Αρχική / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / Αναβολή για τον 56χρονο παρουσιαστή που κατηγορείται για εκβιασμό (VIDEO)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

23/04/20242:52 μμ

Αναβολή για τον 56χρονο παρουσιαστή που κατηγορείται για εκβιασμό (VIDEO)

Ο Κώστας Μιναρετζής αρνείται τις κατηγορίες «Το μεγαλύτερο μέρος των κατηγοριών αφορούν άλλων, θα υπάρχει ολική αθώωση στις 20 Ιανουαρίου».

Με την Τζούλια Αλεξανδράτου όταν ήταν μάνατζερ της - Facebook
Φωτ. Με την Τζούλια Αλεξανδράτου όταν ήταν μάνατζερ της - Facebook

 

 

Εκ νέου αναβολή για τις 20 Ιανουαρίου ζήτησε και πήρε ο 56χρονος παρουσιαστής, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και δυσφήμηση, από το Αυτοφόρω Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης λόγω αποχής του συνηγόρου υπεράσπισης.

 

Υπενθυμίζεται ότι 46χρονος επιχειρηματίας κατήγγειλε στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ότι στις αρχές Απριλίου συναντήθηκε στην ανατολική Θεσσαλονίκη με 39χρονο παρουσιαστή και εκδότη έπειτα από μεσολάβηση του 56χρονου παρουσιαστή, προκειμένου να τον βοηθήσει σε προσωπικό του ζήτημα.

Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας φέρεται να ζήτησε τη βοήθεια του παρουσιαστή προκειμένου να αθωωθεί σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης του ανήλικου παιδιού του, για την οποία κατηγορείται από την τέως σύζυγό του.

Στη συνέχεια, και αφού είχε γίνει επαφή μέσω του παρουσιαστή μεταξύ του 46χρονου και του 39χρονου εκδότη, η συμφωνία φέρεται να μην προχώρησε, με τον 39χρονο, συνεπικουρούμενο από τον 56χρονο, να απαιτεί 200.000 ευρώ προκειμένου να μη δυσφημήσει τον 46χρονο σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα.

Ο 39χρονος δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ωστόσο αναζητείται από τις αρχές.

Από την πλευρά του ο 56χρονος παρουσιαστής σε δηλώσεις του αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και επέρριψε τις ευθύνες σε τρίτο πρόσωπο.

«Πρέπει να μπουν τα πράγματα στη θέση τους για να ξέρουμε τι λέμε και τι ακριβώς συμβαίνει. Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι ότι οι κατηγορίες όλες αυτές ανήκουν σε κάποιον άλλον και όχι σε εμένα. Με συνέλαβαν γιατί ακούστηκε το όνομά μου χωρίς λόγο. Το μεγαλύτερο μέρος των κατηγοριών αφορούν άλλον. Κατ’ επέκταση είδατε και ακούσατε ότι στις 20 Ιανουαρίου θα απαλλαγώ από τις ελάχιστες κατηγορίες που υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα. Αφορούν άλλον, όλες αυτές οι κατηγορίες. Η δουλειά μας όπως γνωρίζετε και εσείς έχει να κάνει με γνωριμίες, οι γνωριμίες είναι μέρος της δουλειάς μας. Το τι κάνει ο ένας με τον άλλον δεν μπορώ να το γνωρίζω, ούτε να ευθύνομαι γι’ αυτό», τόνισε ο παρουσιαστής Κώστας  Μιναρετζής.

 

 

Ερωτηθείς για τον εάν εκβίασε τον 46χρονο σχολίασε «Για όνομα του Θεού, το ακούσατε, ήσασταν μέσα στο δικαστήριο. Το μεγαλύτερο μέρος των κατηγοριών αφορούν άλλων, θα υπάρχει ολική αθώωση στις 20 Ιανουαρίου». απάντησε.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών Θεσσαλονίκης σχημάτισαν και δεύτερη δικογραφία σε βάρος του 39χρονου εκδότη και παρουσιαστή για τα ίδια αδικήματα, έπειτα από έγκληση που υπέβαλε ένας 44χρονος.

Σύμφωνα με αυτήν την καταγγελία, ο παθών και ο καταγγελλόμενος προ δέκα ημερών περίπου συναντήθηκαν στην περιοχή των Αμπελοκήπων και συμφώνησαν προκειμένου να τον βοηθήσει επαγγελματικά, διαφημίζοντάς τον μέσω διαδικτύου, έναντι χρηματικού ποσού.

Λόγω μη καταβολής μίας δόσης 2.480 ευρώ εκ του προσυμφωνηθέντος ποσού, ο δράστης απείλησε τον 44χρονο και φιλικό του πρόσωπο που είχε μεσολαβήσει ώστε να έρθουν σε επαφή, ότι θα τους δυσφημήσει, ενώ ακολούθως αύξησε τη χρηματική αξίωση στις 14.880 ευρώ!

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ΒΑΣΙΑ ΓΚΑΝΑΡΑ

Είναι η Βάσια Γκανάρα, φοιτήτρια Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία καθώς από μικρό παιδί τις άρεσε να αρθρογραφεί σε τοπικές εφημερίδες της Άρτας, απ' όπου και κατάγεται. Αγαπά τα εξωτερικά ρεπορτάζ καθώς όπως λέει η ίδια "ολα στη δημοσιογραφία ειναι δρόμος και έρευνα... "

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2.5.202410:41 πμ

  Ένα θλιβερό και βάρβαρο θέαμα, αντίκρυσαν σήμερα το πρωί, οι υπάλληλοι του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου. Άγνωστοι πιθανόν τη νύχτα εισήλθαν στο δημοτικό Πάρκο της Διαλογής και έσπασαν 12 δέντρα από 57+1 δέντρα που είχαν φυτέψει μαθητές δημοτικού σχολείου και αστυνομικοί,

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2.5.202410:34 πμ

  Έκτακτη διακοπή νερού σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε εξέλιξη.     Χωρίς νερό έχουν μείνει οι καταναλωτές που διαμένουν επί των οδών Ανδρέα Παπανδρέου, Μπότσαρη, Ματρόζου και Κουντουριώτου, στη Νεάπολη. Η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2.5.202410:14 πμ

  Συνεχίζονται οι δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19 για πεζούς στο Δήμο Ωραιοκάστρου.   Ειδικότερα, τα rapid test θα γίνουν ως εξής: Τετάρτη 8 Μαΐου 2024: Από τις 9 το πρωί ως τις 2.30 το μεσημέρι Πέμπτη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2.5.20249:53 πμ

  Στη σύλληψη μιας 50χρονης Ελληνίδας για για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, προχώρησαν χθες το πρωί οι αστυνομικοί του του Τμήματος Όπλων και Εκρηκτικών της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.     Προηγήθηκε καταγγελία για

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2.5.20249:47 πμ

  Σαφάρι ελέγχων για την καταπολέμηση της εμπορίας λαθραίων καπνικών προϊόντων πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη. Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τρία άτομα σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.     Πιο αναλυτικά, στην πρώτη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2.5.20249:40 πμ

  Επτά φυγόποινοι, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης και αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκαν, κατά περίπτωση, σε ποινές κάθειρξης, φυλάκισης και χρηματικές ποινές για διάφορα αδικήματα. συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη.     Μεταξύ αυτών και 55χρονος

thess

Επικαιρότητα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2.5.202410:34 πμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή