Αρχική / ΡΕΠΟΡΤΑΖ / «Θρίλερ» στη Σκόπελο: Ξεβράστηκε πτώμα άνδρα που φορούσε ράσα- Εικάζεται ότι είναι ο αγνοούμενος ιερέας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

11/01/20222:50 μμ

«Θρίλερ» στη Σκόπελο: Ξεβράστηκε πτώμα άνδρα που φορούσε ράσα- Εικάζεται ότι είναι ο αγνοούμενος ιερέας

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για τον 58χρονο καλόγερο από το Άγιο Όρος που αγνοούνταν από την 22α Δεκεμβρίου

Πηγή φώτο: taxydromos.gr
Φωτ. Πηγή φώτο: taxydromos.gr

Συναγερμός σήμανε στο Λιμεναρχείο Σκοπέλου, περίπου στις 10.15 σήμερα το πρωί όταν κάτοικοι του νησιού είδαν να επιπλέει πτώμα στην θαλάσσια περιοχή του λιμανιού. Αμέσως άνδρες του λιμενικού με σκάφος έβγαλαν τον άτυχο άνδρα στην παραλία της Σκοπέλου στην περιοχή Αμπελική (ακριβώς απέναντι από την Εθνική Τράπεζα).

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για τον 58χρονο καλόγερο από το Άγιο Όρος που αγνοούνταν από την 22α Δεκεμβρίου όταν βγήκε για ψάρεμα με αλιευτικό σκάφος στον Σιγγιτικό Κόλπο.

Στις 22 Δεκεμβρίου ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ότι ο 58χρονος ερασιτέχνης αλιέας δεν έχει δώσει σημεία ζωής και σήμερα το πτώμα του άντρα βρέθηκε στη Σκόπελο.

Σύμφωνα με τις λιμενικές αρχές του νησιού, λόγω της ενδυμασίας της σορού, (μαύρο ένδυμα), εικάζεται ότι είναι ο καλόγερος που αγνοείται από τα τέλη Δεκεμβρίου.

Η σορός ωστόσο, δεν μπορεί να μεταφερθεί στη Λάρισα για να γίνει η ταυτοποίησή της, αφού στην περιοχή πνέουν άνεμοι 9 μποφόρ και υπάρχει απαγορευτικό απόπλου.

Ωστόσο, εκτιμάται ότι η μεταφορά θα γίνει την Πέμπτη, με το πρώτο δρομολόγιο.

Ταυτόχρονα, λόγω της έντονης κακοκαιρίας, είναι αδύνατη η προσέγγιση στη Σκόπελο μέσω του Βόλου για τους μοναχούς του Αγίου Όρους, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν στην ταυτοποίηση της σορού.

Μέσα στην ημέρα, αναμένεται ωστόσο, να βρεθεί άλλη λύση, όπως η κλήση μέσω skype, για την επικοινωνία Αγίου Όρους και Σκοπέλου.

Η σορός φυλάσσεται σε ειδικό χώρο στο δήμο Σκοπέλου.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το Ράδιο Θεσσαλονίκη είναι ο κορυφαίος ραδιοφωνικός σταθμός στη Βόρεια Ελλάδα. Γεννήθηκε από τα σπλάχνα της ελεύθερης ραδιοφωνίας. Το 1986 στην περίοδο προετοιμασίας του θεσμού τρεις ερασιτέχνες με αρκετά χρόνια στην «παρανομία» αποφασίζουν την δημιουργία του πρώτου συλλογικού ερασιτεχνικού Ραδιοφώνου στην Θεσσαλονίκη. Είναι ο Λευτέρης Μαρόγλου , ο Γιώργος Σερίδης και ο Στέφανος Διαμαντόπουλος. Λειτουργεί 18 ώρες την ημέρα και παίρνει την ονομασία της πόλης που το γέννησε ...ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Σε λίγο αυτή η ερασιτεχνική γωνιά των FM ακούγεται , αγαπιέται , αγκαλιάζεται από νέους ... κάθε ηλικίας. Το Ράδιο Θεσσαλονίκη γίνεται πλέον ο Νο 1 σταθμός στις πρώτες έρευνες ακροαματικότητας.

/ Δείτε ακόμα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

19.4.20241:05 μμ

  Το Ειδικό Σχολείο στην Πυλαία επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.     Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνομίλησε με μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Ενημερώθηκε για τα προβλήματα λειτουργίας του κτιρίου και μεταξύ άλλων

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

19.4.202410:43 πμ

Συνεχίζονται οι δράσεις καθαρισμού, σήμερα στους Κήπους του Πάσα, το μνημειακό πάρκο στην περιοχή του Αγίου Παύλου.     Το 17ο και 7ο Λύκειο μαζί με τους καθηγητές τους και αρκετούς εθελοντές «σήκωσαν τα μανίκια» και ξεκίνησαν να καθαρίζουν το

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

18.4.20243:35 μμ

  Σε πλήρη ανάπτυξη οι χωματουργικές εργασίες για την τοποθέτηση των 55 φορτιστών για τα 110 ηλεκτρικά αστικά λεωφορεία.     Οι φορτιστές που θα τοποθετηθούν αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες υπόγειας καλωδίωσης θα είναι διπλής υποδοχής για ταυτόχρονη φόρτιση δυο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

18.4.20241:40 μμ

  Σε εγκατάσταση διαδραστικών πινάκων σε όλα τα σχολεία της χώρας προχωρά το Υπουργείο Παιδείας μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2024, όπως ανακοίνωσε από το 14ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης ο Υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης.     Πρόκειται για ένα έργο ύψους άνω

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

18.4.202411:33 πμ

  Βραδινές ώρες στα γυναικεία WC στον «Κήπο των Ρόδων» στη Νέα Παραλία στο ύψος της Μπότσαρη, τα οποία ήταν έτοιμα να παραδοθούν προς χρήση στις 31 Μαΐου, άγνωστοι παραβίασαν και βανδάλισαν ποτιστικά, εξαερισμούς, καθρέφτες και πλακάκια.      

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

17.4.202412:01 μμ

    Με σύνθημα «απέναντι στα κέρδη τους, προτάσσουμε τη ζωή μας» εκατοντάδες μέλη του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου-ΠΑΜΕ, εργατικά σωματεία, συνδικάτα, συνταξιούχοι και φοιτητές έχουν συγκεντρωθεί στο άγαλμα Βενιζέλου και συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ, με αίτημα αυξήσεις στους

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή