Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΣΥΡΙΖΑ: Χρυσαυγίτικη πρόκληση στη Θεσσαλονίκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

07/10/20216:52 μμ

ΣΥΡΙΖΑ: Χρυσαυγίτικη πρόκληση στη Θεσσαλονίκη

O ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως “η ακροδεξιά συμμορία προκαλεί και πάλι, επιλέγοντας μάλιστα, την επέτειο του ενός χρόνου από την καταδικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή”.

ΣΥΡΙΖΑ: Χρυσαυγίτικη πρόκληση στη Θεσσαλονίκη

Γράφει THESSNEWS-DESK

O ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως “η ακροδεξιά συμμορία προκαλεί και πάλι, επιλέγοντας μάλιστα, την επέτειο του ενός χρόνου από την καταδικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή”.

“Εκφράζει τον αποτροπιασμό του για το θράσος των ακροδεξιών συμμοριτών, να καλέσουν σε εκδήλωση-πρόκληση, τη συγκεκριμένη ημέρα”, αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης:

Ακριβώς έναν χρόνο μετά την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή από την ελληνική δικαιοσύνη και το τέρας του φασισμού σηκώνει πάλι κεφάλι.

Μετά από τις επιθέσεις στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και στο Νέο Ηράκλειο Αττικής εναντίον μελών της ΚΝΕ και του ΚΕΕΡΦΑ αντίστοιχα, η ακροδεξιά συμμορία προκαλεί και πάλι, επιλέγοντας μάλιστα, την επέτειο του ενός χρόνου από την καταδικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή.

Με σύνθημα «1 χρόνο μετά, δεν μας λύγισε κανείς», καλεί την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου το βράδυ, σε επετειακή εκδήλωση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στην περιοχή του Δικαστικού Μεγάρου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης εκφράζει τον αποτροπιασμό του για το θράσος των ακροδεξιών συμμοριτών, να καλέσουν σε εκδήλωση-πρόκληση, τη συγκεκριμένη ημέρα.

Καλούμε για μια ακόμη φορά το δημοκρατικό κόσμο της χώρας να συνταχθεί σε ένα ενιαίο αντιφασιστικό μέτωπο ώστε να αντιμετωπιστεί η φασιστική απειλή.

Τέλος, θα θέλαμε να ρωτήσουμε την κυβέρνηση, πως είναι δυνατόν, ένα χρόνο μετά την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης με την οποία καταδικάστηκε η ηγεσία της Χρυσής Αυγής, η δε οργάνωση να έχει χαρακτηριστεί  ως εγκληματική, τα γραφεία της να λειτουργούν κανονικά;

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

17.4.20245:00 μμ

  Ακόμη τέσσερις υποψηφίους Ευρωβουλευτές ανακοίνωσε η Νίκη.   Οι νέοι υποψήφιοι είναι οι εξής: Ασμαφυλίδου Γκέργκη Μαρία, Ελεύθερος Επαγγελματίας, Σχεδιάστρια Αρχιτεκτονικής Χώρου, Ζλατίντση Παρασκευή, Τραπεζικός Υπάλληλος, MBA, CRO, CCO, Δρ. Δέσποινα Ιατρίδου, Διδάκτωρ Κτηνιατρικής Πανεπιστημίου Γάνδης (Βέλγιο) – Απόφοιτος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

17.4.20243:37 μμ

  Άμεση ήταν η απάντηση της UEFA στην επιστολή του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέλιου Αγγελούδη σχετικά με τα περιστατικά που έλαβαν χώρα πριν μια εβδομάδα στην πόλη της Μπριζ σε βάρος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σημειώνει πως

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

17.4.20241:33 μμ

  Εκδόθηκε και επισήμως η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου της Αλβανίας κατά της διαφθοράς (SPAK) για την υπόθεση του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντη Μπελέρη και του συνεργάτη του Παντελή Κοκαβέση, σύμφωνα με την οποία ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ καταδικάζεται

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

17.4.202411:37 πμ

  Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, σε υπόθεση «συκοφαντικής δυσφήμισης», προτείνει στην ολομέλεια της Βουλής η αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Σύμφωνα με πηγές της Ελληνικής Λύσης, υπέρ της άρσης της ασυλίας του τάχθηκε και ο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

17.4.202410:52 πμ

  Για τις κρίσιμες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και στο κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει τη χώρα μας, κλήθηκε να απαντήσει ο Yπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ.   Για τον τρόπο που το Ισραήλ

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή