΔΗΕ, που εδρεύει στον Δήμο Αθηναίων, ύστερα από την υπ’ αριθμ. 34/2024  Απόφαση του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη δεκαοκτώ (18) ατόμων, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας 8 (οκτώ) μηνών, για την κάλυψη

thess

Επικαιρότητα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

8.7.20249:00 μμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή