Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ / Thessaloniki Street Food Festival σήμερα στη ΔΕΘ

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

14/05/20228:13 πμ

Thessaloniki Street Food Festival σήμερα στη ΔΕΘ

Το Thessaloniki Street Food Festival επιστρέφει για το 2022 πλήρως ανανεωμένο και πανέτοιμο να σας παρασύρει στις μεθυστικές του γεύσεις.

Thessaloniki Street Food Festival σήμερα στη ΔΕΘ

Γράφει THESSNEWS-DESK

Το Thessaloniki Street Food Festival επιστρέφει για το 2022 πλήρως ανανεωμένο και πανέτοιμο να σας παρασύρει στις μεθυστικές του γεύσεις.

 

Από Παρασκευή έως Κυριακή και για 2 διαδοχικά μαγικά τριήμερα 13 – 15 & 20 – 22 Μαΐου ο προαύλιος χώρος της ΔΕΘ – TIF Helexpo μετατρέπεται σ’ ένα τεράστιο γευστικό πάρκο με επιλογές φαγητού απ’ όλο τον κόσμο. Η μεγαλύτερη γιορτή Street Food και μουσικής στη Θεσσαλονίκη, το Thessaloniki Street Food Festival έρχεται και φέτος, με την 5η, ακόμα πιο εξελιγμένη, εκδοχή του προσφέροντας για ακόμα μια χρονιά την απόλυτη εμπειρία σε όλους τους foodies της χώρας και του εξωτερικού!

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί ένα «γευστικό» χωριό με πολλές και διαφορετικές κουζίνες απ’ όλο τον κόσμο. Θα βρει λαχταριστά burgers από τα κορυφαία spots της πόλης, το πρώτο ελληνικό street food, το σουβλάκι, που φυσικά θα είναι παρών καθώς και αυθεντικές γεύσεις από Ασία με noodles, tikka masala και sushi. Θα μεταφερθεί νοερά στο Μεξικό για tacos, burritos, quesadillas και μοναδικές εμπνεύσεις. Θα υπάρχουν όμως και κλασσικές απολαύσεις για τον ουρανίσκο όπως Ναπολιτάνικη πίτσα. Επίσης θα το εντυπωσιάσουν, παραδοσιακές συνταγές του Πόντου, εκλεκτές κοπές κρεάτων, χορτοφαγικές επιλογές με εναλλακτικές επιλογές γύρου, αλλά και falafels που θα ζήλευαν και στην Αραβία. Δε θα λείψουν και τα Fish ΄n’ Chips είτε όπως τα τρώνε στη Μ. Βρετανία είτε όπως μάθαμε από μικροί Μπακαλιάρο σκορδαλιά… Τέλος, για του λάτρεις των γλυκών θα υπάρχουν λαχταριστά παγωτά, υπέροχοι παραδοσιακοί λουκουμάδες με μυστικές συνταγές που περνάνε από γενιά σε γενιά, αυθεντικές ιταλικές συνταγές και φυσικά πολλές ακόμα επιλογές απ΄ όλο τον κόσμο!

Η ομάδα παραγωγής του festival έχει φροντίσει προς τέρψη του κοινού να υπάρχουν περισσότερα από 35 Street Food booths και γωνιές με εντυπωσιακά Food Trucks καθώς και 5 rest areas. Φέτος θα υπάρξει πλήρες μουσικό πρόγραμμα σε δύο 2 music stages με σπουδαία ονόματα.

Φέτος στο Thessaloniki Street Food Festival θα υπάρξει πλήρες μουσικό πρόγραμμα. Θα υπάρχουν 2 music stages, ένα με Live και ένα με Dj’s. Καθώς οι επισκέπτες θα γεύονται τις street food επιλογές τους θα απολαμβάνουν παράλληλα μια μουσική πανδαισία που θα τους απογειώνει. Tο Thessaloniki Street Food Festival υπόσχεται για ακόμα μια φορά υπέροχες στιγμές γεμάτες απογειωτικές γεύσεις και φυσικά πολύ μουσική!

Το κάθε live θα ξεκινάει στις 22.00 το βράδυ κ θα τελειώνει στις 00.00. Το stage των Live εμφανίσεων θα ξεκινήσει από το Σάββατο 14/5 με τον σπουδαίο Mithridati και την επόμενη 15/5 θα μας ξεσηκώσουν οι εκρηκτικοί Koza Mostra. Το επόμενο τριήμερο Θα απολαύσουμε στις 20/5 την πενταμελή μπάντα των Souled Out με τους έντονους soul/r’n’b ρυθμούς τους, την επόμενη 21/5 θα ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία από δύο σπουδαίους MCs τους Taki Tsan X Phyrosun και τέλος στις 22/5 το πρόγραμμα κλείνουν οι ενθουσιώδεις Polkar προσφέροντας απλόχερα ελεύθερη βαλκανική indie πανηγυρτζίδικη pop με ελληνικές ρίζες. Την Παρασκευή 13/5 στην έναρξη του Festival μουσική συντροφιά θα μας κρατήσει ο Beater με ένα Beater Dj’s Takeover.

Στο δεύτερο Stage το Street Outdoors συναντάει το Thessaloniki Street Food Festival 2022 για 4η φορά στη σειρά και στήνει μια γιορτή Μουσικής με ήχους και ακούσματα Ηλεκτρονικά, House, Disco αλλά και Hip Hop.

Προπώληση – Διάθεση Εισιτηρίων:

E -Tickets: http://www.viva.gr/tickets/festival/thessaloniki-street-food-festival-2022/

Ώρες & Ημέρες λειτουργίας

Παρασκευή (13/5) & (20/5): 18:00 – 00:00

Σάββατο (14/5 | 21/5) & Κυριακή (15/5 | 22/5): 12:00 – 00:00

Γενική Είσοδος: 3€ | Τριήμερο Εισιτήριο: 7€

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

28.3.202411:00 μμ

    Το τραγούδι «Εγώ είμαι η Λένα», που χαρακτήρισε την καριέρα της Λένας Παπαδοπούλου, κυκλοφορεί με τη φωνή της ταλαντούχας Ελένης Γρίβα, σε ενορχήστρωση και παραγωγή του Χρήστου Ρουπακιά! Το τραγούδι των Παναγιώτη Στεργίου και Σμαρούλας Μαραγκουδάκη, συνοδεύεται από

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

28.3.20245:00 μμ

  Ο Ανδρέας Κατσιγιάννης συνθέτης της θεατρικής παράστασης και της ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη» έρχεται για μια μοναδική συναυλία, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.   Μαζί με την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας, τη Γλυκερία, τον Παντελή Θαλασσινό, τον Θοδωρή Μέρμηγκα και τη

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

28.3.20244:45 μμ

  Η συνύπαρξη Γιώργου Χατζηνάσιου και Στέφανου Κορκολή, «Πάλι Μαζί», μετά την sold out συναυλία τους στο Ηρώδειο, έρχονται στην Θεσσαλονίκη για δυο μοναδικές βραδιές. Οι κορυφαίοι συνθέτες και πιανίστες μαζί στη σκηνή με την «ιστορία» τους να γράφεται ξανά

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

28.3.20243:45 μμ

  Η Τάνια Τσανακλίδου, μια ερμηνεύτρια που έχει σφραγίσει με τη φωνή και την ευαισθησία της μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του σύγχρονου ελληνικού ρεπερτορίου, έρχεται την Πέμπτη 4 Απριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.   Σε ένα πρόγραμμα που

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

27.3.202411:00 μμ

      «Εδώ θα μείνω» είναι ο τίτλος του νέου δίσκου της Μιρέλας Πάχου που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group, αλλά όσοι την ξέρουν καλά, δεν πιστεύουν ότι το εννοεί. Γιατί η Μιρέλα βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση, ακροβατώντας

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

27.3.20242:55 μμ

https://www.youtube.com/watch?v=-0iOchLV8k8  

thess

Επικαιρότητα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

29.3.20247:26 πμ

ΚΑΙΡΟΣ

29.3.20247:00 πμ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

28.3.20249:35 μμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή