Αρχική / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γενικός Διευθυντής Μακεδονικού στο Thessnews.gr: «Ο Νίκος ήταν ένα παιδί που γελούσε και πείραζε όλο τον κόσμο»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

05/10/20215:22 μμ

Γενικός Διευθυντής Μακεδονικού στο Thessnews.gr: «Ο Νίκος ήταν ένα παιδί που γελούσε και πείραζε όλο τον κόσμο»

«Τον τελευταίο μήνα προσπαθούσε να βάλει μία ισορροπία στη ζωή του, καθώς ουσιαστικά άφηνε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Τον έβλεπα κάπως λιγομίλητο και κλειστό».

Γενικός Διευθυντής Μακεδονικού στο Thessnews.gr: «Ο Νίκος ήταν ένα παιδί που γελούσε και πείραζε όλο τον κόσμο»

Γράφει THESSNEWS-DESK

Στη θλίψη έχει βυθιστεί από το πρωί ο αθλητικός κόσμος της Ελλάδας, στην είδηση του χαμού του Νίκου Τσουμάνη.

Ο 31χρονος πρώην παίκτης του Άρη βρέθηκε τα ξημερώματα μέσα στο αυτοκίνητό του, στη Μαρίνα Καλαμαριάς, χωρίς τις αισθήσεις του και δεμένος στο λαιμό με 3-4 μεγάλα δεματικά tie wrap.

Την εξιχνίαση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Α.Τ. Καλαμαριάς, με το ερωτηματικό να παραμένει αν επρόκειτο για αυτοκτονία ή έγκλημα.

Το Thessnews.gr επικοινώνησε με το Γενικό Διευθυντή του Μακεδονικού, Γιώργο Παυλάκο, καθώς ο Τσουμάνης είχε ενταχθεί φέτος στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

«Ήμασταν συμπαίκες στο Μακεδονικό το 2009. Τον πήρα τηλέφωνο για έρθει να αγωνιστεί στην ομάδα. Μου είπε οτι θα ξεκινήσει μία δουλειά σε μίνι μάρκετ με παλιούς του συμπαίκτες, αλλά παρ’ όλα αυτά συμφώνησε να ενταχθεί στην ομάδα μας. Ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα και επειδή υπέφερε από μία επέμβαση στον αγκώνα, είχε μείνει λίγο πίσω», ανέφερε αρχικά ο κ. Παυλάκος.

Για να προσθέσει: «Χθες ειχε ζητήσει μία άδεια, γιατί ήθελε να κανονίσει κάποια πράγματα για την άλλη δουλειά. Φυσικά και του τη δώσαμε. Πήγε κανονικά και μίλησε και… σήμερα περιμέναμε να έρθει στην προπόνηση. Όμως, μεσολάβησαν όσα μάθαμε όλοι».

Όσον αφορά το χαρακτήρα του Νίκου Τσουμάνη, ο κ. Παυλάκος μας είπε: «Τον θυμάμαι από τον καιρό που ήμασταν συμπαίκτες, πριν από δέκα και παραπάνω χρόνια. Ήταν ένα ζωντανό παιδί μέσα στα αποδυτήρια, τους πείραζε όλους, γελούσε με όλο τον κόσμο. Τον τελευταίο μήνα προσπαθούσε να βάλει μία ισορροπία στη ζωή του, καθώς ουσιαστικά άφηνε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Τον έβλεπα κάπως λιγομίλητο και κλειστό».

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

19.4.202412:05 πμ

  Η Μπριζ ήταν καλύτερη και στην Τούμπα, μετά το ματς στο Βέλγιο, κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 2-0 με δύο γκολ από τον Τζούτγκλα στο πρώτο 45λεπτο και πέρασε στα ημιτελικά όπου θα βρει απέναντι της τη Φιορεντίνα.    

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

18.4.20245:15 μμ

  Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για μια ιστορική βραδιά. Kόντρα στην Μπριζ και με όπλο την καυτή του έδρα, ο Δικέφαλος θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση στα ημiτελικά του Conference League.   Η Τούμπα θα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

18.4.20243:15 μμ

  Ο πατέρας του Εργκίν Αταμάν, έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών, βυθίζοντας στην θλίψη τον προπονητή του Παναθηναϊκού.     Η «πράσινη» ΚΑΕ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση τονίζοντας ότι θα σταθεί στο πλευρό του Τούρκου προπονητή σε

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

18.4.202411:21 πμ

  Καμιά απολύτως ενημέρωση για την ύπαρξη θετικού δείγματος ντόπινγκ σε Έλληνα διεθνή δεν έχει λάβει ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ, όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση που εξέδωσε.     Ο ΕΟΚΑΝ τονίζει ότι σε περίπτωση που βρεθεί τέτοιο δείγμα, η

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

18.4.202410:35 πμ

  Με τη στήριξη των οπαδών του, με ηθικό ανεβασμένο λόγω της εξαιρετικής φετινής ευρωπαϊκής πορείας του, αλλά και με τη «βοήθεια» των κομβικών απουσιών της Κλαμπ Μπριζ, ο ΠΑΟΚ ευελπιστεί να ανατρέψει στην Τούμπα (Πέμπτη 18/4, 22:00) το 1-0,

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

18.4.20249:41 πμ

  Οι αγώνες ρεβάνς του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού κόντρα σε Κλαμπ Μπριζ και Φενέρμπαχτσε αντίστοιχα, για τους «8» του Europa Conference League καθώς και η αναμέτρηση του Τσιτσιπά κόντρα στον Μπαένα για το Barcelona Open, ξεχωρίζoυν στο πρόγραμμα με

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή