Τελευταίο επεισόδιο στη μάχη που ξεκίνησε προεκλογικά, η επίθεση του προέδρου της «Ελληνικής Λύσης» σε «Σπαρτιάτες» και «Νίκη» με αφορμή ένα μπαράζ προτάσεων του Κυριάκου Βελόπουλου για εξεταστικές επιτροπές.
«Πέρασαν ήδη 24 ώρες από την κατάθεση εξεταστικών επιτροπών και όλα τα κόμματα, ακόμα και οι κατά δήλωση πατριώτες, δεν υπογράφουν τις εξεταστικές για Πρέσπες, Μάτι, Τέμπη, υποχρεωτικό εμβολιασμό και πρόστιμα! Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις προδόθηκε ο… Ιησούς, εδώ προδίδονται οι… Έλληνες! Προδότες ή κάτι άλλο;».
Ο Κυριάκος Βελόπουλος συνέχισε να ασκεί πίεση στους «Σπαρτιάτες» με νέα του ανάρτηση.
«Με πρόταση 10 τουλάχιστον βουλευτών, διεξάγεται συζήτηση στην Ολομέλεια για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής και αυτή αποφασίζεται (μετά από συζήτηση) αν την ψηφίσουν 120 τουλάχιστον βουλευτές. Δηλαδή δεν μπορεί να την μπλοκάρει η κυβερνητική πλειοψηφία, αν ψηφίσουν 120 βουλευτές».
Ο Δημήτρης Νατσιός αποφάσισε να μην μπει σε αυτόν τον πόλεμο ανακοινώσεων. Πριν από λίγες μέρες όμως είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Βελόπουλο, όταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είχε χαρακτηρίσει τη Νίκη υποκομματίδιο της ΝΔ.
«Καλούμε τον κ. Βελόπουλο να φέρει στη δημοσιότητα τα “στοιχεία” του, τα οποία είμαστε βέβαιοι ότι συναγωνίζονται σε γνησιότητα τα “χειρόγραφα του Ιησού” που εμπορευόταν από το τηλεκατάστημά του».
Προεκλογικά, οι «Σπαρτιάτες» έκαναν σημαία τον Ηλία Κασιδιάρη, ο Δημήτρης Νατσιός απέφυγε να καταδικάσει την δράση του διευθυντικού στελέχους της εγκληματικής οργάνωσης και ο Κυριάκος Βελόπουλος φάνηκε κάποιες στιγμές να κλείνει με προσοχή, το μάτι στους ψηφοφόρους του.
Η… ευχή του Δημήτρη Νατσιού στον Κυριάκο Βελόπουλο δείχνει τις διαθέσεις του, για το επόμενο διάστημα.
«Δεν ξέρουμε τι να του ευχηθούμε. “Ο Ιησούς ή ο Δίας μαζί σου”; Η αλήθεια είναι ότι με το βιβλίο του “Ιησούς και Δίας”, μας έχει μπερδέψει για το ποιον ακριβώς έχει για θεό του. Σαφώς όμως, ένας άνθρωπος που διεκήρυττε δημοσίως ότι ο Ιησούς είναι νόθο παιδί Έλληνα στρατιώτη, δε μπορεί να αυτοτιτλοφορείται “ορθόδοξος”».
Δείτε το βίντεο: