Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δ. Ωραιοκάστρου: Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης σε Ν. Φιλαδέλφεια και Μεσαίο

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

14/01/2022 6:51 μμ

Δ. Ωραιοκάστρου: Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης σε Ν. Φιλαδέλφεια και Μεσαίο

Ένα σημαντικό έργο υποδομής για τους κατοίκους των Κοινοτήτων Νέας Φιλαδέλφειας και Μεσαίου υλοποιείται από τη διοίκηση του Παντελή Τσακίρη στο Δήμο Ωραιοκάστρου.

Δ. Ωραιοκάστρου: Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης σε Ν. Φιλαδέλφεια και Μεσαίο

Γράφει THESSNEWS-DESK

Ένα σημαντικό έργο υποδομής για τους κατοίκους των Κοινοτήτων Νέας Φιλαδέλφειας και Μεσαίου υλοποιείται από τη διοίκηση του Παντελή Τσακίρη στο Δήμο Ωραιοκάστρου.

Σήμερα το μεσημέρι υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης στις δύο Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας.

Η σύμβαση για την κατασκευή του έργου υπογράφηκε στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου από τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, ως «φορέας υλοποίησης του έργου», την πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ωραιοκάστρου (ΔΕΥΑΩ), Εύη Κυριακίδου-Βέσκου, ως «κύριος του έργου» και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας «ΤΕΔΡΑ Ανώνυμος Τεχνική Περιβαλλοντική Εταιρεία – TEDRA», Γιάννη Τόλιο, ως «ανάδοχος του έργου».

Παρόντες στην υπογραφή της σύμβασης ήταν οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών, Χαράλαμπος Καζαντζίδης και Αγροτικής Ανάπτυξης και Δ.Ε. Καλλιθέας, Αριστείδης Λαζαρίδης, και ο πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας, Νίκος Γιαϊλατζόγλου.

«Ικανοποιούμε ένα δίκαιο και πάγιο αίτημα των κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας και του Μεσαίου, που θα αναβαθμίσει και θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής τους.

Σήμερα, με την υπογραφή της σύμβασης, κάναμε το πρώτο βήμα για την κατασκευή ενός σύγχρονου δικτύου αποχέτευσης στις δύο περιοχές. Προηγήθηκαν ο Πεντάλοφος και η Νεοχωρούδα. Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες και περίπου σε ένα χρόνο οι κάτοικοι θα μπορούν να συνδεθούν με το νέο δίκτυο.

Υλοποιούμε έργα προς όφελος των δημοτών μας και κάνουμε καλύτερο τον τόπο μας», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Προχωράμε με προγραμματισμό και ολοκληρωμένο σχέδιο για να αναβαθμίσουμε τον Δήμο μας και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών», είπε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Χαράλαμπος Καζαντζίδης.

«Οι κάτοικοι στη Ν. Φιλαδέλφεια και το Μεσαίο θα αποκτήσουν δίκτυο αποχέτευσης, ένα έργο που αποτελούσε αίτημα πολλών ετών», είπε ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Δ.Ε. Καλλιθέας, Αριστείδης Λαζαρίδης.

«Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο υποδομής που θα ωφελήσει τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας, θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής μας και, παράλληλα, στην προστασία του περιβάλλοντος», ανέφερε ο πρόεδρος της Κοινότητας Ν. Φιλαδέλφειας, Νίκος Γιαϊλατζόγλου.

«Εκτιμούμε ότι σε περίπου ένα χρόνο το έργο θα έχει ολοκληρωθεί και οι κάτοικοι θα μπορούν να συνδεθούν με το δίκτυο αποχέτευσης», ανέφερε η πρόεδρος της ΔΕΥΑΩ, Εύη Κυριακίδου – Βέσκου.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

21.1.2022 4:48 μμ

Την προώθηση ρύθμισης, ώστε να διευκολυνθούν οι πολίτες που έχουν εκκρεμείς υποθέσεις μεταβίβασης ακινήτων, ζητά ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας με παρέμβασή του στην κυβέρνηση και στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). Σύμφωνα με το ισχύον πλαίσιο, μέχρι και τις

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

21.1.2022 3:39 μμ

Ο δήμος Θέρμης θα συνεχίσει να παρέχει δωρεάν ελέγχους ανίχνευσης covid-19 για όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους του, όπως έκανε άλλωστε από την αρχή της πανδημίας. Συγκεκριμένα όσοι δημοτικοί υπάλληλοι απασχολούνται σε κοινωνικές ή εκπαιδευτικές δομές του δήμου και έρχονται σε

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

21.1.2022 2:12 μμ

Ο δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, σε επικοινωνία που είχε με τη νέα περιφερειάρχη ΕΛΤΑ Ανατολικής Θεσσαλονίκης κ. Ζωή Στεργιούλα, έθεσε το ζήτημα της υποστελέχωσης των ΕΛΤΑ στην περιοχή του δήμου Θέρμης. Ο κ. Παπαδόπουλος επισήμανε στην νέα περιφερειάρχη ότι υπάρχουν

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

20.1.2022 1:15 μμ

Στην απερίφραστη καταδίκη των φαινόμενα βίας και απειλών κατά αιρετών και θεσμών, που μάλιστα πολλαπλασιάστηκαν τον τελευταίο καιρό, προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, εκφράζοντας το Δ.Σ και το σύνολο των δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας.   Προσφάτως έλαβε χώρα

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

19.1.2022 7:30 μμ

Την απόφασή του να είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο Γιώργος Ορφανός. Ο πρώην υπουργός, μιλώντας στη «Βεργίνα Τηλεόραση» τόνισε ότι οδηγήθηκε σε αυτήν του την απόφαση, καθώς εκτιμά ότι δεν πάνε καθόλου καλά τα πράγματα για την πόλη

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

19.1.2022 6:53 μμ

Στη λειτουργική αναβάθμιση του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ευόσμου “ΔΑΚ Βούλα Πατουλίδου” και στην προμήθεια σύγχρονου υλικοτεχνικού εξοπλισμού που θα συμβάλλει στη βελτίωση των υποδομών άθλησης, προχώρησε ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, στο πλαίσιο της συντονισμένης προσπάθειας για τον εκσυγχρονισμό των δημοτικών

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή