Αρχική / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / 55χρονος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε και απείλησε να σκοτώσει τη σύζυγό του

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

25/04/20246:41 μμ

55χρονος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε και απείλησε να σκοτώσει τη σύζυγό του

«Τον συγχωρώ, ήταν η κακιά στιγμή» είπε η γυναίκα

Pixabay
Φωτ. Pixabay

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας 55χρονος άντρας που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε και απείλησε να σκοτώσει τη σύζυγό του, μέσα στο διαμέρισμά τους στην ανατολική πλευρά της πόλης.

 

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης όταν ο κατηγορούμενος επιχείρησε να χτυπήσει με γροθιά στο πρόσωπο τη σύζυγό του, όμως η γυναίκα πρόλαβε να τραβηχτεί και την χτύπησε στον ώμο. Στη συνέχεια, μόλις η παθούσα ξάπλωσε στο κρεβάτι, εκείνος την έπιασε από τον λαιμό και απείλησε ότι θα την σκοτώσει.

 

Την Aστυνομία ειδοποίησαν γείτονες του ζευγαριού καθώς ανησύχησαν από τις φωνές και την φασαρία που άκουγαν, με αποτέλεσμα ο άντρας να συλληφθεί και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και απειλή και παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία.

 

Ενώπιον των δικαστών η γυναίκα ανέφερε ότι με τον σύζυγό της είναι 40 χρόνια μαζί, από όταν ήταν παιδιά και απέδωσε τον ξυλοδαρμό της στην «κακιά στιγμή», τονίζοντας ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη. «Όλα έγιναν πάνω στα νεύρα του και τον συγχωρώ. Αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα υγείας. Δεν έχει υπάρξει άλλη φορά παρόμοιο περιστατικό» είπε, ζητώντας από τους δικαστές να μην τον τιμωρήσουν και να επιστρέψει στο σπίτι τους.

 

Υπό αυτές τις συνθήκες η Eισαγγελέας της έδρας πρότεινε στο ανδρόγυνο να ξεκινήσουν τη διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης, πρόταση την οποία αποδέχθηκαν.

 

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβριο του 2025 και ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς περιοριστικούς όρους.

 

Πηγή: protothema.gr.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

2.5.20248:15 μμ

  Ελεύθερος αφέθηκε ο 41χρονος που συνελήφθη το πρωί στο πλαίσιο της έρευνας για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.   Ο 41χρονος οπαδός συνελήφθη σε σπίτι φίλου του στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας και οδηγήθηκε στο ανακριτικό για κατάθεση.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2.5.20247:46 μμ

  Χωρίς προβλήματα διεξάγεται, μέχρι στιγμή, η έξοδος των Θεσσαλονικέων για τις διακοπές του Πάσχα.   Μέχρι τις 6 το απόγευμα, τα διόδια των Μαλγάρων, στο ρεύμα εξόδου, είχαν περάσει 18.000 αυτοκίνητα και το ρεύμα εισόδου 11.000.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2.5.20247:31 μμ

  Σύμφωνα με πληροφορίες,  ο Eισαγγελέας Εφετών Λαμίας θα ασκήσει έφεση στο βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας, με το οποίο αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους Νίκος Μιχαλολιάκος.   Ο τελευταίος έχει καταδικασθεί για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2.5.20247:15 μμ

  Να πάρει στα χέρια του το αποφυλακιστήριο αναμένει ο καταδικασμένος ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος εντός της ημέρας θα έχει την βεβαίωση ότι έχει απολυθεί με όρους, από τις φυλακές Δομοκού.   Ο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2.5.20246:45 μμ

  Με τραγικό τρόπο έληξε το θρίλερ εξαφάνισης του 43χρονου από τη Βέροια.   Για την εξαφάνισή του είχε εκδοθεί Missing Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.   Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού:   «Η αναζήτηση του Καραπουναρλίδη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2.5.20246:23 μμ

  Σε ένα δημιουργικό ταξίδι του νου και της φαντασίας καλεί τα μικρά παιδιά ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η ΚΕΥΝΣ μετά το Πάσχα με έναυσμα τη Γιορτή της Μητέρας προκειμένου ταυτόχρονα να συμβάλλει και στην ψυχοσωματική τους ανάπτυξη.   Παιδιά

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή