Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ / Το «δροσερό πρόσημο» της καλοκαιρινής διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

25/04/20249:14 πμ

Το «δροσερό πρόσημο» της καλοκαιρινής διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη

Rooftop Bars και αυλές της Θεσσαλονίκης.

Το «δροσερό πρόσημο» της καλοκαιρινής διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη

Γράφει thessnews

 

Η διασκέδαση εκεί καταλήγει στις καυτές νύχτες του καλοκαιριού, οι οποίες μάλλον ξεκίνησαν νωρίτερα από το συνηθισμένο.
Οι παρακάτω επιλογές αναψυχής open air ετοιμάζονται ή έχουν ήδη βάλει τα «καλά» τους, για να υποδεχθούν τους πελάτες τους με νέες γαστρονομικές προτάσεις και «ιδιόρρυθμα» cocktail για κάθε ουρανίσκο.

 

Porto Palace

Όταν θέλουμε να μετακινηθούμε σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο, η όαση δροσιάς του Porto Palace φαντάζει όχι μόνο σωτήρια, αλλά και  διασκεδαστική.
Σ’ ένα ιδιαίτερης αισθητικής χαλαρό περιβάλλον, καλύπτει κάθε ανάγκη για δροσιά και relaxing moments, κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών.

 

Η απόδραση έχει τελικό προορισμό τον 3ο όροφο του εμβληματικού κτιρίου, με την επιβλητική 360° θέα στον κόλπο του Θερμαϊκού.
Η μέρα ξεκινάει στις εστίες δροσιάς, απολαμβάνοντας μια ξεχωριστή εμπειρία με χαλαρωτική μουσική, τον αγαπημένο μας καφέ, exotic cocktails και δροσερά ροφήματα, αλλά και γευστικές εκπλήξεις, έως το απόγευμα.

 

Αν αποφασίσουμε να παρατείνουμε λίγο ακόμα την παραμονή μας σε αυτόν τον αστικό παράδεισο, επιλέγουμε δείπνο στο roof-garden, στο πιο ατμοσφαιρικό κάδρο της πόλης.
Οι νύχτες στο rooftop υπόσχονται signature cocktails, ταξιδιάρικες μουσικές κι ένα συναρπαστικό ηλιοβασίλεμα.

Tips: Ώρες λειτουργίας Refreshing Area κατά τους θερινούς μήνες: 11:00-20:00 & Βar-restaurant: 11:00-01:30
26ης Οκτωβρίου 65, Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνία:

www.portopalace.gr

Avenue Modern Cuisine

Με κάδρο την παραλία της Θεσσαλονίκης, o υπέροχος κήπος και η εντυπωσιακή σάλα με μεσογειακές γεύσεις και ιδιότυπα cocktails υπόσχονται μοναδικές στιγμές by the sea στο Avenue Modern Cuisine. Ένας ονειρεμένος κήπος τριών στρεμμάτων πάνω στη Νέα Παραλία, με ανυπέρβλητη θέα στον Θερμαϊκό Κόλπο, έχει διαμορφωθεί με δύο τεράστια μπαρ, μοντέρνα και άνετα καθιστικά, καθώς και τζάκια σε διάφορες γωνιές του.

 

 

Η 360° open kitchen προσφέρει τη δυνατότητα στους θαμώνες να παρακολουθούν live την ενδιαφέρουσα διαδικασία προετοιμασίας των πιάτων τους. Στον χώρο δεσπόζει επίσης το ανοιχτό bar, που ενδείκνυται για να απολαμβάνουμε τον καφέ ή τα premium drinks & cocktails που επιθυμούμε, όποια ώρα της ημέρας επιλέξουμε.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 6, Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνία:

INSTAGRAM

Sky Bar/THE MET HOTEL

Στον 7ο όροφο του «THE MET HOTEL», το «ουράνιο» S K Y | B A R κάνει τις καλοκαιρινές μέρες και νύχτες να φαντάζουν ξεχωριστές, με την υψηλού επιπέδου αισθητική και την εκπληκτική θέα 360° της πόλης.

 

 

Μετά τις 20:00 το S K Y | B A R γεμίζει τις νύχτες σας από Δευτέρα έως Παρασκευή με ελληνικές και ασιατικές γεύσεις, Sushi και posh cocktails, που διεγείρουν όλες τις αισθήσεις και τις φωτίζουν με λάμψη, γοητεία και όνειρα. Η θέα στη θάλασσα, τα φώτα της πόλης και τα γαλάζια νερά της πισίνας συνθέτουν το μαγικό σκηνικό.
26ης Οκτωβρίου 48, 7ος όροφος, THE MET HOTEL, Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνία:

themethotel.gr

themethotel@chandris.gr

Ανφάν Γκατέ in Guadeloupe

Το ιδιαίτερο concept, εμπνευσμένο από την Καραϊβική και τη Γουαδελούπη, σ’ έναν χώρο – έκπληξη στη Θεσσαλονίκη, έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα σ’ αυτό που λέμε summer in the city ανοίγοντας στους πελάτες του την εντυπωσιακή αυλή του. Το Ανφάν Γκατέ in Guadeloupe, όπως προδίδει και το όνομά του, μας «καλομαθαίνει» με τις μοναδικές γεύσεις του και τις εκλεκτές ετικέτες κρασιών του. Παράλληλα, τα έντονα χρώματα και τα διακοσμητικά στοιχεία δίνουν την αίσθηση ότι βυθίζεσαι στα νερά της Καραϊβικής. Σ’ έναν τέτοιο χώρο απολαμβάνουμε τον καφέ μας, το δροσερό κρασί αλλά και την ανανεωμένη cocktail list. Φυσικά δεν λείπουν και οι νόστιμες προτάσεις για να συνοδεύσουμε το κρασί μας ή για ολοκληρωμένο γεύμα, στις οποίες μας έχει συνηθίσει το Ανφάν Γκατέ in Guadeloupe.
Αγίου Δημητρίου 159 (Τελλόγλειο Ιδρύμα Τεχνών), Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνία:

www.anfangate.gr

FACEBOOK, INSTAGRAM

 

Bad Habit

Το Bad Habit είναι ένας πλήρως ανανεωμένος industrial χώρος, έτοιμος να φιλοξενήσει εσένα και την παρέα σου! Η φήμη του έχει ξεπεράσει τα όρια της δυτικής πλευράς της πόλης και έχει κερδίσει φίλους από κάθε γωνιά της Θεσσαλονίκης. Το Bad Habit, δίπλα στη Μονή Λαζαριστών, είναι ένας χώρος διασκέδασης –με έναν πανέμορφο εξωτερικό χώρο- για κάθε ώρα της ημέρας.
Η φροντίδα του για τον πελάτη ξεκινάει από το Parking, καθώς υπάρχει ειδική μέριμνα για τους πελάτες, ενώ έχει ένα μενού με εντυπωσιακά πιάτα που θα βρεις μόνο εκεί.
Κολοκοτρώνη 18-20, Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνία:

FACEBOOK

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

17.5.202410:45 μμ

  Παρά τον βροχερό καιρό, ο Κυριάκος Γεωργίου μας στέλνει σε ζεστές καλοκαιρινές νύχτες με το τελευταίο του κομμάτι «Tακ Τακ».   Ο ρυθμός και η δυναμική μουσική αποτυπώνονται στο μυαλό μας από το πρώτο άκουσμα και ξυπνούν λαχτάρα για

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

17.5.20249:15 μμ

    Οι Pagan, το εκρηκτικό συγκρότημα με τη σταθερά ανοδική πορεία και τις απανωτά sold out εμφανίσεις τους, έρχονται στη Θεσσαλονίκη, αύριο Σάββατο 18 Μαΐου στο Principal, για να ξυπνήσουν τον Διόνυσο με τον αρχέγονο ήχο τους και την

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

16.5.202410:45 μμ

    Παιδί μεταναστών, με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη, ο Μάριος Τσιλιγιάννης θαυμάζει τους γνήσιους λαϊκούς ερμηνευτές και τραγουδάει από μικρή ηλικία. Γράφοντας στίχους και μουσική και παίζοντας με την κιθάρα του, κάθε του video στα social έχει μεγάλη απήχηση

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

15.5.202410:45 μμ

    Το νέο του single παρουσίασε ο Νίκος Μακρόπουλος. Έχει τίτλο «Σε Θέλω για μένα» και είναι σε μουσική των Γιάννη Φρασέρη/Χρήστου Σαντικάι και στίχους του Αλέξανδρου Ελευθεριάδη.     Το νέο single του Νίκου Μακρόπουλου συνοδεύεται από ένα

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

15.5.20242:40 μμ

    Οι Pagan, το εκρηκτικό συγκρότημα με τη σταθερά ανοδική πορεία και τις απανωτά sold out εμφανίσεις τους, έρχονται στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 18 Μαΐου στο Principal, για να ξυπνήσουν τον Διόνυσο με τον αρχέγονο ήχο τους και την

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

14.5.202410:45 μμ

    Ένας ιδιαίτερος δίσκος σε μουσική του Μιλτιάδη Πασχαλίδη και στίχους της εξαιρετικής Ελένης Φωτάκη κυκλοφορεί σε cd από το Ogdoo music Group. Tο άλμπουμ περιλαμβάνει τις μουσικές και τα τραγούδια, καθώς και πρόζες των ηθοποιών, από το θεατρικό

thess

Επικαιρότητα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

20.5.20247:48 πμ

ΚΑΙΡΟΣ

20.5.20247:10 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

19.5.202410:09 μμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή