Αρχική / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / ΔΕΘ / ΔΕΘ: Σημείο συνάντησης της τουριστικής βιομηχανίας οι «PHILOXENIA» και «HOTELIA»

ΔΕΘ

02/11/20235:31 μμ

ΔΕΘ: Σημείο συνάντησης της τουριστικής βιομηχανίας οι «PHILOXENIA» και «HOTELIA»

10-12 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

ΔΕΘ: Σημείο συνάντησης της τουριστικής βιομηχανίας οι «PHILOXENIA» και «HOTELIA»

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

Η τουριστική βιομηχανία και όλες οι νέες τάσεις και καινοτομίες της αγοράς συνυπάρχουν στο διεθνές εκθεσιακό τουριστικό δίδυμο της PHILOXENIA και της HOTELIA, που πραγματοποιείται από τη ΔΕΘ-HELEXPO στις 10-12 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

 

Η PHILOXENIA αποτελεί θεμέλιο για το εγχώριο τουριστικό επιχειρείν, καθώς είναι ένας εκθεσιακός και συνεδριακός κόμβος συνάντησης φορέων και ιδιωτών από όλο το φάσμα του τουρισμού.

 

Μαζί με τη PHILOXENIA διοργανώνεται και η HOTELIA, η έκθεση ξενοδοχειακού εξοπλισμού, που παρουσιάζει ό,τι πιο καινούργιο στους κλάδους των ξενοδοχείων, της εστίασης και της καφεστίασης.

 

Η εξωστρέφεια και η διεθνοποίηση των δύο εκθέσεων αποτυπώνονται ξεκάθαρα στο πλήθος των ξένων εμπορικών επισκεπτών και των επιχειρηματικών συναντήσεων, που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο τους.

 

Με Τιμώμενη Χώρα τη Βουλγαρία η PHILOXENIA ενσωματώνει πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις με θεματικές παρουσιάσεις, ημερίδες και δράσεις και ουσιαστικά είναι η καλύτερη ευκαιρία για τους επαγγελματίες του κλάδου να προβάλλουν τις επιχειρήσεις τους, αλλά και για την αυτοδιοίκηση να παρουσιάσει τις ομορφιές των ελληνικών προορισμών.

 

Πόλος έλξης της PHILOXENIA είναι αναμφίβολα το PHILOXENIA FORUM 2023, το οποίο στις 11 Νοεμβρίου και υπό την αιγίδα του Τμήματος Διοίκησης Οργανισμών, Marketing & Τουρισμού του ΔΙ.ΠΑ.Ε. θα εντρυφήσει στα πλέον επίκαιρα ζητήματα του τουρισμού διεθνώς με θέμα: «Αναζητώντας την ισορροπία: «υπερ-τουρισμός» – κυκλική οικονομία – κλιματική αλλαγή».

 

Παράλληλα, η μοναδικότητα και οι ιδιαιτερότητες των ελληνικών τροφίμων, καθώς και η τέχνη της παρασκευής και της παρουσίασης του καφέ, φιλοτεχνούν το δημιουργικό προφίλ των ενοτήτων All About Gastronomy και All About Cafe, που θα γίνουν στο πλαίσιο της HOTELIA.Το All About Gastronomy, που διοργανώνεται με επιμέλεια της εταιρείας Chef Stories, θα αναδείξει ιδιαίτερες γεύσεις, ιδέες και μοναδικούς συνδυασμούς προϊόντων εκθετών και βραβευμένων παραγωγών.

 

Το All About Cafe, που θα υλοποιηθεί με την επιμέλεια του Βαλάντη Λαμπριανίδη, WCE Certified Judge & Coffee Business Consultant της εταιρίας Valenio, είναι αφιερωμένο στην τέχνη της δημιουργίας καφέ με workshops και με τον μοναδικό Latte Art ThrowDown Competition.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΔΕΘ

16.11.20236:18 μμ

  Διπλάσιος αριθμός ξένων εμπορικών επισκεπτών και αυξημένη επισκεψιμότητα σε σχέση με πέρυσι είναι ο απολογισμός των εκθέσεων Philoxenia-Hotelia και Real Estate Expo North, που διοργανώθηκαν από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.   Σύμφωνα

ΔΕΘ

14.11.202310:31 πμ

  Μια ακόμη πετυχημένη διοργάνωση των εκθέσεων Hotelia και Philoxenia ολοκληρώθηκε, προσελκύοντας πλήθος επισκεπτών και ανθρώπων της βιομηχανίας του τουρισμού και της εστίασης, από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Κατά τη διάρκεια των εκθέσων παρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία και οι

ΔΕΘ

10.11.20235:44 μμ

  Με σημαντική αύξηση εκθετών άνοιξαν σήμερα τις πύλες τους οι εκθέσεις Philoxenia και Hotelia, που συγκεντρώνουν συνολικά 431 συμμετοχές από όλο το φάσμα της τουριστικής βιομηχανίας.         Τιμώμενη χώρα της φετινής έκθεσης είναι η Βουλγαρία, με

ΔΕΘ

8.11.20231:56 μμ

  Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia 2023 που θα διεξαχθεί από τις 10 μέχρι τις 12 Νοεμβρίου του 2023 στο περίπτερο 13 της ΔΕΘ-Hellexpo. Στο πλαίσιο της έκθεσης η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει τέσσερεις

ΔΕΘ

8.11.20239:16 πμ

  H διοίκηση της Tif Helexpo διοργανώνει την έκθεση Hotelia 2023, παράλληλα με την έκθεση Philoxenia, στη Θεσσαλονίκη από 10 έως 12 Νοεμβρίου 2023, με στόχο την έμπρακτη συμμετοχή στην προσπάθεια των επιχειρήσεων του ξενοδοχειακού κλάδου να προχωρήσουν μπροστά δυναμικά,

ΔΕΘ

31.10.20238:00 μμ

Το Blé Vin , εν ‘όψει της παγκόσμιας ημέρας Ξινόμαυρο, Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, θα υποδεχτεί μερικούς από τους σημαντικότερους οινοποιούς της ποικιλίας με τα κρασιά τους για να συνδυαστούν με εξαιρετικά προσούτο!   Έτσι, μερικές από τα πιο εμβληματικές εμφιαλώσεις

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή