Ακόμη ένα αποτρόπαιο περιστατικό κακοποίησης αδέσποτων ζώων έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα στην οδό Αλεξανδρείας στην περιοχή Μαρτίου ασυνείδητος τοποθέτησε μαζικά φόλες στον ακάλυπτο πολυκατοικίας.
Αποτέλεσμα της φρικιαστικής αυτής πράξης να δηλητηριαστούν όλα τα γατάκια, και να εξαφανιστούν από την γύρω περιοχή.
Μάρτυρας του ασύλληπτου αυτού περιστατικού, η γυναίκα που φρόντιζε τα αδέσποτα γατάκια.
Η κατάσταση εχθές το απόγευμα της Παρασκευής (20/5) ξέφυγε, όταν ο άνδρας ο οποίος φέρεται ότι δηλητηρίασε τα γατάκια επιτέθηκε φραστικά στην γυναίκα που τα φροντίζει.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο αφού της επιτέθηκε λεκτικά, στη συνέχεια προχώρησε προς το μέρος της με ένα καδρόνι στο χέρι.
Σύμφωνα με όσα ανέφεραν μάρτυρες που βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό στη ThessNews, ψυχραιμότεροι γείτονες επενέβησαν και ηρέμησαν τα πνεύματα.
Να σημειωθεί πως είναι το δεύτερο περιστατικό κακοποίησης αδέσποτων στη Θεσσαλονίκη, καθώς ασυνείδητοι τεμάχισαν και τοποθέτησαν γατάκια σε μπολ σίτισης των αδέσποτων στην περιοχή του Φιλύρου.