Εντυπωσίασαν με τον συγχρονισμό και την άρτια προετοιμασία τους οι στρατιωτικές Μουσικές των 3 κλάδων των Ενόπλεων Δυνάμεων και τις Δριας Επιδείξεων της Σ.Α.Α.Σ.
Σε μια κατάμεστη από κόσμο Πλατεία Αριστοτέλους, οι μουσικές μπάντες παρουσίασαν στρατιωτικά εμβατήρια αλλά και soundtracks από τον κινηματογράφο, μαγεύοντας κοινό και επισήμους προσκεκλημένους που τίμησαν για ακόμα μια χρόνια τη γιορτή του πολιούχου και της απελευθέρωσης της πόλης.
Κατά τη διάρκεια των επιδείξεων εντυπωσίασαν οι δυο τενόροι της πολεμικής αεροπορίας που ερμήνευσαν το τραγούδι από το «Φάντασμα της όπερας» και δέχτηκαν τα συγχαρητήρια του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και της πολιτικής ηγεσίας της πόλης.
Ξεχωριστή στιγμή της ημέρας η στιγμή της λήξης των επιδείξεων, όταν οι σπουδαστές της ΣΣΑΣ φώναξαν «για την πατρίδα μας, το αίμα μας, το αίμα μας για τη σημαία μας» σχηματίζοντας τα αρχικά του σώματος με τα προσωπικά τους όπλα.
Οι επιδείξεις ολοκληρώθηκαν με τις τρεις μπάντες να ενώνονται στο κέντρο της πλατείας παιανίζοντας το «Μακεδονία ξακουστή».
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και video: